• 29.01.2015, 13:30

Lunsj


Hei! 

I dag skinner sola ute og det er så deilig etter alt regnværet i går. Det regnet fra jeg stod opp til jeg la meg, og det var veldig kjedelig, men likevel trosset jeg været og dro på trening - og det føltes veldig bra. Det føles alltid bra når man er ferdig med en treningsøkt. Nå sitter jeg under teppet i sofaen og ser på en av mine favorittserier - One Tree Hill. Den serien har jeg likt helt siden jeg gikk på ungdomsskolen og det begynner å bli ganske mange år siden. Den er så fin 

I dag tar jeg en pause fra treningen. Jeg kjenner at kroppen min trenger det, og da er det viktig å høre. Balanse er så viktig, og man skal ikke overdrive og slite seg helt ut. Man kommer ikke langt med det. Man kommer langt med å trene så mye som kroppen orker og variert. Jeg har akkurat spist en veldig god lunsj, og tro det eller ei, men jeg ble stappmett, haha. Jeg elsker å blande sammen masse god og sunn mat! • 27.01.2015, 16:53

Start your day with a bang
For en fin dag dette har vært! 

Jeg startet dagen med en sunn og god frokost, som dere kan se bilder av i dette innlegget. Etter en helg med jobb og litt for mye god mat, føltes det godt å gå tilbake til hverdagen og sunn mat igjen. Det gir meg så mye overskudd og energi, så jeg og Felipe dro på trening etter vi hadde spist. I dag fikk kroppen kjørt seg skikkelig med både kondisjon - og styrketrening, og det føles så deilig når man er ferdig og kan dra fra treningssenteret med god samvittighet! 

Jeg var så forbanna i dag tidlig fordi jeg har ventet EN UKE på nytt simkort fra Talkmore, som ikke kom i dag heller. Jeg ringte dem i går og da skulle dem sende simkortet på nytt, så håper det kommer i morgen. Det er kjedelig å kjøpe ny mobil når du ikke får brukt den, og når dem sier at det tar 1-3 dager, er det veldig frustrerende når du har ventet i en uke.. Derfor var det virkelig godt for meg å trene i dag, delvis pga jeg fikk trent av meg frustrasjonen, haha!  • 27.01.2015, 11:26

Is - mocca


God morgen 

I dag laget jeg hjemmelaget is-mocca til frokost, og den ble god. Ikke perfekt, men god. Det var første gangen jeg laget den, så neste gang blir det nok bedre. Man må prøve og feile på kjøkkenet, så blir det bedre for hver gang. Felipe synes den ble veldig god da, så det er jo bra. 

Det du trenger for å lage is-mocca er: 

♥ Melk
♥ Kaffe
♥ Oboy / sjokolademelk
♥ Isbiter

Putt alt i blenderen. Ikke ta så mye av hver, fordi det blir veldig mye med isbitene, og det er ikke godt hvis det er for sterk kaffe - eller sjokoladesmak. 


 • 25.01.2015, 21:54

Hyttetur


Hei, og god søndag kjære lesere 

Forrige helg var jeg på hyttetur sammen med verdens beste vennegjeng. Det er noe spesielt med å dra på hyttetur, synes jeg. Å komme seg bort for en liten stund, kjøre opp på fjellet, tenne lys, spille brettspill og lage god mat sammen med gode venner - hva er vel koseligere? 

Vi var på Svarstad skisenter, og der har jeg aldri vært før. Det var kjempe fint der, men det var ikke så veldig mye snø, så skisenteret var stengt. For min del gjorde det ikke noe, fordi jeg hadde ikke tenkt til å stå på ski uansett, og vi storkoste oss på hytta og jeg hadde så lyst til å vise dere noen bilder som beskriver veldig godt hvordan vi hadde det! 

Det var en studenthytte som var beregnet til 20 personer, så det var ganske kaldt når vi kom frem. Det første vi gjorde var å hive på ullsokker, tenne i peisen og skru alle varmeovner på 30 grader, haha. Det ble fort varmt da, og vi satt og spilte kort og hadde det kjempe koselig. Bildet beskriver det veldig godt og viser ordentlig hyttestemning 
En helt fantastisk hyttetur 

 

 • 23.01.2015, 18:55

En litt sunnere fredags - middag


Hei skjønne dere 

I dag tenkte jeg å dele en litt sunnere fredags-middag til dere. Alle pleier vel å kose seg litt ekstra i helgen, så dette er en middag du kan kose deg med god samvittighet. 

Det du trenger er: 

♥ 300 gram kjøttpølse 
♥ 1 stk purre 
♥ 300 gram fullkorn pastaskruer
♥ 4 ss creme fraîche 
♥  50 gram revet ost
♥ 1 tube smøreost pepperoni (ikke bruk hele tuben, bare litt) 


Slik gjør du: 

♥ Kok pastaen i 5 - 8 minutter (kommer an på hva det står på pakken) 
♥ Kutt opp pølsene, purre og bland alt sammen med creme fraîche og smøreost i en ildfast form og ta litt salt og pepper (smak etter hva du selv synes er godt) 
♥ Tilsett pastaen og bland alt sammen og stek i ovnen på 230 grader i ca 10 minutter, til osten er smeltet.  

Vi laget også salat ved siden av. Her hadde vi Klavenes salat, sukkererter, mais og agurk. I en salat kan man selvsagt ha hva man vil, så her er det bare å bruke fantasien, så blir det godt uansett. Maten ser mye mer delikat og fristende ut hvis man har salat ved siden av! 
Håper det smaker!

 

 • 23.01.2015, 15:02

Det knuser hjertet mitt


Noen ganger har jeg bare lyst til å sette meg ned å skrive. Skrive ned alt sammen som foregår i hodet mitt som jeg synes er vanskelig å få ut. Jeg synes ofte det er lettere å skrive ned ting enn å fortelle det, fordi jeg føler meg ganske ubrukelig på mange områder. Jeg synes det er vanskelig å sette ord på følelsene mine og jeg vil ikke at det skal bli tolket feil av noen andre, fordi jeg mener aldri noe vondt. Jeg har ikke mange som jeg vet jeg kan fortelle absolutt alt til, men de jeg har, er jeg veldig takknemlig for. Det sies at man skaper sin egen lykke, og det er nok sant, men det er ikke lett.

Lykke kommer ikke flytende inn i livet av seg selv, og det er jeg fullt klar over. Jeg vil jo være lykkelig og ha det bra hele tiden, fordi jeg vet at livet mitt er bra. Det er bra, men det er ikke alltid lett - det er det ikke for noen. Jeg tror at de aller fleste setter opp en fasade foran andre slik at alle skal tro at dem har det bra, men det er ingen som har et perfekt liv. Kanskje synes man at livet er perfekt når det er bra, men det er ikke en dans på roser hele tiden og det er de i vanskelige tidene at man ser hvem som virkelig er der for deg og hjelper deg gjennom alt. Jeg vet hvem mine nærmeste er og det er veldig godt og betryggende for meg å vite. Jeg vet hvem jeg kan komme til hvis jeg har noe å prate om, enten jeg er lei meg, frustrert, sint eller glad. Jeg føler meg trygg. Jeg har innrømt for meg selv at å prøve å legge fortiden min bak meg, har vært en stor feil. Det tok meg hele syv år, men jeg har alikevel klart å innse det. Jeg har bestandig synes det har vært vanskelig å glemme hvordan ungdommen oppfører seg mot hverandre, og hvordan jeg har opplevd det. Jeg har alltid jobbet for å glemme det, men jeg tror aldri det kommer til å bli glemt. Jeg har lært masse av det og det er det jeg vil ta med meg videre. Jeg har lært å kjenne meg selv og hvor mine grenser går og hva jeg er villig til å håndtere. Men av mine egne erfaringer, knuser det hjertet mitt å vite at det er så mange som går gjennom nøyaktig det samme - hver eneste dag. At dem ikke vet hvordan de skal komme seg gjennom det. Da jeg var tretten år, visste ikke jeg det heller. Jeg hadde ingen anelse og jeg kjente knapt meg selv den gangen. Det er så mange som prøver å finne seg selv i en turbulent og vanskelig ungdomstid, og jeg vet hvor vanskelig det er. Alle har ulike måter å håndtere ting på, og en stor del av hvordan jeg kom gjennom min del, var musikk. Det er utrolig hva den riktige musikken vil gjøre med deg og hvordan det kan hjelpe deg gjennom dagen. Jeg vil så gjerne rope ut i verden til de som går gjennom noe vanskelig og jeg vil så gjerne hjelpe. Men hva kan jeg gjøre? Hvordan kan jeg nå ut til alle sammen? Det gjør så utrolig vondt for meg å tenke på hvor mange det er som sliter med dette, så jeg vil iallfall prøve så godt jeg kan å hjelpe. 

Livet handler om opp - og nedturer og det handler om å ikke gi opp. De som snakker dritt til deg og som prøver å få deg til å føle deg under dem - det er nettopp det de ønsker. At du skal gi opp. Å gjøre det så enkelt for dem er ikke rettferdig. De skal ikke få se deg gi opp, uansett hvor hardt de prøver. Det kan godt hende at dem er like usikre, redde og tenker på samme måte, men de viser det med å gjøre andre vondt. Er det greit? Nei, selvfølgelig ikke. Det er absolutt ingen unnskyldning, og nettopp derfor er det så viktig å bare heve seg over det. Man vet aldri hvilke grunner vedkommende har for å gjøre andre vondt, og det er vanskelig å forstå. Alle har sitt å stri med, men det hadde vært så mye bedre hvis man kunne hjelpe hverandre. Det er ingen som er født sånn, og når du våkner opp en dag og føler deg mye bedre, føles det jævlig bra å bevise for andre at det dem har prøvd på, ikke har funket. De har bare kastet bort masse energi på å gjøre andre vondt, og de har kastet bort mye energi de kunne brukt på å hjelpe seg selv. 

 

 • 22.01.2015, 13:39

Fint i hjemmet


Jeg er veldig opptatt av å ha et koselig hjem. Jeg synes bare noen blomster gjør hele gnisten og det blir ordentlig koselig hjemme med noen blomster. Jeg og Felipe er ganske enige i det, og nå har vi omtrent bare våres egne møbler hjemme. Da vi flyttet inn for snart to år siden, hadde vi ikke så mye møbler, og leiligheten var delvis møblert, men det er noe med å ha sitt eget som gjør det ekstra spesielt, synes jeg. 

Nå begynner ting å komme veldig på plass og det føles som våres leilighet. Når man er 18 år og flytter hjemmefra, må man ta ting litt etterhvert, men alt til sin tid. Ting kommer på plass etterhvert. Jeg er veldig glad i den "gamle" stilen, som dere ser på skapet våres, men jeg synes en blanding av gammelt og nytt blir utrolig fint! 
 • 20.01.2015, 16:43

Oppskrift: Egg - og pastasalat


Hei 

I dag laget jeg en egg - og pastasalat for første gang, så jeg var veldig spent på resultatet. Det gikk over all forventing og ble en kjempegod blanding som jeg gjerne vil dele med dere. Det er veldig raskt og enkelt og man kan tilsette omtrent hva man vil. 

Det du trenger er: 

♥ Fullkorn pasta 
♥ 2 egg 
♥ 1 avocado 
♥ Cashewnøtter usaltede 
♥ Litt agurk (man kan selv bestemme hvor mye agurk man ønsker å ha oppi) Slik gjør du:

♥ Kok opp fullkorn pasta. Her kan du bestemme selv hvor mye du ønsker å ha oppi, men pass på å ikke ta for mye i forhold til de andre ingrediensene. 
♥ Kok eggene i ca 8 - 10 minutter. Jeg pleier å koke dem i 10 minutter, slik at de er ordentlig hardkokt og ikke renner når jeg skjærer dem. 
♥ Kutt opp avocadoen og agurken og bland sammen i salaten, og strø over med cashewnøttene. 


Håper det smaker!

 • 15.01.2015, 12:49

Nye klassikere i samlingen


Her om dagen var Felipe og jeg en tur på Farmandstredet og skulle kjøpe en bursdagsgave. Etterpå gikk vi og så litt i butikker, blant annet Platekompaniet. Der var det masse salg og for jeg som samler på Disney klassikere, fant jeg så klart noen godbiter i den butikken.. 

Denne gangen var det Bolt, Ringeren i Notre Dame og Herkules som ble med meg hjem, og nå er jeg snart halvveis i samlingen min. Synes ikke det er så ille, fordi jeg har ikke samlet på dem så altfor lenge - og det er så gøy å ha filmene som jeg vokste opp med 

Samler dere på Disney klassikere? 

 • 13.01.2015, 22:45

posete genser


Jeg synes det er så utrolig kaldt for tiden, både ute og inne, så i dag tok jeg på meg en veldig god, varm og stor strikkegenser. Jeg synes det er så deilig med sånne plagg når det er så kaldt, og med den vinden som er nå for tiden, er dette perfekt! 

Den er kjøpt på Primark i London, så den kosta nesten ingenting heller. Win - win. 

Håper dere har hatt en kjempe fin dag, selv i dette været  • 13.01.2015, 12:46

Favorittfrokost
Hei! 

I dag spiste jeg min favorittfrokost, som består av egg, agurk, gulrot, banan og kiwi. Det høres ikke ut som det er så mye mat å starte dagen med, men SÅ mett man blir. Det er en frokost jeg koser meg lenge med hver morgen og det er en perfekt start på dagen. Jeg fikk teen til jul, så jeg hadde lyst til å prøve den - og den var god! Det er en jordbærte som er kjøpt på Kremmerhuset

I dag har pappa bursdag, så senere skal vi på besøk hos dem i Tønsberg. Det gleder jeg meg veldig til, fordi det er ikke så ofte vi reiser dit lengre. Det blir koselig å se dem igjen  • 12.01.2015, 21:24

The imitation game
Hei! 

Nå har jeg og Felipe akkurat kommet hjem fra kino. Vi så "The imitation game", og jeg synes den var utrolig bra. Spennende, morsom, trist og sterk. Den er basert på en sann historie, og personlig synes jeg at filmer fra virkeligheten er ofte mye bedre enn dem som er funnet opp i fantasien. Jeg synes vel egentlig at denne filmen burde hatt aldersgrense femten år isteden for elleve, fordi det er krig og dem viser hvordan det var å være homoseksuell på den tiden - og hvordan man ble straffet for det. 

Hvis du ikke har sett filmen, anbefaler jeg den på det sterkeste! :) 
 • 11.01.2015, 14:23

Balanse


Noe av det jeg synes er viktigst når man setter seg nye mål innenfor treningen og kostholdet, er balanse. Jeg synes ikke at man skal bli helt besatt av å kun spise frukt og grønt, men også unne seg litt en gang i blant. Skape en balanse i kostholdet og unne seg noe godt. 

For min egen del, så synes jeg at det er lov å kose seg litt i helgen, men ha en balanse her også. Det er stor forskjell på å sluke en potegullpose på en kveld og å kose seg med en liten skål med noe godt oppi. Jeg er veldig glad i potetgull, men jeg synes det smaker mye bedre hvis man ikke spiser det flere ganger i uka - og det er heller ikke bra for kroppen. Jeg har veldig lav forbrenning, så jeg må passe godt på hvor mye av det usunne jeg spiser, hvis jeg ønsker å oppnå noe resultat fra treningen og den sunne maten jeg spiser ellers i uka. 
 • 09.01.2015, 12:27

Brekkie


Hei! 

Etter en natt med dårlig søvn, dro jeg meg selv opp av senga halv elleve i dag av kun en grunn - at jeg var sulten. Haha. Jeg stod opp og laget meg en sunn og enkel frokost. I dag var jeg altfor trøtt (og sulten!) til å stelle i stand slik frokost som jeg pleier, men sunt og godt ble det likevel! 

Jeg skal jobbe i dag og i morgen, men jeg gleder meg. Med tanke på at vi skal på IKEA neste måned prøver jeg å jobbe mest mulig nå, noe jeg kommer til å være veldig glad for på neste lønning. Jeg er veldig glad for å ha en jobb som jeg trives i og at det ikke er et stort ork hver gang man skal på jobb. 

Håper dere får en fin fredag, fininger 
 • 08.01.2015, 13:30

Details in my apartment


Hei! 

I dag hadde jeg litt lyst til å vise dere noen av tingene i leiligheten til meg og Felipe. Mye av det dere ser på bildene har vi fått til jul, blant annet løperen, frukt - og lysfatet og pleddene dere ser på sofaen. Neste måned skal vi handle litt på IKEA, så da kommer jeg til å vise dere hva som ble med oss hjem igjen. Vi har allerede planlagt noen ting vi skal kjøpe, så jeg gleder meg til å vise dere når det har kommet på plass! 
 • 07.01.2015, 15:33

Todays


Hei! 

I dag har jeg fått gjort kjempe mye på den korte tiden jeg har vært våken. Jeg hadde egentlig satt vekkerklokka på klokka ti, men jeg sovna så klart igjen, og sov til klokka elleve. Men jeg har likevel fått gjort veldig mye her hjemme! 

Jeg startet dagen med en veldig god frokost som jeg koste meg med mens jeg så på ukens episode av Pretty Little Liars. Da det episoden var ferdig tok jeg oppvask, klesvask, ryddet og handlet mat. Det føles godt å få gjort litt hjemme når man har tid til det. Jeg er veldig opptatt av å ha det ryddig og fint hjemme. Det er mye koseligere enn å leve i sitt eget rot. Heldigvis er jeg og Felipe enige om akkurat det, så det blir aldri krangling om hvem som skal rydde og hvem som skal gjøre ditt og datt, haha. 

I kveld skal vi på treningssenteret å få trent skikkelig. Jeg er veldig støl etter gårdsdagens styrketrening, men jeg skal ikke la det stoppe meg. Eneste måten å bli kvitt stølhet på, er å bevege seg mest mulig, så det er akkurat det jeg har tenkt til å gjøre også!  

Håper dere også har en kjempefin dag, fine lesere 


 • 07.01.2015, 12:58

Polaroid


Til jul fikk jeg noe som jeg har ønsket meg veldig lenge, nemlig poaroid kamera. Jeg synes det er så koselig å henge dem opp på veggen og ha veggen fylt med mange, gode minner med dem du er glad i. Jeg får aldri rotet meg til å fremkalle bilder på nettet, så dette er midt i blinken for meg. Har ikke fått hengt opp så mange enda, men gleder meg til det henger mange minner på veggen 
 

 • 06.01.2015, 18:05

Innkjøp


I dag var jeg og Felipe en liten tur i byen bare for å se litt. Det er kjedelig å sitte hjemme hele dagen, så vi trosset regnet og kom oss ut litt. Han fant ingenting som falt i smak, men Only skal legges ned her i Sandefjord, så der fant jeg litt for en billig penge. Jeg skulle se etter en svart bukse, og det fant jeg, og jeg fant en topp og en genser. Jeg er veldig fornøyd! 

Bukse 150 kroner
Genser 75 kroner
Topp 50 kroner 
 • 06.01.2015, 13:54

Hjemmetrening styrke


I dag regner det ute, så jeg hadde ikke veldig lyst til å gå ut, men det betyr jo ikke at jeg ikke kunne trene. Jeg har treningsmatte hjemme og alt jeg trenger for å trene styrke hjemme, så da gjorde jeg det isteden for å dra til treningssenteret. Man kan få gjort minst like mye på styrketrening hjemme hvis man er effektiv - og det tar ikke lang tid. Jeg har satt sammen et nytt styrkeprogram som jeg testet ut i dag og det gikk veldig bra, synes jeg. Oppvarmningen brukte jeg ca 10 minutter på: 

 • Knebøy 10 x 5 repetisjoner 
 • Situps 10 x 5 repetisjoner 
 • Pushups 10 x 5 repetisjoner 

 

Hovedtreningen brukte jeg ca en halvtime på: 

 • 15 - 20 stk knebøy
 • Squat x 50
 • Hoftefeste x 20 (10 på hvert ben) 
 • Situps x 20 
 • Planke i 1 minutt 
 • Sykle (magetrening) x 20 (10 på hvert ben) 
 • Leggkryssning  x 20 (10 på hvert ben)

 

Hvis man er effektiv, er ikke dette noe som tar lang tid, og det føles veldig bra når man er ferdig. Jeg fokuserer mest på bein og mage, fordi det er det jeg føler jeg trenger å trene på og at det er der jeg først og fremst ønsker å se resultater. 
 

 

 • 05.01.2015, 18:20

Fruitheaven


Nå sitter jeg og Felipe og koser oss med en hjemmelaget fruktsalat. Jeg kuttet opp kiwi, banan, eple, ananas og klementin - og FOR en saftig blanding det ble. Det smakte ordentlig godt og mye bedre enn å spise en skål med godteri. Vi ser på Titanic og nå er det over et år siden jeg har sett den filmen, men den er like fantastisk hver gang. Det er en film jeg forelsker meg i på nytt hver eneste gang jeg ser den, og nå som det er såpass lenge siden jeg har sett den, så blir det enda bedre. Den er så rørende og trist, men samtidig veldig fin. 


Pus later som hun ikke vil ha, haha! 

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25.

Search

Bloggdesign

hits