• 05.01.2014, 12:31

Frost


God formiddag, kjære lesere! 

Idag er det søndag, og for meg er det en skikkelig daffedag foran TV, med masse filmer og tv-serier. Igår var Sarah, Felipe og jeg på kino og så "Frost". Jeg hadde gledet meg veldig til å se den, fordi jeg likte "To på rømmen" veldig godt og det var samme folk som laget den. Jeg synes den var veldig morsom og snømannen Olaf var til å spise opp! Anbefaler alle å se denne filmen hvis dere vil ha en god latter og masse bra musikk. 

Nå sitter jeg og ser på TV og har spist en veldig god (og mektig!) frokost. Mager vaniljekesam med bringebær smaker virkelig godt hvis du har lyst på noe enkelt og sunt. Kesam er veldig mektig, så man blir fort mett også. 

Håper dere får en kjempefin søndag! :-)

  • 03.01.2014, 15:56

Workout


Jeg, som veldig mange andre har som mål dette året å spise sunt og trene, så idag dro F og jeg og tok en morgentrening. Da jeg våknet var jeg kjempe trøtt, så jeg ville alt annet enn å trene, men det gikk bra når jeg fikk dratt meg selv opp av sengen og tatt på treningstøyet. Det er veldig deililg å starte dagen med trening egentlig, og jeg føler meg veldig bra (og flink!) når jeg er ferdig. Da vi kom hjem, handlet vi og laget god, sunn lunsj bestående av italiensk salat, avokado, agurk, egg og proteinshake. 

  • 01.01.2014, 14:07

Page 1 of 365


Godt nytt år til alle leserne mine. Jeg håper dere hadde en fantastisk feiring igår med venner og familie og at dere gikk inn i 2014 på den måten dere ønsket. Jeg tror (og håper!) at 2014 blir et veldig bra år med nye muligheter og blanke ark. Nå kan jeg starte helt på nytt og oppnå målene jeg ønsker innenfor trening og forhåpentligvis bli ferdig med matematikk eksamen. Sistenevnte skal jeg gjøre absolutt alt for å klare. Jeg hadde en veldig fin feiring med gode venner og kjæreste igår, og kunne ikke bedt om en bedre måte å gå inn i det nye året på! 


Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25.

Search

Bloggdesign

hits