• 31.03.2011, 22:08

That's the worst thing I've ever had to do


Ingenting går min vei om dagen. Tidligere skrev jeg at ting var på vei oppover, og der var det, men hva kan jeg si? Det var bra så lenge det varte. Jeg vet ikke hvordan jeg har klart å bli den personen jeg er i dag. Alt er forandret, jeg er forandret. Det å måtte gjøre det slutt/avslutte noe med noen har aldri vært lett, men nå har jeg innsett at det er 10 000 ganger verre å dumpe andre enn å bli dumpet selv. Det var grusomt å høre han lei seg, og grusomt å tenke på at jeg såret den personen.Jeg måtte gjøre det som var best for meg, uansett hvor vondt det var. Jeg vet du sier det er helt grusomt for deg, men jeg kan love deg en ting:  Du kan ikke engang forestille deg hvordan det er for meg.

 • 27.03.2011, 15:15

Stem på Marthe!


Stem på Marthe Bøe Nilsen for Miss brun og blid. Hun fortjener virkelig og vinne, så er bare å trykke på linken :) håer så mange som mulig gjør det. Setter pris på det.

 

 • 26.03.2011, 14:24

Partyfaktor!


Idag skal Line feire bursdagen sin, og hu fikk låne huset av søstra si. Det kommer til å bli kjempegøy. Er lenge siden vi har vært samlet alle sammen, men desverre kunne ikke Camilla komme. Hvis hun hadde vært der, hadde alle vært samlet. Men det blir nok kjempegøy fordet. Den vesle frøkna har akkurat hatt bursdag selv, så hun skal feire voksenbursdag.

Ser frem til en bra kveld!

Hva skal dere idag da?

 • 24.03.2011, 14:41

Life is short and opportunities are rare


Jeg føler meg som en helt ny person. Jeg nyter hver eneste dag nå, og jeg kjenner jeg kommer meg videre fra alt som jeg burde kommet over for lenge siden. De som kjenner meg vet hva jeg snakker om, og det føles så utrolig deilig. Dette blir den beste helga på lenge. I morgen får jeg besøk av H og M, for å ha Leonardo Dicaprio- maraton (han er kjærsten til M, skjønner dere!), og på lørdag skal jeg ut med jentene mine. Det blir koselig. Er kjempelenge siden sist. Og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten den retarda gjengen min. De lyser opp dagen min hver eneste dag. Just so you know, girls. 


Friendship isn't about who you've known the longest. It's about who came, and never left your side.

Må si jeg savner den chica'n til venstre. Stakkars, ligger hjemme med insane vond øreverk. Come back to us, hon <3

Hva skal dere i helgen?

 • 20.03.2011, 17:02

Martine satser poetkarrire!


Nå sitter jeg og leser gjennom notatene på iphonen min, og det er litt vanskelig å holde tilbake smilebåndet når jeg ser hva alle retards'a i venneflokken skriver altså. De er så søte hele gjengen, men Martine er nok den flinkeste poeten altså. Skriver nesten en dagbok i notatet. Setter vi sammen alt hun har skrivd, nærmer vi oss en poetbok eller noe i den dingen.


Kunstverket mitt på matlaginga på skolen. Tatt av Martine

"Yessda! Da satt vi i forum da til en forandring. Ganske imponerende til å være oss.. Om du skjønner! Hvertfall, vi må sette oss heelt bakerst i gymmen etterpå, også sykler vi i vårt eget tempo (a) hihi, det blir koselig snupp <3 Broren din snakka med en kjekk fyr istad, woho! Nå stirrer den ungen igjen Fuck. Shallabais! Uansett dagens ord er Inshala, om du lurer betyr det "hvis Gud vil", og det er jo flott! Jepp, Camilla har ikke begynt på baguetten sin ennå, og det kan jo ta litt tid  men ho sitter i det minste med ryggen mot alle folk :p Jaaa, hva skal jeg skrive nå da mon tro? Kan nevne at Henriette er N E R D!!!!! Anyhow, Ina er fortsatt lemur, du er fortsatt du, Camilla spiser ikke ennå, og jeg er bare rar. Alt er som det skal være <3<3 HOT DUDE I KANTINEKØEN! jeeeez (a) og der gikk han... Mhm...  Du kommer til å være stolt av å kjenne meg når det henges opp bilde av meg på slottet og museer for de smarte i Norge. Men mer i morgen, tuddeluuuu :*

Vi digger deg, Martii !

 • 17.03.2011, 21:26

Søsken som er russ- positivt eller negativt?


For min del er det begge deler. Broren min fikk nemlig russetinga sine idag, og bare for å nevne det: jeg digger russebukser. De er så insane kule. Gleder meg veldig til jeg er russ altså, for merka jeg blei en liten smule misunnelig når jeg så den store bagen med russeting han hadde fått i dag. Sånn sett er det ganske positivt, for jeg får jo sikkert låne genserne og sånt veit dere. Flaks for meg at jeg er en god smisker <33333 kødda.

