• 25.03.2015, 12:31

Sminkeprodukter


I dag tenkte jeg å vise dere hva min daglige sminke er. Huden min er veldig følsom, så den reagerer veldig fort hvis jeg bruker mye i ansiktet. Derfor er det ikke så veldig mye jeg bruker til daglig - kun det nødvendige, og jeg klarer meg fint med det. Jeg har også dager hvor jeg ikke bruker noe sminke i det hele tatt. Huden har godt av å få hvile litt, og fordi jeg får lett uren hud, må jeg være veldig forsiktig med hvilke produkter jeg bruker og mengden. 

Jeg bruker Chanel foundation først. Den tar jeg et tynt lag med rundt om i hele ansiktet, slik at det ser naturlig og fint ut. Deretter tar jeg solpudder kun på kinnbeinet. Jeg synes ikke det blir fint hvis man smører solpudder i hele ansiktet. Solpudderet har en veldig mørk farge, så på meg hadde det sett helt forferdelig ut om jeg hadde tatt det i hele ansiktet. 

 Deretter bruker jeg eyebrow-lineren på øyebrynene mine. Mine øyebryn er egentlig ikke så aller verst, men jeg liker å fremheve dem litt slik at det ser naturlig og fint ut, så før jeg påfører lineren, "børster" jeg brynene med kosten som er på lineren, så ser det veldig bra ut når du er ferdig. Det ser mer "ryddig" ut enn hvis du hadde påført lineren uten å ha ryddet opp først. 

Mascaraen tar jeg på til slutt. Her bruker jeg først den svarte mascaraen fra Makeup Mekka. Den er jeg veldig fornøyd med. Jeg har veldig korte øyevipper, så jeg bruker alltid mascara med volum. Denne fra Makeup Mekka er veldig bra og gjør øyevippende mine mye lengre. Jeg bruker ikke mye av denne, men tar heller den andre over. Det er også en volum-mascara, men den gjør også vippene tykkere og fyldigere, så sluttresultatet blir veldig bra. 

 
 • 24.03.2015, 16:31

Kjærestetur i finværet


I dag er det helt fantastisk vær i Sandefjord. Gradestokken viste hele 13 grader, og det skal man absolutt ikke klage på i mars. For bare et par dager siden våknet vi opp til at det snødde ute, så da kjente jeg at vinterdepresjonen kom tilbake med en gang, haha. Heldigvis la det seg ikke og det var bare den ene dagen. Nå er det fint igjen, så i dag bestemte vi oss for å gå en tur. Vi gikk i parken og opp på et sted som heter Preståsen. I parken hadde blomstene allerede begynt å komme, og det ga meg skikkelig vårfølelse. Da kjente jeg at hjerte mitt smilte.. 

Preståsen er et sted hvor man får utsikt over hele byen - og det er virkelig fint. Det er en trapp som går opp til fjellet, det er masse benker overalt og bare masse natur. Det er balsam for sjela å komme seg ut i slikt vær, og bare nyte naturen og hverandres selskap. Vi ble sittende der oppe en god stund og bare pratet og så utover den fine byen vi bor i. Det er en fin tid vi har foran oss nå og det gjelder å nyte hvert eneste sekund av det. Det har vært en veldig fin dag i dag med trening på morgenen og litt kjærestetid på ettermiddagen. 

 


Fine gutten min 

 
 • 23.03.2015, 14:05

Familielunsj


Hei mandag - velkommen skal du være! 

Denne uka har jeg kun to dager hvor ingenting står på planen, så dette er en uke som kommer til å fly forbi. Det er jobb, familie og venner som står på planen, og det er ingenting som er bedre enn det.

I dag inviterte jeg mamma på lunsj, så jeg stelte i stand litt god mat. Det er ikke ofte jeg spiser så "fin" lunsj som det vi gjorde i dag, så det var veldig koselig (og godt!). Det er så koselig å ha besøk og jeg elsker å stelle i stand litt å sette på bordet. Siden det er mandag, prøvde jeg å holde det litt sunt, og jeg tror absolutt maten falt i smak hos mamma. Jeg serverte grovbrød og hjemmelagde rundstykker, med frukt, smoothie og masse godt pålegg. En perfekt måte å starte en ny uke på!I dag skal jeg og Felipe dra å trene sammen. Det er ikke så ofte vi får gjort det, så det ser jeg frem til. Jeg har ingenting i mot å trene alene, og det har egentlig ikke han heller, men det er alltid bedre å ha noen å trene sammen med som pusher deg lengre enn du tror du ikke klarer. Vi er veldig flinke til å trene begge to, og vi drar og trener alene hvis vi ikke får tid til å gjøre det sammen. Når man er samboere, er det ikke alltid så enkelt å ha et sunt kosthold hvis ikke begge to vil. Hvis den ene sitter og spiser sjokolade, og den andre skal spise en gulrot, så er det ikke alltid så lett å motså fristelsen, så jeg er veldig glad for at vi har samme mening angående kosthold og trening her hjemme. Det gjør ting mye enklere, haha!

Håper dere får en flott start på uken 

 • 22.03.2015, 21:45

Personlige tanker..

Noen ganger har jeg bare lyst til å sette meg ned å skrive. Skrive til ordene renner ut av ørene mine, bare for å få ut alt. Jeg har nok et stort ønske om å nå ut til dem som trenger det - slik som andre har gjort når jeg har trengt det. Det er mye å be om, og mest sannsynlig får jeg det ikke til. Jeg har ikke de ordene som trengs og jeg vet ikke hvordan jeg skal gjøre det. Veldig ofte har jeg vanskelig for å sette ord på ting, og finne de rette ordene slik at andre skal forstå. 

Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget, men jeg føler bare for å skrive litt. Det er det jeg bruker bloggen til. Det er et sted hvor jeg kan skrive de samme tingene som jeg ville ha skrevet i en dagbok. Jeg hadde en dagbok før, for flere år siden, og jeg skrev mye i den som jeg ikke tør å lese om igjen, men det er lettere for meg å skrive her, av en eller annen merkelig grunn. 

Ofte sitter jeg og hører på min egen stillhet og vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg har så mange spørsmål til meg selv som jeg skulle ønske jeg kunne svare på, men jeg har ikke de riktige svarene som hjertet mitt vil høre. På en måte har jeg funnet meg ordentlig til rette i livet mitt, og på en annen måte er det så mye som er uklart. Jeg er bare 20 år, så hvorfor bekymrer jeg meg egentlig? Herregud, jeg har hele livet foran meg.. 

Det eneste som jeg vet 100 % sikkert, er at jeg har funnet personen som jeg VET jeg vil dele resten av livet mitt med. Jeg er heldig som har funnet den personen i en alder av 16 år. Når jeg tenker tilbake på det, føler jeg at jeg bare var en liten drittunge den gangen. Jeg brukte så mye tid på å prøve å forstå hvordan noen kunne se to ganger på meg, eller se på meg i det hele tatt på den måten.. Det hadde aldri slått meg at noen ville det, og jeg brukte veldig lang tid på å bli sikker på at dette var ekte. Det føltes som jeg var i en annen verden. En slags drøm som aldri ville bli virkelighet. Nå, fire år senere ønsker jeg ikke å se tilbake på dette. Hvordan er det mulig å dra seg så langt ned? Jeg klarte det iallfall..

Nå er jeg 20 år og alt dette føles som et helt liv siden. Hvem var den jenta som tenkte sånn om seg selv? Hvem var hun jenta som tillot andre å tenke sånn om henne? Heldigvis er jeg ikke den jenta lengre. Jeg har egentlig ingen faktasvar på hvordan man skal komme seg forbi noe sånt, fordi det er vanskelig. Jeg tror at med tiden så vokste jeg og ting gikk over av seg selv, litt etter litt. Jeg hørte hele tiden at når man begynner på videregående, blir ting bedre. Folk vokser opp, får nye venner og starter "et nytt liv". Herregud, for noe bullshit, tenkte jeg. Det var ikke engang en liten del av meg som trodde at dette var sant. Hvordan kan folk forandre seg fra en person til en annen bare ved å hoppe et skoletrinn opp? Men jeg tok feil. Ting ble bedre, og livet ble bedre. Litt etter litt, uten at jeg egentlig tenkte over det den gangen. 

Jeg har selvfølgelig dager som er gode og dager som jeg bare vil synke ned i dyna med jentefilm og is og bare stenge hele verden ute. Jeg tror alle har dager som dette, og har tider som er opp og ned. Det er normalt, og det er menneskelighet. Jeg skammer meg ikke over å ha slike dager som dette, fordi jeg vet at det er flere av de gode dagene. Jeg sitter her i egen leilighet, med en fantastisk samboer som jeg vet jeg vil ha livet ut, så jeg føler meg faktisk jævlig heldig 

 • 19.03.2015, 14:38

New in


I dag var jeg og spiste lunsj med mamma i byen, og det var veldig koselig. Jeg prøver å holde meg en del opptatt nå, fordi da går tiden fortere og jeg sitter ikke bare hjemme og kjenner på savnet, som blir enda sterkere når jeg sitter hjemme alene. Derfor var det godt å komme seg ut litt, og i dag har sola tittet litt frem også, så det var bare godt å komme seg ut litt! 

Vi gikk litt rundt i byen, og jeg fant meg to gensere som jeg synes var veldig fine. Jeg elsker sånne basic plagg, og disse genserne er utrolig deilig å ha på, og veldig deilig, mykt stoff, så dem skal bli brukt mye fremover. De er også ganske store, så de er veldig gode å bruke hjemme, og bare traske rundt i dem og tøfler. Da har jeg det fint  • 18.03.2015, 17:15

Oppskrift - onsdag: sunne vafler


Hei! 

Da var det tid for oppskrift - onsdag igjen, og for noen dager siden fant jeg en oppskrift på sunne vafler på Maren sin blogg som absolutt falt i smak. Jeg elsker vafler og har gjort det så lenge jeg kan huske, så dette er absolutt en ny favoritt her i huset. Dem er sunne, så du kan spise dem men god samvittighet uten å tenke på at du må løpe deg en tur når du er ferdig å spise! 

Det du trenger er: 

2 egg
80 g havregryn
1 ts kardemomme
1 ts kanel
2 ss sukrin (jeg hadde ikke sukrin, så jeg tok 1 ts sukker isteden - smakte like godt!)
1 banan
1 ts bakepulver
Melk

Slik gjør du: 

Bland egg, havregryn og melk i en blender. Jeg synes det er veldig greit å bruke blender til å lage sånne ting, fordi da er det fort gjort. Deretter blander du oppi bakepulver, sukker/sukrin, kardemomme og kanel oppi og tilsett melk. Her må man selv prøve seg frem å se hvor mye melk man vil ha oppi, men ha slik at det blir en fyldig vaffelrøre. Jeg brukte ca 1 dl melk, så det er ikke mye som skal oppi. Bland alt sammen og ha litt smør i vaffeljernet når du skal steke. 

Server gjerne med bær, frukt eller syltetøy. Jeg synes det smakte veldig godt med banan, jordbædsyltetøy og eple - og pæresyltetøy. De er uten sukker, så dette er et ordentlig sunt, og GODT måltid som du kan kose deg med :-) • 18.03.2015, 11:35

Treningsøvelser du kan gjøre hjemme!


Av og til kan det være vanskelig å komme seg opp av sofaen og bort på treningssenteret. Jeg har den tanken i hodet veldig ofte, at jeg har lyst til å gjøre alt mulig annet enn å sette meg på sykkelen i fem minutter for en treningsøkt. Da sier jeg til meg selv at SÅ lat kan jeg faktisk ikke være, fordi jeg vet at når jeg kommer bort dit, så går det veldig bra og jeg får en god følelse når jeg er ferdig. Den følelsen får jeg ikke hvis jeg blir sittende hjemme. Men hvis det er sånn at det pøsregner ute, jeg vil bare glo på TV og egentlig gjøre alt annet, så hvorfor ikke ta en treningsøkt hjemme? 

Jeg skal vise dere noen mage - og beinøvelser dere kan gjøre hjemme - enten med musikk eller rett og slett foran TV. Man trenger ikke noe spesielt utstyr, så sleng på deg joggisen og få til en fin treningsøkt hjemme i stua. Det er like effektivt som å være på treningssenteret, så du kan med god samvittighet gi deg en klapp på skulderen når du er ferdig, fordi tro meg: det gir en bedre følelse enn man skulle tro! 

Knebøy: 

Dette er en veldig god øvelse både for bein, rumpe og korsrygg. Det som er veldig viktig her, er at du ikke bøyer ryggen fremover. Da får man vondt i ryggen, og treningen har ikke samme effekt. Stå med beina slik at dem står foran hoftene dine og se oppover. Bøy beina slik at du går sakte ned, også opp igjen. Husk å ha ryggen rett. Hvis du har lett for å bøye ryggen, forestill deg at du skal sette deg ned på en stol! 

 Leggkryssning: 

Dette er en øvelse for bein og mage samtidig. Her skal du ligge med hendene flate og beina helt strake. Jeg skal selv innrømme at det er lett for å bøye beina her, fordi dette er en slitsom øvelse - men også veldig effektiv. Kryss beina foran og bak slik som jeg gjør på bildet mens beina dine er strake. Hvis du ønsker en litt tyngre variant, kan du ta beina litt lenger ned. Da kjenner du at magen og beina virkelig får kjørt seg! 

 Sykle: 

Dette er en av mine favoritt øvelser for magen. Her trener hele magen, også på sidene. Det er veldig enkelt. Len deg litt bakover, så jobber magen enda mer. Her skal albuene treffe kneet, annen hver gang. Du kan også legge hendene på hodet, men jeg liker best å ha dem sånn som det vises på bildet. Begge to gir like mye effekt, så her kan du bestemme helt selv! 

 Planken: 

Denne mageøvelsen kjenner nok de aller fleste til. Veldig mange bruker den for å trene magen og det er en veldig god øvelse. Det som er viktig her er at man ikke peker rumpa opp i været. Kroppen skal være helt strak, akkurat som en planke. Len deg på albuene dine og stå på tærne. For at det ikke skal bli så veldig tungt, kan du knipe sammen albuene litt, ikke ha dem så langt fra hverandre. 

 • 17.03.2015, 18:54

Kvalitetstid


God kveld! 

Litt sen lyd fra meg i dag.. I dag startet jeg dagen med trening, akkurat som jeg gjorde i går. Det er veldig forfriskende å starte dagen med et skikkelig kick, og sitter igjen med god samvittighet resten av dagen. 

I dag har jeg kvalitetstid sammen med samboeren min. Vi har ikke sett hverandre så veldig mye i det siste pga jobb og andre ting. Selv om man er samboere, er det nok  ikke dermed sagt at man ser hverandre hele tiden, fordi sånn er det ikke. Han jobber og går på skole, jeg jobber og vi trener begge to, og det hender at det er andre ting, så da blir det sånn noen ganger. Vi klarer oss fint alikevel da, men man trenger litt kvalitetstid sammen iblant - og det har vi hatt i ettermiddag. 

Vi har vært på kafè og drukket kaffe og gått en tur etterpå. Det er ikke så deilig vær som det var forrige uke, så det ble bare en liten tur. Det er litt sur vind og overskya, så ble fort litt kjølig. Savner sola allerede.. Da vi kom hjem, spilte vi litt brettspill. Det synes jeg er kjempe koselig og da får man pratet sammen og gjort noe hyggelig isteden for å bare se på TV. Han reiser på skoletur i morgen og blir til lørdag, så da skal jeg være alene. Det blir litt rart og kjenner at jeg savner han veldig, men det skal nok gå bra. Vi har godt av å savne hverandre litt, men det skal bli veldig godt å få han hjem igjen også. Jeg har iallfall selskap av verdens søteste pus og jeg skal jobbe og gjøre litt andre ting, så det skal nok gå bra. • 16.03.2015, 14:30

Dagens treningsøkt
I dag stod jeg opp halv 9 og var lys våken da. Jeg tror jeg holder på å bli et A-menneske, fordi nå våkner jeg alltid før 9 uansett om jeg har på vekkerklokke eller ikke. Det er jo veldig deilig, fordi da får jeg mye ut av dagen - og NÅ sitter jeg igjen med en god følelse. Det var helt fantastisk å starte dagen med en skikkelig treningsøkt, og jeg kjenner at kroppen fikk kjørt seg skikkelig. Jeg trente effektivt i en time, og det er jeg mer enn fornøyd med. Man får mye mer ut av treningen om man trener effektivt i en time enn hvis man trener sakte og ufokusert i to timer. I dag var det dette som stod på treningsprogrammet: 

 • Løpe 1,5 km 
 • Chest press 10 x 3 repetisjoner
 • Total abdominal 10 x 4 repetisjoner
 • Low row 10 x 4 repetisjoner
 • Situps x 20 
 • Knebøy x 20

 

Etter å ha gjort dette, følte jeg meg veldig bra (og sliten!), så da ga jeg meg en klapp på skulderen. I dag har jeg handlet mat for hele uken, så nå er kjøleskapet fylt opp igjen. Jeg handler som oftest kun èn dag i uka (prøver iallfall). Det er mye mer økonomisk enn å småhandle hver dag. Jeg handlet middager for 6 dager + litt annet godt. Jeg liker å planlegge hele uka, fordi da er det mye lettere å handle, synes jeg. Å ha trent, handlet, vasket leiligheten og tatt klesvask før klokka er tre er ikke dårlig! 
 • 15.03.2015, 21:05

Planer
God kveld!

Heldigvis fant jeg ut problemet med at skriftstørrelsen endret seg. Det begynte virkelig å irritere meg at uansett hvor mange ganger jeg skrev innleggene, så endret skriftstørrelsen seg når jeg skulle publisere det, så det endte med at jeg måtte ha helt nytt design. Det var tydligvis noe med designet som gjorde at det skjedde, så da fikk jeg ordnet det iallfall. Ble jo fornøyd med dette designet også :-)

Denne helgen har gått til jobbing, og egentlig ikke så veldig mye annet. Jeg føler meg veldig bra for tiden. Jeg klarer å se lysere på ting som tidligere har vært mørkt for meg og å gjøre ting som gjør meg glad. Dette er ting som jeg ikke var så flink til før, men som jeg har måtte lære meg. Ingenting kommer av seg selv og man må virkelig jobbe hele tiden for å klare det man vil. Jeg har en fantastisk samboer å dele hverdagen min med, så jeg føler meg veldig takknemlig for det. Han står ved min side gjennom tykt og tynt (virkelig!), og jeg synes det er så utrolig viktig å sette pris på dem som gjør det. Det er ingen selvfølge at noen gjør sånt for hverandre. 

I morgen er det mandag, og jeg er klar for en ny uke. I dag har jeg sittet og planlagt ukens middager, trening og andre ting. Denne uka har bare flydd fra meg og jeg har ikke fått gjort ting som jeg skulle ha gjort, så da får jeg gjøre det denne uka isteden. Jeg skal også få laget innlegget om treningsøvelser for mage og lår som dere kan gjøre hjemme. Jeg skal bli flinkere til å lage innlegg om trening, fordi jeg vet at dette interesserer flere av dere - og det interesserer hvertfall meg!  • 12.03.2015, 10:48

Oppryddningprosjekt


Hei alle sammen, har dere det bra? 

Jeg hadde en kjempe fin dag i går. Vi hadde skikkelig jentetid. Laget mat, så på film og gikk en tur ute i skogen. Dagen bare fløy avgårde og før vi visste ordet av det, var det kvelden. Gleder meg til neste gang vi møtes, fordi i går hadde vi det ordentlig koselig 

I dag har jeg bestemt meg for å ha en skikkelig oppryddning i klærna mine. Jeg har sagt det til meg selv i en god stund nå, så det er virkelig på tide. Det burde blinke en varsellampe når jeg ikke får lukka skuffene, så det er et stort prosjekt jeg har foran meg her, haha! Dagens frokost. Jordbær, gulrot, agurk, banan, avokado, plomme og egg. Utrolig hvor mett man blir av grønnsaker og frukt, i forhold til å spise brødskive eller knekkebrød. Jeg er veldig glad i brød, men da må jeg ofte spise 2-3 stk for å bli mett og det er ikke akkurat så veldig sunt, så da velger jeg heller å spise sånn frokost som dette. Da er jeg mett lenge. Jeg pleier å salte avokadoen, så blir det enda litt mer smak på den enn hvis den er helt naturlig. 

Hva liker dere å spise til frokost? • 11.03.2015, 13:40

Blue shirt


Hei!

Så nydelig det er ute i dag. Jeg skriver om været i nesten hvert innlegg, men hallo. Været fortjener skryt når det behandler oss så bra, iallfall meg!

Nå sitter jeg på toget på vei til stokke. I dag skal jeg besøke en venninne av meg som bor der og som jeg ikke ser så ofte, så det gleder jeg meg til. Ville bare innom dere å si hei og ønske dere en kjempe fin dag!

 • 10.03.2015, 11:00

Grip dagen


God tirsdagsmorgen, skjønne dere 

Jeg har funnet ut at jeg faktisk elsker å stå opp tidlig om morgenen. Før klarte jeg aldri å komme meg opp av senga før rundt 11-12 tiden hvis det ikke var noe spesielt jeg skulle. Jeg har heldigvis klart å legge av meg denne dårlige uvanen, og i dag stod jeg opp allerede kvart på åtte og det føles veldig bra. Ikke bare får jeg mye ut av dagen, men jeg sover også mye bedre til natta igjen (forhåpentligvis!). Sola skinner i dag også og i dag kommer en venninne på besøk. Jeg har ikke sett henne siden nyttårsaften nå, så blir utrolig koselig å se henne igjen. Hun har vært ute og reist, så gleder meg til å høre om turen hennes. Det er baking som står på planen i dag, så det gleder jeg meg til. Jeg elsker å bake og holde på inne på kjøkkenet (som dere sikkert har fått med dere), og det er ekstra koselig når man lager mat sammen med andre. Dette blir en fin dag! 
Søte pus 

I det siste har jeg hatt litt problemer med innleggene jeg skriver, så jeg lurte på om dere kan hjelpe meg. Ofte er skriften i vanlig størrelse når jeg skriver innlegget, men når jeg forhåndsviser det, blir skriften kjempe liten. Jeg har prøvd å kopiere og lime inn på nytt, men det samme skjer da. Vet dere hva grunnen til dette er, og hvordan jeg kan få fikset det? Det er veldig irriterende, og jeg må ofte skrive alt på nytt.. :(

Håper dere får en strålende dag 

 • 09.03.2015, 16:42

Idyllisk


Som jeg skrev i forrige innlegg, hadde jeg tenkt meg ut på en joggetur i dag i det fine været - og jammen meg fikk jeg dratt rumpa opp av sofaen også! Det var helt fantastisk ute og en fryd å komme seg ut i frisk luft. Jeg kjenner at jeg får ordentlig livsgnist av sånt vær og jeg får lyst til å gjøre alt mulig - og nyte hvert eneste sekund av det. Halvveis i turen, stoppet jeg innom butikken for å handle litt før jeg snudde nesa hjemover igjen. Jeg brukte ca en time på turen og jeg kunne fint ha gått MYE lenger!Selv om jeg var varm og sliten etter joggingen, hadde jeg det absolutt ikke travelt med å komme meg hjemover til dusjen. Jeg gikk langs vannet her i byen og så på endene og hørte på favorittsangene på mobilen. Sånt får en virkelig til å tenke over hvor heldig man er, og hvor bra livet egentlig er. Gripe hvert eneste øyeblikk og gjøre det til det beste ♥ Det gir en ordentlig vårfølelse av å gå i fleecegenser ute, høre fuglene kvitre og se endene på vannet. 

Jeg blir alltid veldig rød i ansiktet når jeg trener. Spesielt når jeg jogger eller løper og før pleide jeg å henge meg skikkelig opp i det og syntes det var flaut, men herregud. Man skal ikke se ut som en glamour-modell når man trener, skal man vel? Jeg pleier ikke engang å ha sminke på meg når jeg trener, av to grunner. Først og fremst fordi det er utrolig usunt for huden å trene med sminke på, fordi man svetter så mye og for det andre så driter jeg i hvordan jeg ser ut når jeg er på trening og jeg bryr meg ikke om at andre skal synes jeg ser bra ut. Jeg trener for min egen del og jeg velger å være 100 % naturlig.
 

 • 09.03.2015, 11:22

Klar for en ny uke!


Jeg liker egentlig mandager veldig godt. Da har man muligheten til en ny start og sette seg nye mål. Det gjør det enda bedre at sola stråler ute i dag og det er veldig fint vær. Det er en god start på uken og det gjør alt mye mer motiverende. Nå har jeg akkurat spist frokost og skal begynne å planlegge denne ukens middager og trening. Jeg tenkte at jeg skulle ta meg en løpetur når jeg er ferdig med det for å lufte hodet litt. Hva er vel en bedre måte å starte en ny uke på? 

Jeg har lyst til å ha en "30 days clean eating"-challenge. Det er en utfordring hvor man KUN spiser sunn mat i 30 dager. Ikke noe sukker, helgegodteri eller brus. Man lager ordentlige måltider både til frokost, lunsj og middag. Jeg synes det høres kjempe gøy ut, og man kan oppnå mye resultater på en måned hvis man virkelig jobber hardt. Jeg tror jeg hadde klart det hvis jeg virkelig hadde gått inn for det. Det er noe man må forberede og planlegge godt på forhånd hvis det skal fungere. Jeg har jo mine mål som jeg ønsker å oppnå, så vi får se hva det blir til. Det er iallfall riktig måte å gjøre det på!  • 05.03.2015, 11:54

Oppskrift - onsdag: Bananpannekaker


I dag tenkte jeg å dele en veldig god oppskrift med dere som jeg fant på Eirin sin blogg. Jeg våknet opp i dag og hadde lyst til å holde på litt på kjøkkenet, så jeg bestemte meg for å lage bananpannekaker til frokost. Det er veldig sunt, godt og du er mett lenge. Og det er kjempe enkelt! Det du trenger er: 

♥ 1 dl melk
♥ 2 dl havregryn 
♥ 2 egg
♥ 2 bananer
♥ 1 ts bakepulver
♥ 1 klype salt
♥ 1 ts kanel 

Som dere kan se, er det bare sunne ingredienser i disse pannekakene, så dette kan du virkelig spise med god samvittighet. Bland alt sammen i en mikser/blender til du har en tykk røre. Hvis du har overmodne bananer, blir pannekakene enda bedre, og søtere. Stek to-tre pannekaker på middels varme til de har fått en gyllen, brun farge. Spis dem med bananer, bringebær, blåbær eller jordbær. Alt smaker like godt! 
Håper det smaker!

 

 • 04.03.2015, 18:48

Balsam for sjela


God kveld, flotte lesere 

Søte pusen til mamma 

For en nydelig dag dette har vært. En helt perfekt fridag med strålende sol og skyfri himmel. Jeg sov heldigvis litt bedre i natt, mest sannsynlig fordi jeg var helt utslitt i går, men det var alikevel godt å våkne i dag og være litt mer uthvilt. Solen strålte utenfor vinduet, jeg tok på skinnjakke og converse og møtte mamma. Vi skulle ordne litt forskjellige ting, også handlet vi mat og spiste lunsj hos henne. Det var så utrolig deilig å sitte ute, inntil solveggen med en kjempe god lunsj. Mamma har masse skog og jorder rundt rundt huset sitt, så det var virkelig balsam for sjela å sitte ute i genser uten å fryse og se utover naturen. En ordentlig vår-dag, og jeg gleder meg bare mer og mer til sommeren. I morgen er det tilbake på jobb igjen etter et par dager fri. Det skal bli bra! 


Håper dere har hatt en fin dag 

 • 03.03.2015, 12:04

ukens matvarehandel
Først vil jeg bare si tusen takk for alle gode tips mot søvnproblemer som jeg fikk av dere i går. Det var mange gode tips dere kom med, så dette skal nok ordne seg. I dag stod jeg opp tidlig, og har bestemt meg for å gjøre det hver dag. Å stå opp til samme tid hver dag kan nok hjelpe litt på nattesøvnen, og når sola stråler inn i leiligheten som det den gjør i dag, er det bare en stor glede å stå opp om morgenen.  

Jeg tenkte å vise dere ukens mathandel i dag. Jeg handlet i går, men jeg skulle jobbe, så da kommer bildene i dag isteden. Jeg elsker å fylle opp kjøleskapet med fargerik, sunn mat. Jeg har begynt å planlegge uka på søndager, slik at jeg vet hva jeg skal handle til middag osv på mandagen. Jeg synes det lønner seg å handle for hele uka enn å "småhandle" hele tiden, er dere ikke enig? 

Hva liker dere å fylle opp kjøleskapet med? 
 • 02.03.2015, 12:49

Helt utslitt


Hei!

I dag er det mandag og ny uke. Uken kunne begynt litt bedre for min del, fordi jeg kjenner jeg er helt utslitt. Jeg sliter med veldig mye søvnproblemer for tiden, og har gjort det i en god stund nå. Det er fryktelig slitsomt, fordi jeg vet ikke hva grunnen til det er. Jeg spiser sunt hver dag, legger meg ikke så sent, trener og holder meg i aktivitet. Det er klart at alt dette blir litt mer slitsomt når jeg ikke får den søvnen jeg trenger. Jeg er veldig avhengig av å få nok søvn for å fungere bra gjennom hele dagen, så hvis dere har noen tips mot søvnproblemer, bare si ifra 

Annet enn det, er jeg mer enn klar for en ny uke. Jeg liker egentlig mandager, fordi da kan man starte med helt blanke ark, sette seg nye mål og ønsker som man vil oppnå. I dag har jeg kveldsvakt, så det blir veldig bra. Det er deilig å kunne sove ut litt når jeg ikke sover så mye om natta, så er jeg litt mer uthvilt til jobben i kveld. Denne uka står det mye trening på planen og jeg tenkte å lage et innlegg med treningsøvelser for mage og lår som dere kan gjøre hjemme. 

Håper dere får en fin start på uken 

I dag hadde jeg en veldig god frokost. Rugsprø knekkebrød med egg og røde plommer ved siden av. Veldig mettende og godt. Jeg hadde også vann med vitamin brustablett og grønn te med eple. Det er virkelig en kick-start på uken og det gir meg mye energi. Hvis du vil få i deg vitaminer, er brustablett absolutt noe jeg kan anbefale. Det smaker godt og du blander det med vann, som også gjør det sunt. Denne tabletten er med appelsinsmak, men favoritten min er med bringebærsmak!
 • 01.03.2015, 12:58

Søndagshygge


Hei og god søndag, alle fine I dag er det søndag og vi har allerde kommet til mars. Tiden går så utrolig fort at jeg føler tiden bare løper fra meg. Jeg liker å tenke at mars er første vår-måned, og at våren er rett rundt hjørnet nå, men været i dag forteller meg noe helt annet. Regnet øser ned her i Sandefjord og vinden herjer rundt. Jeg skal snart dra til bussen, fordi i dag skal jeg på besøk til kusina mi i Tønsberg, noe jeg gleder meg veldig til. Det er alltid så koselig å være på besøk hos dem ♥ 

Det er deilig å komme seg litt ut på en søndag også, enn å bare sitte inne. Søndag er riktignok "ukens daffedag" for meg, men jeg kan ikke komme på noe koseligere enn å tilbringe den med familie og noen man er glad i. 

Håper dere har hatt en fin helg og får en fin avslutning på uken! Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25.

Search

Bloggdesign

hits