• 07.03.2013, 14:08

Motivasjon og inspirasjon


Idag var jeg ferdig halv 12 på skolen og dro rett på trening. Motivasjonen er mye bedre nå som snøen begynner å smelte og sola skinner nesten hver dag. På vinteren når det er mørkt når jeg kommer hjem fra skolen, kaldt og grått vil jeg ikke noe annet enn å bare dra hjem og se på TV, men nå blir det bedre. Jeg sitter også og leser på internett, ser på treningsmotivasjon på instagram, internett og andre steder for å bli litt ekstra motivert og inspirert. 

Nå sitter jeg og spiser lunsj og ser på nyeste episoden av Pretty Little Liars som kom ut i går. Har du sett den? 
  • 04.03.2013, 11:21

Pakke i posten


Idag fikk jeg endelig russeklærna mine, og nå gleder jeg meg virkelig til russetiden. Heldigvis passet alt sammen, både klær, lue og sko, så da slipper jeg å sende det tilbake. Bilder med klærne på kommer senere når jeg har ladet kamera!

  • 03.03.2013, 20:21

Gira på russetid


Idag har Thunder Squad- jentene jobbet på bilen våres, og vi nærmer oss mer og mer ferdig nå. Det er helt utrolig å tenke på at det bare er litt over en måned til russetiden starter. Jeg husker jeg gikk Vg1 og broren min og kjæresten min var russ. Jeg gledet meg så mye, men da var det jo to år til, men det er utrolig hvor fort de to årene har gått. Nå er det endelig våres tur til å være russ, og når vi jobber med bilen våres og planlegger og forbereder russetiden, blir vi enda mer gira. For ikke å snakke om at russetiden blir ti ganger bedre med så gode jenter, bilen vår og alt det bra vi har foran oss! 

Lik siden våres her


Mangler to av jentene våre på dette bildet.
  • 02.03.2013, 18:10

Dagens innkjøp - Interiør


Alt er fra kremmerhuset.

  • 02.03.2013, 12:10

Kjære jenter, les dette


Det er vanskelig å være tenåring og hormonene kan snu livet ditt opp-ned bare i løpet av kort tid. Det er spesielt vanskelig for oss jenter. Vi konkurrerer med jenter vi ikke kjenner for å være penere, tynnere, brunere og mer populære og dette er vi mer opptatt av enn det som faktisk er viktig. Vi glemmer å akseptere hverandre sånn som vi er, og hvordan vi ser ut.

Hvorfor skal vi konkurrere med noen som kanskje ikke vet hvem vi er engang? 

Da jeg gikk på ungdomsskolen slet jeg veldig med selvtillit og hvordan jeg så på meg selv. Jeg var mer opptatt av hva andre synes om meg enn hva jeg synes om meg selv. Jeg ville være like pen som den største barbiedukken på skolen og jeg ville se meg i speilet uten å føle jeg knuste det. Nå som jeg er eldre, har fått kjæreste og fått noen fantastiske, gode venninner, har alt blitt snudd over til noe veldig bra. Nå forstår jeg at man kommer ikke langt ved å se det negative i seg selv og ignorere alt det positive. Det vil jeg fortelle dere også. Det er veldig vanskelig, men det er ikke umulig. Alt dette med selvtillit og selvfølelse er vanskelig, men det kontrollerer deg ikke med mindre du lar det kontrollere deg. Det kan være vanskelig å akseptere seg selv for den man er, og det kan være vanskelig å smile når du ser deg selv i speilet, men det er ikke umulig, husk det.
 

  • 01.03.2013, 21:44

Vi går tilbake 100 år


Da jeg var i Chile, dro jeg og kjæresten på fotostudio hvor man tar bilder som skal forestille 50 år tilbake. Jeg synes alltid sånt er flaut fordi jeg får prestasjonsangst av at folk skal fortelle meg hvordan jeg skal stå og hvordan jeg skal smile. Jeg har gjort det en gang før, men denne gangen var det ikke så flaut. Det gikk veldig bra, og bildene ble kjempefine!
Dette er bare en liten smakebit, så skal dere få se resten av bildene om kort tid!

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits