• 28.02.2013, 21:50

Wants from NellyJeffrey Campbell 1189,- (salg) Kan kjøpes her


Kjole 199,- kan kjøpes her


Genser 249,- Kan kjøpes her

 

  • 28.02.2013, 15:52

God middag etter trening


Nå har jeg akkurat sett ferdig nyeste episode av Pretty Little Liars, og for de som ikke ser på det, går virkelig glipp av noe. Anbefaler virkelig å se på det, fordi du blir hekta etter første episode. Det er ikke tull. 

Idag var jeg ferdig halv 12 på skolen, og dro og trente etterpå. Jeg var fortsatt støl etter gårsdagens trening, så nå kan jeg nesten ikke gå. Jeg skal jobbe i fire timer idag, så det kan bli interessant å se hvordan det går. Da jeg kom hjem, laget jeg en veldig god og enkel middag. Jeg laget pasta med taco-kjøtteig. Jeg brukte kyllingkjøtteig og pasta med ekstra fiber, sånn at det er litt sunnere. Det var veldig godt. Visste dere at det beste du kan drikke etter trening, er sjokolademelk? Det kan dere lese om her. Istedet for å drikke vann med proteinpulver og mye annet greier, er det faktisk mye bedre å drikke sjokolademelk! 

 

  • 27.02.2013, 22:53

Scrapbook- CHILE


Den siste tiden har jeg begynt å lage scrapbook fra Chile-turen. Det er fryktelig mange bilder og det tar litt tid, men jeg synes det er gøy å gjøre det, fordi det er så fine minner og da sitter jeg og tenker på det, og det gjør meg glad. Det var så utrolig mange fine opplevelser som jeg aldri kommer til å glemme, og jeg gleder meg til albumet er helt ferdig! 

Hva synes dere?  • 27.02.2013, 17:48

Det føles så bra etterpå


Hei! 

Jeg startet sent på skolen idag, men jeg hadde absolutt ikke lyst til å stå opp av den grunn, men jeg kom meg opp til slutt. Jeg hater onsdager, fordi jeg er ikke ferdig før halv fire på skolen, og da er jo hele dagen borte omtrent. Jeg dro på Evo med en venninne etter skolen, så nå er jeg veldig sliten i beina. Merker det er lenge siden jeg har trent, men jeg skal skjerpe meg nå og begynne å trene mye. Sommerkroppen kommer ikke av seg selv (vet ikke om den kommer i det hele tatt), men jeg skal iallfall prøve. Jeg føler meg så bra etterpå, og jeg blir mye mer motivert til å gjøre ting enn jeg har vært. Da jeg var i Chile, sa jeg hele tiden at jeg skulle trene masse når jeg kom hjem, fordi de spiste så utrolig mye der at jeg følte jeg la på meg bare av å se på maten. (Gjorde ikke det da, heh). 
  • 26.02.2013, 20:44

Nyttårsaften i Chile var noe av det beste jeg har opplevd


I desember 2012-Januar 2013 hadde jeg den beste opplevelsen i mitt liv. Jeg har en kjæreste som er fra Chile og helt siden jeg møtte han, har jeg hatt lyst til å reise til Chile, men jeg har aldri trodd det kom til å skje. Iallfall ikke så fort. Vi reiste 13. desember og kom hjem 10. Januar, altså var det nesten en mnd, men tiden gikk kjempefort. Jeg var veldig nervøs før vi reiste pga jeg har flyskrekk, og skulle fly i 22 timer. Lengste jeg har flydd før, er fire timer, men det gikk veldig bra.

Vi opplevde så utrolig mye uforglemmelig, men hvis det er noe jeg husker spesielt godt, er det nyttårsaften. Jeg tror aldri jeg har hatt det så gøy i hele mitt liv, og jeg er så glad i familien hans og jeg var ikke nervøs i det hele tatt første gang jeg møtte dem (selv om de er spanske). Vi feiret den hos pappaen til Fran (kusina til kjæresten min) i byen Valparaiso. Det er en utrolig fin by, og vi hadde fantastisk utsikt utover hele byen og fjellene. Hele familien var samlet (de er veldig mange), og vi spiste tapas. Det var kjempe godt, og jeg føler jeg gikk og småspiste hele tiden, haha. Etterpå stod vi ute på verandaen og pratet og gjorde alt mulig frem til fyrverkeriet klokka 00:00. Det ble sendt opp på vannet, så det var helt fantastisk å se på. Da fyrverkeriet var ferdig, festet vi, danset og hadde det kjempegøy frem til klokka 4-5 på morgenen. Utrolig gøy og jeg snakket mye spansk. Prøvde iallfall! 

Maten var så god!


Verdens fineste.

  • 26.02.2013, 13:35

Min mening om pels


Hvis det er noe jeg hater, er det å se dyr har det vondt. Det er også en av de grunnene for at jeg ikke kan bli veterinær (selvom jeg har veldig lyst), pga da ser man mange dyr som har det vondt. Jeg takler ikke det. Hvorfor skal de være mindre verdt fordi de "bare er dyr" ? Dette er det dummeste man kan si, for dyr er mye mer enn bare dyr. De er familie og de er levende skapninger med følelser og liv. 

Jeg er medlem av flere grupper og sider på Facebook som forbyr pels, men selv om disse sidene eksisterer, blir det ikke gjort noe med. Jeg skulle virkelig ønske det kunne blitt gjort noe med, for man skulle bare visst hva dyrene må gjennom for at du skal ha en Canada Goose-jakke, kåpe, uggs eller hva som helst. Jeg har ikke noe i mot folk jeg kjenner som har ekte pelsjakker, men jeg kan ikke gå bort å si hver gang jeg ser noen med Canada Goose-jakke at de skal ta den av seg, eller gjøre dem oppmerksom på hva de går med rundt halsen. De vet om det selv, og likevel er de villig til å bruke flere tusen kroner på det. Det får være opp til hver enkelt, men jeg ville aldri gjort det. Jeg ville ikke latt et dyr lide og ha det forferdelig for at jeg skal holde meg varm og følge "trenden" med de jakkene. Hvis jeg kunne fått slutt på pels, hadde jeg virkelig gjort det. 

En jeg jobber med er fra Nederland, og der er det strengt forbudt med pels. Dersom de bruker ekte pels offentlig, blir de sprayet på og det blir ødelagt. Akkurat der tror jeg Norge har mye å lære, hvis man virkelig vil. Jeg skulle ønske det var sånn her, fordi dersom det er en trend å ha Canada Goose-jakke og gå med pels rundt halsen, er vi virkelig helt på vidda. Jeg håper de fleste er enig med meg. 
  • 25.02.2013, 23:27

Det er så godt å være tilbake


Jeg kjenner det er veldig godt å være tilbake på bloggen. Jeg blir mer motivert når jeg har nytt design, og denne gangen er jeg veldig fornøyd. Jeg fant designet på denne siden og jeg er veldig fornøyd. Hva synes dere om det? 

Idag dro jeg til kjæresten min etter skolen, og var der hele dagen. Vi var på peppes og jeg føler meg som en helt annen jente når jeg er med han. Det er som jeg lever i en annen verden, men det føles bra. Nå sitter jeg og ser på bildene fra Chile, og jeg savner virkelig alle sammen og landet. Kan ikke tro det er over en mnd siden vi kom hjem og over 2 mnd siden vi satt på flyet og skulle reise. Tiden går så fort. Jeg skulle ønske jeg kunne trykke på en stopp-knapp og bare gjøre alt jeg har lyst til uten at tiden flyr fra meg. Det var definitivt den beste ferien jeg noengang har hatt, og jeg gleder meg allerede til vi reiser neste gang. Jeg ble virkelig glad i hele familien til Felipe!
  • 25.02.2013, 14:00

Jeg har endelig bestemt meg


Jeg har lenge vært usikker på hva jeg skal studere etter videregående. Jeg går siste året nå, og jeg har rett og slett ikke hatt peiling på hva jeg ville studere. Det er ikke lett å vite hva du skal gjøre resten av livet når du er bare er 18 år altså, eller om du er 15 og skal søke inn på Vg1. Jeg gikk helsefag både Vg1 og Vg2, og jeg jobber på syehjem, men det er ikke dermed sagt at jeg vil det resten av livet. Jeg trodde først jeg ville jobbe i barnehage, men jeg ombestemte meg fordi jeg ville jobbe med eldre, men så ble jeg usikker igjen. Pappa er den eneste som har tatt seg ordentlig tid til å prate med meg om dette med studering og utdannelse, og han fikk meg på andre tanker. Han fikk meg til å revurdere sykepleie, og jeg bestemte meg for å søke det. Jeg skal ikke gjøre det for å bli sykepleier, men jeg skal bli jordmor eller helsesøter. Har ikke helt bestemt meg for hvilke av dem jeg vil enda, men det finner jeg ut i løpet av de tre årene på sykepleierhøgskolen. Jeg føler dette er riktig, og jeg tror det kommer til å gå bra. 

 

  • 24.02.2013, 21:30

Det er ikke "bare-bare"


Hvis det er noe vi mennesker (de fleste iallfall), er flinke på, er det å klage over det vi ikke har, istedet for å være glad og takknemlig for det vi har. Jeg er iallfall sånn, men i det siste har jeg fått et bank i trynet som fikk meg til å innse at jeg er egentlig ganske heldig. Jeg har det ikke lett om dagen, men heldigvis har jeg verdens beste kjæreste og venninner som støtter meg, og jeg vet ikke hvordan jeg ville klart meg uten dem. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forholde meg til situasjoner som jeg ikke vil være i, og jeg vet ikke hvordan jeg skal komme meg ut av dem. Jeg føler det er greit å skrive dette på bloggen, fordi etter min mening, er en blogg så personlig som det kan få blitt. Man må selvsagt passe litt på hva man skriver, men likevel er det omtrent som en dagbok. Min dagbok. 


Te amo. 

  • 18.02.2013, 13:33

Dagens antrekk


Jeg var i Sverige igår med de beste jentene du kan tenke deg. Vi dro klokka 10, og var ikke hjemme før halv 11 på kvelden, men skal si dagen gikk fort! Det ble en del shopping, men i forhold til hvor mye jeg kjøpte, brukte jeg ikke mye penger. Hele antrekket utenom jakka er kjøpt i går + masse godteri, brus og capri sonne da. Det er jo et must når man er i Sverige. Jeg tror aldri jeg har shoppa så mye som det jeg gjorde med disse jentene igår. 

 

 

Shorte og shorte H&M // Topp GinaTricor // Jakke Ebay

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits