• 31.01.2012, 21:36

Favoritt


Beklager dårlig blogging. Har rett og slett ikke hatt tid. Men håper dere har hatt det fint i mellomtiden. Kjæresten min dro akkurat, etter å ha vært her noen timer. Jeg skulle egentlig se på sesongstarten One Tree Hill på tv idag, men jeg gadd ikke prioritere det når jeg har sett episoden før. Internett vet dere. Men iallfall, på torsdag kommer den nyeste episoden ut, og jeg har aldri gledet meg mer enn jeg gjør nå. Dere som har sett den, vet hva jeg snakker om. Det er veldig spennende. Ska ikke avsløre for dere andre hva som skjer, men dere burde glede dere. Selv hater jeg folk som avslører hva som skjer før det er kommet ut. 

Ser dere på One Tree Hill?

 

  • 29.01.2012, 11:12

God, kreativ og sunn


God morgen kjære lesere!
Nå sitter jeg og spiser en god frokost. Jeg har sovet 13 timer i natt, så da kan dere selv regne ut hvor tidlig jeg la meg igår. Laget meg eggerøre idag, og kjøpte grove rundstykker på butikken igår. Nå er jeg virkelig motivert til å trene og spise sunt. Vil se resultater, og det er bare en måte å gjøre det på. Vet ikke om det blir mer blogging idag, for skal jobbe 3-22 idag. Så dere får ha en fin dag :)

  • 28.01.2012, 18:46

Hvordan kunne det vært?


Istad tenkte jeg på en ting. Jeg tenkte på hvordan ting ville vært hvis jeg ikke hadde flyttet fra Tønsberg til Sandefjord for 8 år siden. Ville det vært bedre? Det tror jeg ikke. Ikke misforstå meg. Pappa bor fortsatt i Tønsberg, og jeg trives veldig der, men jeg har det også veldig bra i Sandefjord. Hadde jeg ikke flyttet hit, hadde jeg ikke hatt de beste jentene jeg har nå, og jeg ville ikke hatt verdens beste kjæreste heller. Jeg vet at det ikke var flaks heller. Det var bare sånn det var ment å være, og det var meningen at livet mitt skulle bli sånn.   • 26.01.2012, 13:30

Veldig fin måte å starte dagen på


Jeg hadde praktisk prøve igår, så da hadde jeg fri fra skolen idag. Men selvom jeg hadde fri, sov jeg ikke lenge av den grunn. Jeg våknet halv 9, og dro på trening med Camilla rundt 10. Kjenner at motivasjonen for å trene og spise sunt er kommet, og da får man ta den imot med åpne armer. Neida, joda. Føler jeg får noe ut av dagen iallfall når jeg starter dagen som jeg gjorde idag. Nå har jeg akkurat spist en kreativ og god lunsj, med vitaminvann til og med! Etterpå er jeg nødt til å lage fremføringen om diabetes som er i morgen. Når jeg er ferdig med den, kan jeg ha god følelse, syns jeg.

  • 25.01.2012, 20:10

Se her, jenter!


Vi jenter sitter alltid å sikler etter kroppene skuespillerne og modellene har. Vi tror vi blir inspirert, men det er helt feil. Det er ikke den inspirasjonen vi vil ha. Vi skal ikke se ut som skjelett, og vi skal ikke se alle beina vi har i kroppen. Vi skal ha former, og vi skal se naturlige ut. Hvordan ser modellene ut? De er alt annet enn naturlig. Vi misforstår. Selv har jeg slitet med mat og spising, rett og slett fordi jeg vil se sånn ut. Hvorfor? Det kan jeg ikke svare på. Men etter jeg så dette bildet, fikk jeg virkelig åpnet øynene. Jeg vil ikke se sånn ut. Det er ikke fint, og jeg kan love dere jenter, det er ikke jentene med slike kropper guttene går etter.  Dette bildet er for å åpne øynene på dere som gjerne vil se sånn ut. Se på det, og jeg tror dere ombestemmer dere. 


  • 19.01.2012, 12:19

Dataen min har blitt syk


I morgen må jeg levere dataen min på reperasjon, for 2 gang. Forrige gang var det pga vifta hadde streika, og da streika så og si hele greia. Den er snart 4 år gammel, og har vært veldig fornøyd med den, men nå har den fått masse virus. Jeg prøvde å fjerne det igår, men det funka dårlig. Det endte med at det ikke gikk an å åpne et eneste program. Den lever virkelig sitt eget liv, og er sikker på at den gjør dette bare for å være kjip. Neida. Joda. Jeg tror jeg holder meg unna det, og overlater det til de som faktisk kan det, enn at jeg skal prøve meg på ting jeg ikke kan.

Sorry for innlegg uten bilde, men det får bare være.. Sitter på en annen data nå vet dere. Fuck de basillene som flytta inn på dataen min :(

  • 11.01.2012, 16:53

Designhjelp


Blogg.no tester virkelig min tålmodighet idag. Jeg har hatt gratis-design veldig lenge nå, og tenkte å prøve ut litt selv. Hva tenkte jeg på ? Herregud, dette er for de kloke menneskene tror jeg. Har sittet i evigheter og prøvd å funnet ut noe, men det endte bare opp med sånn enkle, kjedelige greier. Så imellomtiden, har jeg bestemt meg for å ikke blogge frem til det blir noe bedre. Det er ikke så motiverende å blogge når du har et kjedelig design. 

Er noen av dere flinke til å lage design? SI IFRA! :)

  • 04.01.2012, 14:10

Flinke eleven sovnet på skolen idag


3. Økter på skolen idag, men likevel en av de lengste skoledagene jeg har hatt. Sovna i 2. Økt og var hyper i siste. Er dette et tegn på lite søvn? Jeg tror det. Likevel skal jeg være flink å trene og ta sol idag. Skal kanskje reise til sommeren, så vil ha farge før det, og den kommer ikke av seg selv. Ikke i Norge iallfall. Har også glemt å fortelle dere at jeg vant en iPhone 4S som kom levert på døra på mandag. Jeg har aldri vinnerlykke, og måtte nesten ha det inn med sleiv når jeg fikk vite at jeg vant. Er veldig fornøyd med den!

  • 03.01.2012, 17:56

Nyttårsaften i bilder!

  • 02.01.2012, 15:27

Siste leveåret


Lol. Synes folk tar helt av med at det er dommedag 22.desember 2012. De har sagt det 23432 ganger før at verden går under, men vi lever fortsatt. Derfor er det unødvendig og gå og tenke på det nå også. Vi kommer til å gå inni  2013 også, så bare chill. Jeg hadde den beste nyttårsfeiringa jeg noengang har hatt. Feiret sammen med de menneskene som betyr mest for meg. Hvordan kan kvelden bli dårlig da? Det går ikke. 

De menneskene er virkelig de beste man kan få, og vi har det så gøy når vi er sammen. En ting er sikkert, jeg skal aldri være med på drikkelek igjen. Det endte ikke bra. Jeg tapte 3 ganger, og måtte ta utallige mange slurker, så dere kan jo tenke dere hvilken vei det gikk. Stakkars meg og Camilla, fikk virkelig gjennomgå. Men GUD, så gøy vi hadde det :) 

Jeg har ikke alle bildene, men hvis dere går på bloggen til May , kommer nok resten av bildene ut der :) Hvordan feiret dere nyttårsaften?
Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits