• 28.02.2012, 15:12

Den er tidlig ute i år


Våren er her allerde, og vi er bare i februar. Jeg klager ikke i det hele tatt, for dette er rett og slett fantastisk. Humøret bilr bedre og har mye mer lyst til å være ute. Skinnjakka og tøyskoene er funnet frem, og det har aldri vært så deilig å bli kvitt uggsene. Sola steker. 

Hvordan er været der dere bor?
  • 27.02.2012, 17:58

Derfor har dere ikke hørt noe fra meg


Jeg vet det er lenge siden sist, men jeg har hatt så mye å gjøre og det er mye som har skjedd. Mye opp og ned, men forhåpentligvis er jeg tilbake nå. Jeg vil gjerne blogge, men har ikke hatt motivasjon eller inspirasjon. Tirsdag 21. ble jeg og May med kjæresten min til Gardemoen. Han skal til Chile og være der i 3 mnd, så jeg ville gjerne være med han så lenge som mulig, så derfor ble jeg med han, og for å ikke være alene på veien hjem, dro jeg med meg min søte venninne. Jeg visste det kom til å bli vanskelig å dra fra han, men jeg visste ikke at det skulle bli så vanskelig som det ble. Dagene går opp og ned, og for det meste, går det bra. Han er en helt fantastisk kjæreste, så jeg bruker heller tiden på å glede meg til han komme hjem. 

Hadde vinterferie forrige uke, og den tilbringte jeg så og si bare på jobb. Jeg jobbet 5 dager på rad. Synes det er ganske greit egentlig. Jeg elsker jobben min, og da fikk jeg tankene på litt annet også. Selvom jeg jobbet, var det deilig å få en pause fra skolen og alt annet. 

Jeg skulle virkelig ønske kjæresten min var her nå. Idag tok vi farvel med min nydelige kattepus. Han hadde fått nyresvikt som  hadde spredt seg til lungene , og alt som kunne gå galt, gikk galt, så da var det ikke riktig å la han ha det vondt mer. Uansett hvor vondt det er, har han det bra nå, og det er det viktigste. Han vil alltid være med oss. 

Jesus, dette ble et langt innlegg, men det var bare for å oppdatere dere litt! 


Hvil i fred, verdens fineste pus  

 

  • 01.02.2012, 14:14

Caroline tester


Har nettopp testet ut våres nye nespresso-maskin. Den er ganske smashing altså. Den lager alt du vil ha bare ved å trykke på en knapp. Veldig god investering!

  • 01.02.2012, 11:14

Jeg vil ha denne


Så flink elev som jeg er, sitter jeg på Ebay og drømmer meg bort, midt i timen. Lærerene kan takke seg selv, for å ha delt ut skoledataer. Blir fort konsentrasjon mindre å holde på plass da. Jeg er så lei av det dekselet jeg har på Iphonen min, og jeg vil ha noe nytt og morsomt. Hva passer vel bedre enn Angry Birds da?Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits