• 20.04.2013, 13:45

Etter å ha ventet så lenge, er det endelig vår tur


På torsdag var det endelig vrengekro som vi alle har ventet så lenge på. Etter å ha ventet i to år siden vi startet på videregående, er det endelig våres tur til å være russ. På torsdag var det vors hos en venninne i klassen, og hun hadde bedt hele klassen våres. Mange kom, og det ble veldig koselig. Alle var gira på hva denne kvelden hadde å by på og hvordan det ville bli. vi holdt på fra halv seks om kvelden og helt til halv tre om natta. Dere kan jo tenke dere hvordan skoledagen var på fredagen. Ikke veldig gøy, men det var absolutt verdt det! 

Noen av folka i klassen tok russeknuten om å sitte under pulten i en hel skoletime. Vi lot oss ikke stoppe av å være slitne og fyllesyke, så vi satt oss under pulten i mattetimen. Det var ikke veldig deilig, men det er jo en knute, så hvorfor ikke få vondt i rumpa, ryggen og nakken? Haha. Nå er det ikke lenge til Skjellvika- natt til 1. mai, og jeg gleder meg helt vilt! Det er bare litt over en uke. 

Bildene er lånt av en venninne. 
Slitne. 

  • 13.04.2013, 22:12

Vi har tatt det store skrittet


I mai har jeg og kjæresten min vært sammen i to år. Tiden går så utrolig fort, og vi har det fortsatt like bra som vi hadde da vi var nyforelsket. På mandag var vi og så på en leilighet midt i Sandefjord by, og den var utrolig fin. Vi fikk vite at det er mange som har sett på den, så vi tenkte at vi ikke fikk den. På onsdag fikk jeg mld på mobilen AT VI FIKK DEN! Jeg kasta meg rundt halsen til Felipe og han trodde jeg hadde slått hodet i bakken eller noe. Han skjønte ingenting, men han ble like glad som meg. Vi begynte å flytte inn ting igår, og har pakket ut idag, så ting kommer seg veldig nå. Imorgen skal vi flytte resten og i morgen flytter vi inn ordentlig. Jeg gleder meg virkelig til det, og leiligheten blir kjempe koselig. Jeg har alltid gledet meg til å fikse mitt eget hjem, men hvem hadde trodd at det skulle bli nå? 

Jeg kunne ikke vært mer lykkelig enn det jeg er nå! 

Hva synes dere om leiligheten? (selvom det er bare stua på bildet, heh..)
  • 07.04.2013, 11:50

De blir betalt for det, jenter


Noen ganger lurer jeg på om guttene vet hvordan det er å være oss jenter. Tror de det er lett? Tror de at de ikke hadde merket forskjellen? Isåfall, tar de veldig feil. Jeg tror at hvis de skulle prøvd å være jenter i en mnd, hadde de innsett hvor enkelt de har det. De vil kanskje se ut som de største bolerne og gjør hva det skal for å bli dem, men vi jenter har et tonn mer å tenke på enn det altså. Kanskje kjøper vi moteblader for å sammenlikne oss med cover-jentene eller ser på Top Model for å sammenlikne oss med de spikerne som er der. Men husk dette, jenter: De blir betalt for å slanke seg. De blir betalt for å sulte seg og for å være god nok for den jobben. Det er ikke noe vi skal sammenlikne oss med. De er syke. De gjør hva som helst for å være på catwalken eller på coveret av bladet. 

Det er lett å sammenlikne seg med dem fordi de er så pene og så flotte, men disse bildene er redigert ihjel. Kanskje det ikke er det vi tenker på når vi ser det, men sånn er det faktisk. Ville du blitt presset til å se ut som en spiker, for så å bli redigert for å se bedre ut? Det er ikke sunt, og det er absolutt ikke bra. Det er mye bedre med en sunn og frisk kropp, enn en kropp som er sultet ihjel og man ikke kan ta på uten å kjenne beina. Tenk litt på dette, jenter... 
  • 06.04.2013, 10:24

Lørdagskos


Idag hadde jeg egentlig tenkt til å sove lenge, men det skjedde jo ikke. Jeg våkna kvart på ti og har vært våken siden det. Jeg skal jobbe fra 3-22 idag så det er egentlig deilig å få litt god tid til å slappe av før jobb. Nå sitter jeg og gumler i meg godteri og ser på Ted. Det er desidert en av de morsomste filmene som er laget og den er like morsom hver gang.

  • 06.04.2013, 00:13

Ny tattovering


Grunnen til at jeg ikke har bloggen på veldig lang tid, er pga jeg har fltytet. Det er tre uker siden jeg flyttet, men vi har ikke fått internett før nå. Jeg må si at jeg virkelig hater Canal Digital. Makan til dårlig firma og service har jeg aldri vært borti før. Vi ordna sånn at vi skulle ha internett FØR vi flytta, men når vi ringte tre dager etter vi hadde flyttet til det nye huset, sa de at det hadde skjedd en feil og at det tok 3-4 dager til, men neida, vi fikk ikke før 3 UKER etterpå. Makan. 

Men uansett, nå har det roet seg og nå har jeg bare 3 heldagsprøver neste uke som venter, og uka etter er det russetid. Det er helt vilt at det bare er to uker til. Jeg husker jeg gikk første året på videregående og kjæresten og broren min var russ og jeg gledet meg så mye til det var min tur, men da var det jo hele to år til. Tiden flyr virkelig avgårde og før jeg vet ordet av det, er jeg ferdig på videregående. På en måte blir det deilig, men den store verden utenfor er litt skremmende å tenke på. 

Igår tok jeg min andre tattovering. Jeg har en fra før, og endelig hadde jeg bestemt meg 110% for hva jeg ville ha på min andre, og jeg er kjempe fornøyd. Det var virkelig verdt den forferdelige smerten jeg hadde i en hel time. Den kunne ikke sammenliknes med den første tattoveringen min som jeg ikke kjente noe nesten og som var gjort på 20 minutter. 
Hva synes dere om den?

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits