• 30.01.2011, 21:14

Jeg trenger hjelp!


Dataen min har forlatt meg. Teknisk sett har den forlatt meg for mange måneder siden, men idag fikk jeg ikke starta den opp engang. Det har seg nemlig slik at den blir veldig varm, og etter en liten stund, skrur den seg av. Sånn har den holdt på i veldig lang tid, og nå gidder jeg ikke bruke den mer. I flere måneder har jeg brukt mamma sin data, og det er jo greit nok, men skulle jo gjerne hatt min egen.Jeg prøvde å gjenopprette den og slette masse unødvendige ting jeg hadde på den, men det virket ikke. Så jeg trenger deres hjelp.


Er virkelig ikke klar for å gi slipp på denne godbiten! haha

Har noen av dere vært borti dette før, at den skrur seg av pga den blir for varm?

 

  • 30.01.2011, 13:31

Nerd, sa du?


Av alle ting, sitter jeg og gjør matematikk på en søndag. Kan ikke akkurat si at det er mitt sterkeste fag, for det ville vært rein løgn. Etter min mening, er matematikk noe unødvendige greier som de geniene kunne holdt for seg selv, istedet for å komplisere mange andres liv. Haha. Jeg har nemlig matteprøve i morgen, på en mandag. Det er undøvendig. Når jeg hadde eksamen i 10. klasse, var det to fag jeg absolutt ikke ville komme opp i, og det var matematikk og spansk. Dere tror ikke jeg kom opp i begge eller? Matematikk skritlig og spansk muntlig. Meg og min flaks altså.Er det noen matte-genier som kan fortelle meg når man får bruk for algebra, likninger, grafer osv? - For jeg ser virkelig ikke vitsen med det.

  • 29.01.2011, 22:56

I will always love you
Jeg elsker deg, gullet

  • 29.01.2011, 14:54

I think I'm ready to let go


Det har jeg ikke sagt på lenge. Off. Jeg er lei av å deppe pga noe som ikke er noe å være deppa for, jeg er lei av å bruke energi på noe som ikke er verdt noe av energien min og jeg er lei av å føle meg helt fortapt bare fordi du valgte å gå din egen vei. Jeg er ferdig.

Nå skal jeg ta en pause fra den andre verden, også skal jeg fokusere på andre ting, som venner, trening og faktisk, skal jeg fokusere litt på meg selv. Jeg vet jeg kan klare det hvis jeg virkelig går inn for det.

Believing in yourself in half the price.

What do you think?

  • 28.01.2011, 11:58

No matter where you are in the world,the moon is never bigger than your thumb.


Igår kveld så jeg på tidenes beste film, Dear John. Synes den filmen er så utrolig fin, også er det jo Nicholas Sparks som har skrevet den, så trenger vel ikke forklare hvorfor jeg liker den. Han er jo min yndligsforfatter, og har sett veldig mange filmer som er fra bøkene hans, og liker alle sammen.

Men det er noe med Dear John som er så spesielt. Den "rører" meg veldig, og tårene triller mellom omtrent hele filmen. Tror dere det virkelig finnes så sterk kjærlighet, som i den filmen? At etter flere år, uten å møtes, er kjærligheten fortsatt der, like sterk. Jeg skulle hvertfall ønske det, og det er jeg vel ikke alene om?Har du sett filmen?

 

  • 26.01.2011, 19:00

Nevnte jeg at jeg elsker (!) One Tree Hill- sitater?
- Jeg vet jeg har vært treig med spørsmålsrunden, men jeg venter noen dager til i tilfelle noen av dere vil spørre om noe!

Hva synes dere om det sitatet?

  • 11.01.2011, 20:34

Ask me!


Hallaaa bloggen!

Jeg har verken energi eller lyst til å blogge for tiden, så derfor tar jeg en liten bloggpause, men jeg tenkte jeg skulle ta den berømte spørrerunden mens jeg er borte, så svarer jeg når æ kjem back. Så spør i vei, så svarer jeg om noen dager :-)me prekast! (haha, er veldig keen på dialekter idag!)

  • 09.01.2011, 12:10

Hvem liker dere best?


Hvem liker dere best av Jonny Depp og Zac Efron?

Begge to er jo utrolig kjekke, men jeg må si at ingen slår Johnny Depp, uansett. Han er så utrolig bra skuespiller,og du finner ingen som er kjekkere, og med penere øyne. En dag skal jeg gifte meg med han.

Prates seinere,

-C

  • 06.01.2011, 16:12

Hva er din blogg?


Heisann dudelideisann bloggere!

Haha, fått en ny uvane. Ja, å si det der kaller jeg en uvane, haha! Men jeg kjeder meg for tiden, og har liksom noen faste bloggere jeg er innom hver dag, men jeg kunne godt trengt noen nye, så hva er deres blogg? så skal jeg stikke innom dere.

Noen faste blogger jeg leser er The giant, Marcusek, Annais, også er jeg jo innom vennene mine sine.

Har dere hørt Conor Maynard før? Han er helt sinnsykt flink, og etter min mening, er dette versjonen av "only girl" mye bedre enn originalen! Listen.

Hvilke blogger leser dere, og hva er deres blogg?

  • 04.01.2011, 21:42

"Det er 10 bokstaver i kjærlighet, og 8 av de er ÆRLIGHET"


Denne leste jeg på den berømte likebubble på facebook istad. Jeg så og si måtte "like" den. Den fikk meg til å tenke veldig på hvordan et forhold ville vært uten ærlighet? Jo, ingenting. Jeg er egentlig en person som har litt vanskelighet for å "slippe folk innpå meg", for å si det sånn. Først og fremst når det gjelder gutter, fordi jeg har blitt såra så mange ganger, og noenganger vurderer jeg rett og slett og drite i hele gutte-verden, eller hva enn de lever i. Men så er det jo også noen som er helt fantastiske, og dem skulle vi absolutt hatt fler av.


Bilde fra favorittserien min, One Tree Hill

Hva mener dere om dette?

  • 03.01.2011, 16:13

Døgnrytme er no' dritt


Et stk dødstrøtt Caroline våkna på morgenen idag av at en venninne ringte meg. Jeg fant nemlig ut igår at alarmen på iphone har streika. Hvor flott er ikke det da? Første dag på skolen etter ferien,og jeg har ikke noe alarm. Er avhengig av min kjære iphone nemlig, som jeg ikke er så glad i akkurat i dag. Kan ikke huske sist jeg var så trøtt som det jeg er idag. Sånn går det når man får to timer søvn.

Jeg skulle jo egentlig være flink og legge meg etter harry potter var ferdig på tv igår, men så var jeg jo ikke en smule trøtt engang, så hvorfor skulle jeg legge meg da? Så endte det med at jeg satt på datan, og der ble jeg sittende en stund.. Da klokka ble 4 ellerno, så la jeg meg, og fikk sove etter en stund. To timer søvn er jo flott det :-)noen andre enn meg som er litt trøtte idag?

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits