• 28.02.2015, 11:44

Fruktfest til frokost


God morgen, skjønninger 

I dag ble det en ordentlig fruktfest til frokost, og hva er vel en bedre måte å starte dagen på? Jeg spiste som vanlig min favoritt - yoghurt med banan, musli og blåbær. Denne gangen hadde jeg lyst til å ha noe annet ved siden av, så da ble det eple, druer, kiwi og pære på den andre tallerknen. Det smakte veldig godt, og selv om det ser ut som det ikke er så veldig mye mat, ble jeg veldig mett. Jeg klarte til og med ikke å spise opp alt. En veldig fin måte å starte lørdagen på!

I dag skal vi på jobb begge to, så det er veldig koselig å ha morgenen og formiddagen sammen. Vi får ikke så veldig mye tid sammen på hverdagen pga jobb og skole, så da er det viktig å nyte tiden man har sammen i helgene. Vi sitter og ser på VM, som sikkert mange andre også gjør, tenker jeg? Jeg er egentlig ikke så veldig glad i skisport, men det er veldig koselig å ha på i bakgrunn mens jeg holder på med andre ting!

Håper dere får en fin lørdag 

Jeg måtte bare legge ut dette bildet av pus. Hun elsker å ligge sånn mellom beina mine på sofaen og hun er så utrolig søt, haha. Hun satt sånn veldig lenge, utrolig nok. Aldri vært borti katter som liker å sitte sånn, akkurat som vi mennesker gjør, så denne pusen er noe for seg selv.. 

  • 27.02.2015, 23:11

Leather jacket


For en fin dag dette har vært! Sola har skint hele dagen fra jeg stod opp og til det ble mørkt ute. Jeg husker ikke sist vi hadde sol en hel dag uten at det gikk over til skyer, så dette har vært helt topp. Å gå med skinnjakke i februar er ikke noe vi nordmenn (iallfall jeg) er vandt til, og det føltes så bra og jeg kjente at vårfølelsen bare strømmet på. Helt fantastisk. 

I dag har vi tilbringt fredagskvelden med familie, og hva er vel koseligere enn det? Mye av tid går til jobb, skole og trening her hjemme, så å få litt tid med familie er så koselig og så viktig. Jeg er veldig glad for å ha så god kontakt med familien min. Jeg vet at det er ikke alle som har så nære familieforhold, så jeg er veldig glad og takknemlig for at jeg har det ♥ 

 

  • 27.02.2015, 14:18

Endelig fredag


Hei - og god fredag! 

I dag skinner sola ute og det gjør noe med humøret. Det er mye lettere å stå opp om morgenen når sola skinner gjennom gardinene og du vet at det blir en god dag. I dag er det fredag og endelig helg. Denne uka har gått til jobb, kjæresten og trening og hvis du spør meg, kunne ikke noe vært bedre. Det går mot varmere tider og jeg gleder meg fryktelig til å legge bort alt som er av vinterklær og bare gå ute i genser. Jeg er vel ikke den eneste?! 

Jeg har akkurat spist en veldig god lunsj, som består av melon og pasjonsfrukt-yoghurt med banan, musli og appelsin. Appelsinene er så gode på denne tiden av året. Så saftige og god smak. Nam! I morgen skal jeg jobbe kveldsvakt og det gjør meg ingenting på en lørdag. Trives så i jobben min at det alltid er en glede å dra på jobb. Akkurat sånn det skal være :) 

Håper dere får en strålende fredag   • 24.02.2015, 12:22

Ovnsbakt laks


God formiddag 

I dag tenkte jeg å vise dere en veldig enkel, god og sunn middag som jeg laget i går. Jeg fant oppskrift på internett og det er kjempe enkelt. Jeg hadde lyst til å gjøre noe litt annerledes enn å bare steke laks, så ovnsbakt laks falt absolutt i smak hos meg. Det du trenger er: 

♥ Laksefilet 
♥ Poteter 
♥ Hodekål 
♥ Sitronpepper 
♥ Salt 
♥ Smør 

Alt dette avhenger av hvor mange porsjoner du skal lage. Jeg laget to porsjoner, så jeg brukte fire poteter og to laksefileer. Hodekål kan man ta så mye man ønsker å spise. Jeg tok ikke mye, selv om det ser mye ut på bildet. Hodekål er litt som spaghetti, at man burde være litt forsiktig med hvor mye man tar, fordi det blir ofte mye mer enn det ser ut som når man kutter den opp!


Slik gjør du:

Sett stekeovnen på 180 grader. Deretter koker du potetene og hodekål i lettsaltet vann i ca 25 minutter. Hodekål må faktisk kokes ganske lenge hvis den skal bli ordentlig gjennomkokt - noe jeg ikke visste. Jeg lot den koke like lenge som potetene og da var det så vidt den var gjennomkokt, så neste gang tar jeg nok litt lenger.

Imens potetene og hodekål koker, steker du laksefilet på middels varme til den er gjennomstekt. Det er veldig viktig å ikke ha full varme på, fordi da blir den ofte litt for godt stekt utenpå og rå inni. Når du har stekt den ferdig, legger du den på bakepapir oppå et stekebrett og krydrer med sitronpepper og litt smeltet smør oppå. Sett den inn i ovnen i 10-15 minutter. (Avhenger av hvor tykk laksen er).


Håper det smaker!

  • 23.02.2015, 13:02

Monday accessories
Hei og god mandag ♥ 

I dag er det skikkelig drittvær i Sandefjord. Regn, sludd, snø, blåser og er skikkelig grått ute. Jeg tror det er karmaen som slår igjen på meg, fordi i går sa jeg at det kommer ikke mer snø nå - og så feil kan jeg ta. Været får man ikke gjort så veldig mye med, så jeg får bare gjøre det beste ut av det! 
For noen dager siden fikk jeg en ny almanakk i posten. Jeg er helt avhengig av å ha en i veska mi, fordi det er så utrolig nyttig å ha noe man kan skrive ned jobb og andre avtaler i, slik at jeg ikke glemmer noe. Jeg bestiller alltid fra personligalmanakk og har ingen dårlige erfaringer derfra. Denne gangen designet jeg den litt annerledes enn jeg vanligvis pleier og jeg synes den ble kjempe fin. 

I kveld skal jeg og Felipe dra å trene på treningssenteret. Vi har begge to ligget med influensa i løpet av de siste to ukene, så det har vært litt stille på treningsfronten, men det skal bli veldig godt å komme i gang igjen. I helgen har det blitt mye god mat og kos, så skal bli godt å komme tilbake til riktig kosthold igjen også. Vi er veldig flinke til å holde den gode maten til helgene og spise riktig på hverdagen. Man klarer alt man ønsker! 

Håper dere får en fin dag og en fin start på uken 
  • 20.02.2015, 16:34

Kosekveld
Som jeg skrev i går, skulle kusina mi overnatte hos meg fra i går til i dag. Det ble kjempe koselig. Vi har spilt Harry Potter på PS2, sett film og spist masse god mat. Jeg synes PS2 er så utrolig gøy når man først begynner å spille og kan sitte i timesvis, noe vi også gjorde. Det er jo ekstra gøy når man er flere som spiller enn om man spiller alene da, så vi hadde det veldig gøy. Skikkelig nerder, haha. 

Etter å ha spilt i noen timer, satte vi på Titanic på tv-skjermen, så resten av kvelden gikk til det. Jeg synes den filmen er like fin hver gang jeg ser den, og DiCaprio like sjarmerende. Jeg satte frem masse god snacks på bordet og føler egentlig at jeg har spist siden igår ettermiddag.. Det er lov å kose seg litt innimellom og jeg synes det er så hyggelig å servere noe godt når vi har besøk. For en stund siden, skrev jeg et innlegg om balanse i kostholdet, og dette er noe jeg er veldig opptatt av selv. Jeg synes absolutt at det er lov å kose seg litt ekstra i spesielle anledninger - og helger. Det gjør jeg med god samvittighet, fordi jeg vet at jeg er flink med kostholdet ellers. Innlegget kan dere lese HER.  • 19.02.2015, 13:53

Ny favoritt
Hei! 

Nå begynner det å bli en god stund siden jeg skrev her inne, og jeg har savnet det. Det har skjedd en god del som har gjort at bloggen har blitt litt nedprioritert, men nå har jeg så mye å skrive om som jeg gleder meg til å dele med dere.

I dag har jeg fri fra jobben, så jeg får overnattingsbesøk av kusina mi som kommer snart. Det blir koselig å få besøk og jeg har handlet inn masse god mat, så vi skal kose oss skikkelig. I dag har jeg vasket leiligheten, så nå lukter det nyvasket og nye duftlys. Hva er vel bedre? Jeg laget meg en veldig god og sunn lunsj i dag som smakte veldig godt. Vanilje-yoghurt med musli, banan og blåbær. Så godt og så enkelt. Det er ikke mye jobb å lage sunne måltider - man må bare være kreativ. Jeg synes det var kjempe godt og absolutt en ny favoritt jeg kommer til å spise mye av fremover.

 

  • 05.02.2015, 15:01

Salad for lunch


Så koselig det er å se at det er så mange innom bloggen selv om jeg har hatt et par dagers pause. Dere er flotte 

I dag skal jeg jobbe senvakt, så jeg laget meg en lunsj som gir meg så mye energi og som er veldig god og sunn. Den består av egg, avokado, agurk, paprika, cashew nøtter (usaltet), druer, blåbær og sukkererter. Det er en lunsj du virkelig kan spise med god samvittighet, fordi den inneholder ikke noe usunn mat. Det jeg liker best med salat er at man kan lage omtrent hva man vil. Bare å blande sammen masse godt - og det smaker himmelsk! 

Her er det bare å bruke fantasien, akkurat som jeg har gjort. 
  • 02.02.2015, 13:55

Innekos
Nå sitter jeg godt plantet under pleddet i sofaen, med en kopp te og en bok. Haha, nå følte jeg meg gammel når jeg skrev det. Det er ikke noe jeg synes er koseligere enn å kose meg med noe varmt å drikke på kalde vinterdager. Vinteren har kommet for fullt til Sandefjord nå og det er masse snø. Jeg har gjort en del husarbeid, så da er det godt å sette seg ned med en bok og koble helt av alt annet. 

I dag skal jeg få til en skikkelig treningsøkt på treningssenteret, og det gleder jeg meg veldig til. Jeg har hatt pause i helgen pga fullt program, så det skal bli godt å komme i gang igjen i dag. Det er godt for kroppen med et par dagers pause for å lade opp til en ny uke. Ingenting slår den gode følelsen av å gå hjem fra en treningsøkt, og det er absolutt verdt alt slitet. Jeg har satt meg mål som jeg ønsker å oppnå - og det er bare en måte å gjøre det på. 
Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25.

Search

Bloggdesign

hits