Det som er litt dumt er at vi går på samme skole, som vil si at jeg kan bare glede meg til noen flotte skoledager i mai!

Jaa, broren min er litt retard. "Jeg må passe på så jeg ikke snubler i alle som faller for meg!"

Hva mener dere om russetiden? Gleder du deg til russetida?

 • 13.03.2011, 21:54

Everything is changed


I don't know the world anymore.

 • 13.03.2011, 13:30

Dagens outift - familiebursdag


Buksetighst - Bikbok // Topp - bikbok // Dressjakke - H&M // Klokke - Bjørklund // Ring - accessories

Hva synes dere?

 • 12.03.2011, 16:45

Jeg kommer til å savne deg


Hvorfor, er egentlig ganske personlig, men en ting er sikkert: jeg kommer til å savne deg!

 • 09.03.2011, 19:08

Det å flytte hjemme fra når du er 16 år


Synes dere det er for tidlig?

Jeg sitter nå og ser på leiligheter og sånt til leie. Jeg kjenner jeg må komme meg ut av huset her snart før det klikker for meg. Jeg går rundt og irriterer meg over ting bare jeg kommer innenfor husdøra. Bare mamma sier hei til meg, irriterer jeg meg over det, og jeg er så drittlei av å krangle med hu everyday. Overdriver ikke når jeg sier det altså, jeg mener hver eneste dag. Kanskje hun føler jeg er i veien? Vi prater omtrent ikke sammen uansett. Jeg tenker på det med å flytte hjemmefra hver eneste dag nå, og jeg merker jeg er veldig rastløs.


- Weheartit.com

Er jeg klar, er jeg ikke klar? Uansett, jeg VIL!

 • 08.03.2011, 20:52

I was doing ok, but now I'm broken all over again 

Jeg håper virkelig hun var verdt det!

 • 08.03.2011, 17:48

First of all, you don't know me. Second of all, you don't know me


Selvom jeg legger ut mye av min hverdag, mine meninger, følelser og tanker her på bloggen, betyr ikke det at dere der ute vet alt om meg. Hvor mye forvrring, blandede følelser og sånt som er inni hodet mitt. Jeg synes det er grenser på hvor mye man legger ut, og hvor mye man deler. Det er ikke så veldig vanskelig å bare sette på et smil og late som alt er bra, hvertfall ikke hvis du har god trening i det. Jeg har god trening i det. Veldig god trening. Selvom jeg ikke burde, tar jeg meg veldig nær av ting folk sier, uansett om det er positivt eller negativt. Jeg tar spesielt til meg det som er negativt, og legger litt ekstra stor trykk på det. 

 • 07.03.2011, 15:30

Operasjon Sherlock Holmes


Vi har sånn oppgave i engelsk for tida, også så vi på Sherlock Holmes på skolen. Altså, den fra 2009, så den er jo ikke eldgammel, og det er jo en historie de fleste kjenner til. Men så har det seg nemlig slik, at jeg var fryktelig trøtt, så jeg fikk ikke med meg så mye av filmen. Jeg så og si lå med huet nedi skjerfet mitt på pulten, med ørepropper i øra, hehe. Så jeg valgte å se den selv istedet for, med mye bedre kvalitet (læreren bruker nettside med crappy kvalitet!). Så i morgen begynner operasjon Sherlock Holmes.

Har du sett den, og hva synes du?

 • 05.03.2011, 22:28

How do we know that everything's safe?


So, tell me something.. Is everything safe?

 • 03.03.2011, 16:58

Outfit- mønster!Bluse- Vero Moda // Buksetights- Bikbok // Klokke- Bjørklund

Hva synes dere?

 • 02.03.2011, 23:16

Søskenflokken er samlet!


Sorry at dere ikke har hørt fra meg før nå, men har hatt fullt program i hele dag. Jeg slutta på skolen kvart over 3, så kom søstra mi på besøk, og hun dro rundt halv 8 også har jeg sittet med de lovely'e leksene siden det. For et liv. Anyway, vi mekka taco, og det er så sjelden det bare er meg, søstra mi og brodern, så det var veldig koselig. De er virkelig verdens beste!


Søskenflokken på konfirmasjonen min i 2009

Hva har du gjort idag?

 • 01.03.2011, 19:07

What are you afraid of?
That's what I'm afraid of. Not being enough. Not good enough, not smart enough, not pretty enough. Når skal man egentlig slutte å bry seg om hva andre mener om deg? Er ikke det viktigste at du er fornøyd med deg selv? Jeg tror ikke jeg er den eneste som er sånn, at uansett om jeg kjenner personen eller ikke, så tar jeg til meg det som blir sagt, uansett om det er positivt eller negativt. Jeg burde jo ikke gjøre det hvis det er negative ting, så lenge jeg er fornøyd med meg selv, men er litt vanskelig når du ikke er sikker på hvem du er, eller om du vil være den du er.

Noen andre som føler det slik?

 

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits