• 29.04.2012, 20:31

Livet er altfor kort til å sløse det bort.


Jeg tror det er altfor mange av oss som tar livet for gitt. Vi er utakknemlige for ting noen andre kanskje ville risikikert livet sitt for, og vi setter ikke pris på det vi har. Iallfall ikke like mye som vi burde. Vi jakter etter det vi ikke har, og er sjelden 100% fornøyde. Vi har ikke øynene oppe til å se hva som foregår utenfor den verden vi lever i. Idag gikk våres kjære Jon Magnus bort, bare 15 år gammel. Han ble utsatt for en kamp han desverre ikke klarte, men likevel en fantastisk sterk og flott gutt som aldri vil glemmes. Livet er urettferdig, og livet er for kort til å sløse det bort på å synes synd på seg selv for småting. Jeg vil dere skal sette pris på det dere har, enn å klage over det dere ikke har. Ta livet som det kommer, for alt annet er usikkert. Ta vare på de du har rundt deg, for de er det kjæreste du har. 

Mine tanker går til alle de som er berørt av dette.
 • 28.04.2012, 16:54

Nytt familiemedlem


Istad var jeg på besøk hos kusina mi, som har fått en nydelig, liten jente. Jeg falt for henne med en gang jeg så henne. Hun er så nydelig. De har også en gutt på 3 år fra før, som også er veldig søt. Jeg var der sammen med fetteren og kusina mi. Vi spilte Wii og hadde det veldig hyggelig!

 • 25.04.2012, 22:22

Det kommer ikke av seg selv.


Idag har jeg vært veldig effektiv etter skolen. Først vasket jeg hele 1.etage (den er ikke så veldig stor egentlig), men følte meg flink likevel + jeg vasket badet mitt. Når jeg var ferdig å vaske, spiste jeg og slappet av litt før jeg dro og trente. Jeg tok først sol i en halvtime, så trente jeg i 2 timer etterpå. Det er så deilig å være der oppe og kjenne smertene og se resultatene. Jeg begynner endelig og se litt resultater, og det passer perfekt nå som det går mot varmere tider. Fikk høre av en venninne at jeg hadde blitt tynnere, og når jeg kom hjem, sa mamma at jeg hadde faste lår. Haha. Jeg synes det er koselig å høre at de ser forskjell da, så jeg bare takket. Jeg kjenner motivasjonen er på topp, og jeg har ingen unnskyldning for å ikke trene, så nå er det fullt kjør frem til sommeren. 

Jeg sovnet kvart over 9 igår. Så tidlig tror jeg ikke jeg har sovnet siden jeg var liten, men deilig var det. Jeg trengte den søvnen etter å ha sovet 4 timer natta før. Jeg har aldri vært så trøtt og sliten som jeg var igår, og jeg kan helt ærlig si at jeg nesten ikke husker skoledagen fordi jeg var så trøtt.  • 22.04.2012, 22:40

De var dobbelt så store.


Igår var jeg på jobb til klokka 3, så sovna jeg når jeg kom hjem. Egentlig blir jeg like sint på meg selv hver gang jeg sovner, fordi da får jeg ikke sove på kvelden, men siden jeg hadde senvakt på jobb idag, kunne jeg sove lenge. Etter jobb dro jeg og Camilla til May. Vi spiste taco, leide film og slappet av. De to jentene er noe for seg selv. De får meg alltid til å le, uten at dem vet det selv. Koselig var det iallfall. Jeg var på jobb fra 3-22 idag, så har akkurat kommet hjem. Når jeg tok av sokkene, skjønte jeg hvorfor jeg hadde vondt i beina. Begge føttene var blitt dobbelt så store, og de gjør vondt selv nå som jeg sitter stille. Håper det blir bedre i morgen.
Hva har dere gjort idag?

 • 19.04.2012, 22:29

Jeg trodde aldri det skulle bli sånn.


Jeg har hatt mine oppturer og nedturer. Det har vi alle, men det siste året har det vært mange oppturer. Jeg føler meg bra. Mye bedre enn jeg kan huske. Endelig føler jeg at ting faller litt på plass etter masse rot i hodet og rundt meg. Innlegget jeg skrev igår skrev jeg fordi det er sånn ting har vært. Hvis jeg skal være ærlig, føler jeg meg mye bedre. Jeg er bedre. Jeg har noen fantastiske jenter som alltid har vært der for meg, og støtter meg uansett hvor mye jeg driver dem til vanvidd med problemer og sutring. Alle lattekrampene vi har hatt og alle minnene har fått meg til å glemme alt det vonde. For 1 år siden møtte jeg også verdens beste gutt. Han får meg til å føle meg spesiell, akkurat som jeg er. Han har hjulpet meg så mye med selvtilliten og andre ting. Han er den mest forståelsesfulle og omsorgsfulle personen jeg vet om, og det å tenke at han elsker meg for akkurat den jeg er gjør meg sterkere. 

Ser jeg 1 år tilbake, hadde jeg aldri trodd jeg skulle være så lykkelig som jeg er idag. 
 • 18.04.2012, 21:56

Dette er noe alle jenter kan lære av.


Idag var jeg og trente med en venninne. Jeg har mine personlige grunner for at jeg trener, og jeg har mine mål. Det hjelper både fysisk og psykisk, og du føler deg mye bedre etterpå. Det gjør iallfall jeg, og sånn som ting er nå, liker jeg å holde meg opptatt. Jeg er som andre jenter. Jeg har ikke en selvtillit jeg skryter av. Langt ifra, men jeg gjør mitt beste hver dag. Jeg har mennesker rundt meg som hjelper meg, og som hjelper meg å holde motet oppe. Venninnen min sa idag at hun liker seg selv akkurat som hun er. Jeg har aldri hørt noen tenåringsjente si det før, og tror øynene mine ble dobbelt så store. Store av glede og stolthet. Jeg ble stolt av henne. Det er mange jenter som ikke klarer å si det. Jeg hadde aldri klart å si noe sånt om meg selv. 

Jeg skulle så gjerne ha hjulpet alle jenter som sliter med selvtillit. Jeg skulle ønske vi kunne være fornøyd med oss selv, og faktisk se i speilet, og se noe bra. Se hvor fine vi egentlig er. Alle er perfekte på sin måte. Uansett hvordan du ser ut, uansett hvordan du synes du ser ut, du er nydelig, uansett. Skjønnheten kommer innenfra, og de som tenker noe annet, tenker feil. Å tro på deg selv er halve prisen, og hvis du ikke tror på deg selv, hvordan kan andre tro på deg? Jeg vet det ikke er lett. Jeg har vært der. Vi må lære å stole på oss selv, og det er bare en måte å gjøre det på. Vi må bestemme oss, og begynne et sted. Begynne et sted, og gå små skritt fremover. Du vil merke forskjell. 


 • 17.04.2012, 18:43

innkjøp 17.april


Idag trodde jeg vi hadde studiedag, fordi vi ikke hadde fått noe beskjed fra lærerne om noe annet. Men det hadde vi da altså ikke, men jeg valgte å ligge hjemme i senga likevel. Litt senere på dagen dro jeg til byen med en venninne. Jeg var i Sverige på søndag, så skulle egentlig ikke kjøpe noe idag, men jeg endte opp med litt likevel. Sånn er det å være jente, og det er fin terapi. Redigeringsprogrammet ville ikke fungere idag, så det blir desverre uredigerte bilder. 


Topp fra BikBok 100,- 


Topp fra H&M 99,- 


Cardigan fra GinaTricot 149,- 


Undertøy fra GinaTricot 149,-
 • 16.04.2012, 14:09

outfit 16.04-12


Hei på dere, kjære lesere! 

Idag våknet jeg opp til tidenes største snøflak som banka på vinduet mitt. Det gjorde at jeg hadde lite lyst til å stå opp for å ha heldags i engelsk. Sa til meg selv at da var dagen ødelagt, men det ble den ikke. Det sluttet å snø når jeg kom på skolen (selvfølgelig), så jeg rakk å bli våt og kald først. Men det ga seg og nå skinner sola ute og det er tørt på bakken. Heldigvis. Nå er jeg ferdig med heldags i engelsk, og er bare norsk igjen på onsdag. Deilig følelse, og skal trene senere idag, så dere får et enkelt bilde av dagens antrekk. Jeg har utrolig dårlig hårdag idag, så dere får desverre nøye dere med dette bildet idag :) 

 


Bukse - BIKBOK 199,- // Genser - H&M 75,- // Klokke - Bjørklund 
 • 14.04.2012, 15:01

Klar for titanic!


Sola skinner i Tønsberg idag, og jeg er veldig klar for å se en av mine favoritt filmer på kinoskjermen. Vi blogges senere!

 • 13.04.2012, 19:06

Skal se kjærlighetshistorien i 3D


I morgen skal jeg se den fineste filmen gjennom tidene, på kino. Dere vet helt sikkert hvilken film jeg snakker om. Titanic, så klart. Jeg har den på dvd, og så den første gang når jeg var 12 år gammel, men det er en helt annen opplevelse å se den på kino og i 3D, enn å se den hjemme på en 50'' i stua. Selvom jeg har sett den så mange ganger at jeg kan nesten alle replikkene utenat, blir jeg ikke lei av den. Det må være den sterkeste og fineste kjærlighetshistorien som noen gang er vist på skjermen. Jeg tror at sånn kjærlighet finnes i virkeligheten også. Like sterk, at ingenting kan komme gjennom den. Jeg tror jeg får et annerledes syn på filmen og historien etter å ha sett den på kino.

Skal dere se Titanic på kino?

 • 13.04.2012, 07:57

Antrekk 13.04.12


Bluse- Nelly // bukse H&M // klokke bjørklund // ringer bursdag,konfirmasjon

 • 12.04.2012, 19:55

Pakke fra NellyBluse 299,- 


Jakke 499,- 

Hva synes dere?

 
 • 12.04.2012, 13:16

Måtte dele den med dere før jeg drar.


Jeg skulle egentlig i praksis idag, men bare tanken på det, fikk meg til å ombestemme meg. Nå er det bare tre praksisdager igjen, så er jeg ferdig. Heldigivs. Altså, ikke misforstå. Jeg trives veldig, og synes det er kjempe koselig, men når vi har vært der siden før jul, blir man litt lei etterhvert, og dagene blir lange. Skal dit neste uke, også er det to dager til etter det. Samtidig, blir det litt trist å være ferdig, etter å ha blitt så godt kjent med de som jobber der og pasientene. 

Forresten, så forstår jeg ikke hvordan lærere tenker. Alle lærerene har tatt alt i april. Bare i løpet av neste uke har vi to heldags, en innlevering og en fremføring. Etter min mening, synes jeg det er litt mye. Det er to mnd igjen på skolen, så må holde ut. Da kan jeg ta en velfortjent sommerferie før det er påbygg til høsten. Hvis jeg kommer inn, så klart ... Så istedet for å dra på praksis idag, drar jeg heller på biblioteket med Camilla, for å gjøre lekser. Geeks.

Måtte dele denne med dere før jeg drar. Virkelig verdt å høre på. 

Hva synes dere?

 
 • 11.04.2012, 21:43

Jeg har sett andre klare det.


Spesielt jenter blir aldri fornøyd. Ser seg i speilet tre ganger, og er fortsatt ikke fornøyd med hvordan de ser ut. Sminka sitter ikke ordentlig, du finner ingenting og ha på deg og alt er bare feil. Men vet dere hva, jenter? Alt dette sitter i hodet, ikke kroppen. Uansett hva andre sier, og uansett hvor mange komplimenter du får, bryr du deg ikke om det. Stemmen i hodet sier noe helt annet. Jeg er 17 år selv, og vet at dette er noe de fleste tenåringsjenter tenker på. Jo mer vi tenker, jo verre blir det. Det er jeg et godt eksempel på. Vi jenter har så mye å lære. Både av hverandre og oss selv. Vi må lære oss og ta imot det andre sier til deg, og lagre det i hodet. Det kan hjelpe deg på de vanskelige dagene. Det er ikke alltid det skal mer enn et smil til for å gjøre dagen bedre. Når du er glad, har du lettere for å glede andre. Du skal ikke behøve å sette på en maske hver gang du går ut av døra, og bryte sammen når du kommer hjem. For all del, ikke gjør det.

Jeg har sett jenter slite med selvtillit, men jeg har også sett mange klare det. Klare å bli stolte av seg selv, og være fornøyd med seg selv. Jeg snakker til alle dere som har det akkurat som jeg skriver her, og vil gjerne dere hører på meg. Jeg vet veldig godt hva jeg snakker om, av egen erfaring. Begynn et sted, og ta en dag av gangen, så vil det bli bedre. Du kommer et lite skritt fremover for hver dag. Det vil ta tid, men du kommer nærmere og nærmere målet. 


 • 10.04.2012, 16:44

Jeg kan iallfall se det når jeg vil


Jeg har sett på One Tree Hill så lenge jeg kan huske. Jeg begynte å se på det når jeg var 13 år, og har vært hektet siden. Det har vært en så stor del av disse årene. Ja, det høres kanskje rart ut når jeg sier det sånn, fordi det er en tv-serie, men det er sant. Det har hjulpet meg gjennom mye. Har jeg vært lei meg, har jeg satt på det. Har jeg vært sint, har jeg satt på det, og har jeg vært glad, har jeg satt på det. Handlingen og alt som skjer, er så bra. Har lært masse, og alle de fine tingene de sier. Forrige uke var det sesongavslutning, av siste sesong. For dere som ser det på tv hver uke, burde dere glede dere. Det er fantastisk rørende og fin slutt på et langt eventyr. Jeg vet ikke om det var gledestårer eller tårer fordi det var trist, men jeg gråt iallfall. 

Ser dere på One Tree Hill?

 
 • 09.04.2012, 14:34

Instalove


Jeg er sikkert ikke den eneste som er smittet av insagram-basillen. Håper alle som har iPhone, har denne appen, og for dere som ikke har den, last den ned. Er så mye fint der, og du kan lage bildene dine akkurat som du vil.
Følg meg på insagram #carolinemansika

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits