• 23.04.2011, 21:13

Jeg flyr veldig høyt for tiden!


Hei!

Først av alt, vil jeg bare si unnskyld for det store bloggfraværet i det siste. Jeg har rett og slett ikke noen annen unnskyld enn at jeg ikke ante hva jeg skulle blogge om. Da er det bedre å ikke skrive noe i det hele tatt, enn å skrive masse uinteressant drit. So here we are.

Tilbake til overskriften. Jeg svever veldig høyt for tiden, og er konstant i godt humør. Det er så deilig å ha det sånn, og for første gang på lenge, føler jeg at alt kommer til å bli bra. Jeg er i en lang oppoverbakke i berg-og-dal-banen, and I love it.


//Weheartit

Hva har dere gjort i det siste?


  • 07.04.2011, 14:13

You never get a second chance


Hva skal du gjøre når du sitter igjen med følelsen av at du aldri fikk sjansen til å bli kjent med han? Du skulle virkelig ønske du fikk en sjanse til. Du tenker ikke over det, og før du vet ordet av det, er det for sent. Du får kanskje bare en sjanse, så grip den når den banker på hos deg. Det er en grusom følelse å sitte igjen med, og du vet ikke hva du skal si eller gjøre. Man ser personen smile og være glad, men det er så mye vi ikke vet. Igår gikk våres kjære Norviet bort fra oss.

Han hadde hele livet foran seg, med så mye bra, men han tok det vanskelige valget, og valgte desverre å ikke leve det. Jeg kjente han ikke like godt som andre, men jeg visste veldig godt hvem han var, og har gått på skole med han i 4 år. Det er helt uvirkelig at slike ting skjer, og hadde jeg fått en sjanse til, ville jeg hjulpet han 110% med det som var vanskelig.





Hvil i fred, kjære Norviet

  • 06.04.2011, 19:45

Sponset av SPONSETBLOGG.NO


Jeg har blitt sponset av SPONSETBLOGG.NO hvor man kan få gratis solbrillepakke og masse annet kult. Det er ganske enkelt. Det eneste du må gjøre er å gå inn på SPONSETBLOGG.NO, så er det veldig bra veiledning derfra. Det er en sjanse som alle burde ta, og kanskje det er nettopp du som blir sponset?

Det er verdt et forsøk, så trykk på linkene, så kommer dere rett til siden!

  • 05.04.2011, 18:31

Anbefaling: Tangled


Har dere sett den filmen? Etter min mening, vokser man aldri fra animasjonsfilmer. Klart, det er ikke alle som liker det, men jeg synes det er kjempekoselig å se på. Det er ingen filmer som slår Løvenes Konge, men jeg må si at Tangled (To på rømmen) er en veldig god nr 2. Handlinga er veldig bra, og det er så mye humor i den, med søte sanger.

Og han gutten som er i filmen, han hadde vært kjekk hvis han var virkelig altså. Han har de morsomste, og mest sjarmerende blikkene en animasjonsgutt kan ha. Haha!





Har du sett den? Hva synes du?

  • 04.04.2011, 19:36

"Jeg som ikke trodde jeg kunne finne noen som er like retard som meg"


Martine sier så mye morsomt. Idag var jeg først på skolen hvor vi bare så på The Notebook, også hadde vi matte etterpå. Etterpå dro jeg til byen med de søte jentene mine. Vi gikk på Mc Donald for en liten snack, hvor vi bare satt og skrævla om alt og ingenting, like we always do. Etterpå gikk vi litt rundt i byen, og jeg kjøpte bare en veldig søt dagbok/notatbok fra Kremmerhuset.

Vi har halvdagsprøve i matte til torsdag, så derfor skulle vi være litt flinke, så vi stakk på biblioteket hvor vi satt og jobba litt med det mest unødvendige du kan finne. Likninger, grafer, og alt mulig annet crap. Det ble faktisk litt jobbing, og det er bra til å være oss. Pleier som regel å gjøre alt mulig annet enn det vi egentlig skal nemlig. Før vi vet ordet av det, ender hele gjengen opp med six-pack, etter all latteren vi har hver dag.

"Jeg som ikke trodde jeg kunne finne noen som er like retard som meg, så fant jeg noen som er verre!"

Den søte boka jeg kjøpte idag. Hællaaaan <3 kødda

Hva har du gjort idag?

  • 03.04.2011, 11:28

Fez is nice and clean



Weheartit.com


Haha, det her er hva vi sitter og ser på på skolen. Hvor morsom er ikke den? Holdt på å dø når vi så den på skolen.

  • 02.04.2011, 15:49

How do I know that I did the right thing?


Jeg kan ikke huske jeg sov så mye som jeg gjorde i natt. Her snakker vi nesten 13 timer. Og for å være ærlig, aner jeg ikke hvordan jeg fikk det til heller. Den siste uka har jeg sovet 4-5 timer hver natt, og nesten ikke spist noen ting. Har ikke hatt matlyst i det hele tatt, og blir kvalm bare ved tanken. Jeg synes det er skremmende å tenke på, og jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg om dagen.

Jeg tenker altfor mye, mye mer enn det jeg burde. Om kveldene tenker jeg til tårene kommer, og føler at alt jeg har gjort bare er feil. Innerst inne vet jeg at det jeg gjorde var riktig, men jeg har litt vanskeligheter for å akseptere det.


Weheartit.com


Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits