• 27.01.2013, 22:47

Shining eyes


Nå sitter jeg godt plantet under dyna og idag skal jeg legge meg før halv 12. Jeg sier det til meg selv hver dag, men jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger det har skjedd. Jeg tror ikke det skjer idag heller, men må holde håpet oppe vet dere. Jeg har akkurat kommet hjem fra jobb, og selvom jeg har bare 5 min å gå fra jobben, har jeg aldri brukt så lang tid eller blitt så sliten. Det har snødd nonstop i over ett døgn nå + den er hard, så jeg måtte omtrent krabbe hjemover. Jeg må ha sett ut som en tulling. Håper ingen så meg, heh. Jeg har hatt en utrolig fin helg selvom jeg har jobbet. Igår var jeg ferdig tidlig, så broren min kjørte meg til kjæresten min, og jeg overnattet der til idag, og ble kjørt til jobb av mamma. Det har sine fordeler å ha samme arbeidsplass som mamma. Jeg må virkelig skaffe meg lappen snart, men bare tanken på å svi av 30 000 får meg til å ombestemme meg. 

 

 

 

  • 16.01.2013, 13:15

Outfit 160113


Jeg fant ikke kameraet mitt på morgenen idag, så det ble dessverre iPhone bilder. iPhone skulle hatt selvutløser, så hadde dere sett det bedre og bildene hadde blitt bedre, men dere ser iallfall antrekket!

Cardigan fra H&M 299,-
Topp fra Cubus 49,-
Bukse fra Only, husker ikke pris
Klokke fra bjørklund
Skjerf fra GinaTricot, husker ikke pris
Sko fra Eurosko 1000,-

  • 03.01.2013, 04:12

Livet i Chile er fantastisk


Jeg beklager virkelig for at jeg ikke har blogget mens jeg har vært i Chile som jeg lovet dere, men grunnen til det er at jeg var 9 dager uten nett og resten av tiden har jeg dratt ut tidlig på dagen og kommer hjem sent, og har ikke tenkt på å blogge i det hele tatt. Det er vel et tegn på at jeg har det bra her, noe jeg virkelig har.
Det er en uke til vi reiser, og jeg har opplevd ting som jeg aldri kommer til å glemme. Alt fra den fineste stranda jeg har vært på (søk viña del mar på Google), og hele veien til å stått oppå en vulkan. Det var kaldt så høyt oppe, men det var en helt utrolig opplevelse. Da vi mellomlandet i Peru etter 13 timer på fly når vi skulle reise hit, merket vi varmen med en gang, enda klokka var 8 på kvelden. Det er 30 grader her hver dag, men da jeg var uten nett, var vi et annet sted hvor det var litt kaldere. Noe av det beste jeg har opplevd mens jeg har vært her, var nyttårsaften. Det var helt fantastisk. De startet rundt halv 10 på kvelden og begynte festningen etter fyrverkeriet og holdt på til 5 på morgenen. Vi feiret nyttårsaften i Valparaiso, og fyrverkeriet var helt fantastisk. Jeg har aldri sett noe lignende. De satte ut flåter på vannet langs hele kysten som er flere kilometer og satte opp fyrverkeriet derfra. Jeg husker jeg grua meg litt for å reise pga spansk, men det gikk over all forventning. Jeg har lært masse og familien har sagt de ble imponert, og jeg har det veldig bra sammen med dem og alle sammen her. Det blir rart å reise hjem, og gå tilbake til gamle rutiner og ikke minst kulda. Huff.

Jeg har aldri vært så sliten i hele mitt liv som når vi skulle reise hit. Vi tok flyet halv 7 på morgenen fra Torp og mellomlandet i Amsterdam og dro videre til Peru. Det tok ca 13 timer, men flyet var forsinka , så vi rakk ikke flyet vi skulle ta videre fra Peru til Santiago, og jeg har aldri møtt så dårlig service som vi fikk av KLM. De gadd ikke hjelpe oss i det hele tatt bare for å låne en telefon for å ringe familien i Quilpue. Makan. Heldigvis skal vi fly med Air France hjem igjen, og de har mye bedre rykte på seg, så forhåpentligvis blir det bedre.

Appen min på iPhonen vil ikke legge ut bildene, så det blir bare noen få, så skal dere få se mer når jeg er hjemme og har lagt inn bildene på macen!

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits