• 27.02.2011, 18:25

Inspirasjon- outfit
Jeg satt og kikka på forskjellige outfit-bilder på google, og kom over denne godpakken! Synes kjolen var dritsøt, og elsket skoene. Aah, gleder meg til sommeren.

Gleder du deg til sommeren? Hva synes du om outfiten?

  • 27.02.2011, 16:46

Hvis du spør meg om det finnes noen bedre, er svaret enkelt!


Jeg husker jeg kom til pappa en dag i 2007, og jeg fikk se en nydelig, liten skapning ute på beitet. Verdens nydeligste hest hadde flyttet til oss, og jeg kunne ikke vært mere glad. Jeg hadde bare lyst til å hoppe av glede. Jeg var jo ikke så stor, så jeg husker jeg sa til broren min "åå, så jævlig søt!!" Haha, big moment. Jeg visste jo at hun skulle komme, men jeg hadde aldri forestilt meg hvor nydelig hun faktisk var, og er. Du har gjort disse åra så bra, pusa!
Du er så bra, I love you.

Driver du med hest, eller er det andre ting som betyr mye for deg?

  • 26.02.2011, 13:45

Det er ikke så rart at jenter får slankepress!


Jeg var i Sverige med Kristina på onsdagen. Vi gikk rundt på Nordbysenteret og shoppa, også kom vi inn på bikbok, gina tricot og alle de "ungdomsbutikkene". Jeg skulle se etter en buksetights på bikbok, men de hadde bare sånne vanlige jeans. Greit nok det, men jeg lurer på om det er fysisk mulig å få dem noe mindre? Det er jo sånne bukser som supermodellene går med, som veier 40 kilo. Det er ikke så veldig merkelig at jenter får slankepress fordi de vil ha på seg buksene. Etter min mening, er det ganske sykt egentlig, for det er jo ikke bra å slanke seg så mye bare fordi man har lyst på en bukse.


- Bare et eksempel, men dere ser de tynne beina- Google

Hva mener dere om dette?

  • 26.02.2011, 00:28

Jeg antar at innerst, innerst inne er det det hjertet mitt sier
- Weheartit.com

  • 24.02.2011, 15:08

Dagens outfit


Hei cutiepies!

Nå er det lenge, altfor lenge siden jeg har vist dere en outfit, så tenkte jeg skulle gjøre det idag. Vi har vinterferie nå, så jeg gidder ikke stæsje meg opp like mye som jeg gjør når jeg skal på skolen eller andre steder.


Buksetights- Veromoda // Bluse- Gina Tricot // Belte- Gina Tricot // Ring- Bik bok // Armebånd- Gina Tricot

Whataya think?

  • 21.02.2011, 12:52

What happens when the music ends?
- Weheartit / One Tree Hill

  • 14.02.2011, 17:03

Mitt livs største avgjørelse?


"Now is the time for us to shine. The time when our dreams are within reach and possibilities vast. Now is the time for all of us to become the people we have always dreamed of being."  - Haley James Scott

Nå er tiden kommet for at vi skal søke på det 2. skoleåret på videregående. Jeg har aldri vært mer usikker på noe i hele mitt liv, og jeg er livredd for å velge feil. Jeg er selvfølgelig sikker på at jeg valgte rikitg da jeg valgte helse- og sosialfag, men veien går jo videre. Da jeg begynte på videregående, var jeg ganske sikker på at jeg skulle gå barne- og ungdomsarbeider, men jo mer informasjon vi fikk om de forskjellige veiene, jo mer usikker ble jeg. Tiden renner ut, og jeg er nødt til å bestemme meg. Wish me luck, i need it.

Står dere i samme situasjon som meg?

  • 13.02.2011, 16:21

What am I afraid of? Yeah, i'll tell you.
" That's what I'm afraid of. Not being enough. Not good enough, not smart enough, not pretty enough."

Har du noengang våknet opp og tenkt på noe som du skulle ønske du aldri hadde gjort, men du klarer likevel ikke å stoppe? Det har tatt helt over alt annet i kroppen og hodet ditt, og det drar deg med på ting du ikke ønsker å være med på. Det har jeg. Jeg har verken energi eller viljen til å kjempe imot, og hvis det er slik kroppen og hodet ønsker at det skal være, så er det vel slik det skal være. Jeg er livredd.

  • 10.02.2011, 18:01

Bare jeg som har det problemet?


Jeg hadde tenkt til å være snill og dele en bra sang med dere, men blogg.no har visst bestemt seg for å ikke samarbeide med meg idag. Det går ikke an å legge ut youtube-film her. Noen som vet hvorfor?

Hvis dere hjelper meg, så legger jeg ut video av den.Sangen jeg skulle vise dere, er fra disse awsm gutta. "Ubesvart anrop" heter den. Har dere hørt den?

I love it.

  • 07.02.2011, 17:52

Kjære John- to ord som forandret to liv


Jeg har jo nevnt tidligere at jeg elsker Nicholas Sparks, og jeg har Dear John, The notebook og The last song på film. Jeg elsker alle tre, men Dear John ligger på toppen. Nå har jeg kjøpt boka, og skal begynne å lese den  (noe jeg har hatt planer om i  lang tid!) Kan nesten ikke vente med å komme litt inn i boka. Jeg elsker historien, og tenk om det fantes sånn kjærlighet i virkeligheten? Så sterk.Har du lest boka?

  • 02.02.2011, 22:01

Spanske "sommer-hitser" fra noen år tilbake?


Hello fellas <3

Okei, i need your help again. Jeg har en sang som jeg hørte på for lenge siden. Tror kanskje den var spansk, og det er en dame som synger den. Husker den var på en cd, med sommerhitser. Problemet er bare at jeg ikke husker hva sangen eller artisten heter, så hadde håpet dere kunne hjelpe meg. Hvis dere husker noen spanske sanger som var veldig populære for noen år siden, og det er en dame som synger, så setter jeg veldig pris på om dere kan skrive dem til meg!

Har gått og irritert meg over i flere dager at jeg ikke husker hvilken sang det er, så vil gjerne finne det ut så fort som mulig! :)


haha, dette er meg at the moment! neida, tuller.

Mye creds til den som finner sangen jeg er på jakt etter.

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits