• 17.04.2015, 14:41

smashed avokado

Denne dagen har virkelig flydd avgårde, og jeg er veldig klar for helg. Jeg fikk en skikkelig god treningsøkt på morgenen i dag, og jeg begynner endelig å se resultater på kroppen min. Det er verdt alt det harde arbeidet, og det er akkurat slik jeg ønsker, og det motiverer bare mer til å trene og ha det kostholdet jeg har nå. Jeg har ikke spist eller drukket noe sukker hele uka, og i helgen har jeg handlet inn kesam, agurk, jordbær og minigulrøtter som jeg ska kose meg med. 

Jeg pleier alltid å vaske leiligheten rett før helgen, slik at jeg kan bare kose meg og nyte den uten å ha dårlig samvittighet for ting jeg skulle ha gjort. Nå er det veldig rent og pent her og jeg har veldig god samvittighet etter å ha vasket og trent så tidlig på dagen. Jeg belønnet meg med en veldig god lunsj, som jeg tror er min nye favoritt! Det er kjempe godt og enkelt, og det eneste du trenger er en avokado, ett egg og ristet grovbrød. 

Håper dere får en fin helg!

 

  • 15.04.2015, 11:47

Føler meg sterkere


Åh, i dag var jeg så trøtt når jeg våknet at å trene var egentlig det siste jeg hadde lyst til. Det regner ute i dag, så det gjorde det ikke så motiverende heller. Jeg gikk rundt i leiligheten som en zombie og følte egentlig ikke at jeg var til stede, haha. Uansett, så fikk jeg laget meg proteinpannekaker til frokost, så da følte jeg meg litt kvikkere og klar for trening! 

Jeg merker at treningen begynner å gi resultater og jeg føler meg sterkere for hver dag som går. Det er en veldig god følelse og du føler at du får til det som du trodde du ikke klarte. Tidligere har jeg tenkt mye på den kroppen jeg ønsker meg, men jeg har ikke gjort noe med det fordi jeg har bare sagt til meg selv at jeg ikke klarer det. En dag tenkte jeg at "nå er det nok!", så jeg begynte å sette meg mål og bestemte meg for at disse skulle jeg klare. Det viktigste er å ha troen på seg selv. Hvis du ikke tror på deg selv, hvordan kan andre ha det? 

Jeg er veldig fornøyd med fremgangen jeg gjør, og jeg er faktisk stolt av meg selv. Den stemmen inni hodet mitt som sa at jeg ikke klarte det, tok så grundig feil, og det føles godt å bevise for meg selv at jeg kan klare dette! 
  • 14.04.2015, 17:08

Kyllingwrap


I dag hadde jeg veldig lyst på noe godt til middag, så jeg bestemte meg for å lage kyllingwrap. Her hjemme elsker vi taco (som sikkert mange andre også..) og dette falt absolutt i smak hos både meg og samboeren min, så dette er noe vi kommer til å ha flere ganger. Det er kjempe enkelt, og likner egentlig litt på taco - bare sunnere.

Vi hadde kyllingfilet, avokado, agurk, mais og spinat. Vi brukte grove fullkorn tortillas, og vi hadde ikke noe form for saus eller dressing, så dette ble kjempe sunt og godt. Et raskt, enkelt og godt middagstips som passer bra dersom man egentlig ikke orker å lage noe middag eller hvis man ikke har så mye tid til overs! 
  • 14.04.2015, 12:00

Hjemmetrening


I dag er det veldig grått vær ute, så det fristet ikke så veldig å dra bort på treningssenteret. Jeg hadde veldig lyst til å trene, så derfor bestemte jeg meg for å ha hjemmetrening i dag. Det ble mage og bein som fikk kjørt seg i dag, og det er forsåvidt der jeg har lyst på mest resultater også. Jeg var på Evo i går og hadde helkroppstrening, så da fikk armene en pause i dag. Treningsprogrammet så slik ut: 

50 knebøy 
50 situps
40 leggkryssning 
40 sykkel crunches (20 på hvert ben)
40 hoftefeste (20 på hvert ben)
50 spensthopp 

Det ble ikke så veldig lang og hard trening i dag, men litt er definitivt bedre enn ingenting! Jeg er fortsatt støl fra gårdsdagens trening, så jeg har god samvittighet for at jeg fikk gjort litt i dag også likevel. Jeg håper at finværet snart er på plass igjen, så jeg kan dra på Evo. Jeg liker best å trene der, men dessverre har jeg ikke billappen, så da er det lett å si nei til å dra dit når det regner, haha. 

Dagens lunsj: vaniljeyoghurt med masse banan og jordbær. Naaam 

  • 13.04.2015, 11:55

No sugar - challenge


Nå er det endelig ny uke og jeg kunne ikke vært mer klar for det. I dag stod jeg opp halv ni for å trene, og det ble en effektiv og hard treningsøkt for meg. Jeg liker best å trene tidlig om morgenen, fordi da får jeg en skikkelig kickstart på dagen, og kan gjøre andre ting etterpå. Dagens treningsøkt ble slik: 

Tredemølle i oppoverbakke 15 minutter
Chest press 10 x 4 repetisjoner
Abdominal crunch 10 x 3 repetisjoner
Total abdominal 10 x 4 repetisjoner
Leg press 10 x 4 repetisjoner
Situps x 20
Knebøy x 40
Side til side twist x 40

I dag begynner jeg og Felipe med en no sugar - chellenge. Jeg har skrevet om det tidligere på bloggen at jeg har hatt planer om å gjennomføre det, og nå har vi bestemt oss for å få det til, fra og med i dag. Det er ganske enkelt. Det går rett og slett ut på å ikke spise godteri, potetgull, brus, sjokolade og usunne ting. Vi skal gjennomføre dette helt frem til 1. Juli, men har bestemt at vi kan spise sukker annenhver lørdag frem til det. Jeg er veldig positiv til at vi skal få til dette og det hjelper veldig når begge to har lyst. Jeg er spent på hvilke endringer dette gjør med kroppen min og livsstilen. Jeg er veldig glad i godteri, så dette blir en utfordring som jeg skal klare, og jeg er sikker på at jeg kommer til å merke stor forskjell. Jeg er opptatt av å ha en sunn og sterk kropp, og det er mine mål de neste månedene. 

Jeg tenkte å dele noen oppskrifter til dere som jeg har skrevet tidligere på bloggen, som er både sunt og godt, og som du kan kose deg med uten å få dårlig samvittighet! 

Oppskrift på sunne vafler finner du HER!Oppskrift på bananpannekaker finner du HER!
Oppskrift på en litt sunnere fredagsmiddag finner du HER!
Oppskrift på egg - og pastasalat finner du HER!

  • 12.04.2015, 15:07

Mangosmoothie


I dag laget jeg en mangosmoothie, og den ble så utrolig god at jeg bare måtte dele oppskriften med dere. Det er kjempe enkelt, så her er det ingen unnskyldning for at man ikke har tid eller at man ikke orker! 

Det du trenger er: 

1 pakke frossen mango 
2 ts mager vanilje kesam
Litt eplejuice

 Her må du bare prøve deg frem med hvor mye eplejuice du vil ha oppi. Jeg liker veldig godt å ha en smoothie som er tykk og som nesten er et måltid i seg selv, men dersom du vil ha en litt tynnere, er det bare å ta mere juice. Smaken blir like god uansett. Ta alt oppi en blender og miks til den er ferdig, og NYT den! 

 

  • 12.04.2015, 10:42

Sunday breakfast


I dag er en av mine favorittdager gjennom hele uka. Jeg elsker søndager, fordi da kan jeg gjøre det jeg vil og det er ukens "daffedag" for meg. Jeg har blitt et skikkelig A-menneske og var oppe allerede klokka ni i dag. Selv om det er søndag, liker jeg å komme meg opp om morgenen og få utbytte av hele dagen. 

Nå sitter jeg og hører på "see you again" mens sola skinner inn vinduene. Det er en følelse for seg selv, og jeg kjenner at jeg blir så glad. Jeg gleder meg til den tiden vi har i vente. "See you again" går på repeat her hjemme. Den er så utrolig fin, og jeg må virkelig få rumpa i gir og se den nye Fast and furious filmen. Jeg har jo hørt så mye bra om den, og kun positive tilbakemeldinger om den, så det er helt tragisk at jeg er så sent ute! 

I dag laget jeg min etterlengtede favorittfrokost. Solbæryoghurt med banan og musli. Det er en skikkelig kickstart på dagen, og det gir meg mye energi og mye overskudd. Jeg skal snart sette meg ned å planlegge uka som kommer. Det er noe jeg gjør hver søndag, og jeg koser meg virkelig med det. Planlegge trening, middager, mathandel og andre avtaler. Jeg liker å ha oversikt, fordi jeg er så sykt glemsk av meg.. haha! Håper dere får en fin søndag!

  • 11.04.2015, 13:32

Hat fashion


Hvis det er et plagg jeg synes er dritkult, er det hatt. Jeg har alltid ønsket meg en type hatt som denne, men har aldri fått ut fingeren til å få kjøpt det. Delvis også fordi jeg ikke synes jeg kler alle type hatter, så da har jeg heller latt være, men denne likte jeg veldig godt da jeg så den på Nelly. Jeg synes ofte at hodeplagg fresher opp hele antrekket, enten om det er hatt, lue eller bare et par solbriller på hodet. Det er liksom "det lille ekstra".

Jeg gleder meg utrolig mye til sommeren. Bare tanken av shorts, jumpsuit, ballerinasko og varme sommerdager gir meg et smil om munnen. Det er så godt å ha noe å se frem til, og noe å glede seg til. Jeg håper vi får en like bra sommer som i fjor (om ikke bedre?). Da hadde det blitt en glad Caroline, haha. Sommeren er definitivt min favoritt årstid. Trærne er grønne, fuglene kvitrer, sola varmer og folk er glade. Jeg elsker å fornye garderoben med nye sommerklær og denne hatten kommer til å bli mye brukt fremover, og jeg gleder meg til å sette den sammen med fine, fargerike sommerantrekk. 
  • 07.04.2015, 13:41

Kickstart dagen med noe godt
Hei! 

Nå er påsken over for denne gang, og jeg har hatt det kjempe koselig. Vi har vært i familiesamlinger, gått fine turer i den fine påskesola og spist altfor mye godteri. Akkurat sånn påsken skal være, synes jeg. Jeg har lagt trening og sunt kosthold litt på hylla disse dagene, men nå er jeg klar for ny uke og nye mål. Jeg gleder meg til å komme i gang med trening. Det er en følelse for seg selv å ha musikk i ørene og koble helt av på treningssenteret. 

Jeg går veldig i surr i dagene fordi det var helligdag i går, så i dag har jeg forestilt meg at det er mandag, så denne uka kommer til å gå veldig fort. Jeg har akkurat laget meg en veldig god smoothie til lunsj. Det passer perfekt som mellommåltid, eller bare hvis du vil ha noe å kose deg med. Vi har kjøpt smoothieblanding i Sverige som det er mange forskjellige frukter oppi. Det smaker utrolig godt blandet med litt vanlijekesam og eplejuice.   • 05.04.2015, 16:34

Søndagstur
Hei! 

God søndag og god påske. Nå er det altfor lenge siden sist, og jeg kjenner at det klør i fingrene etter å skrive. Jeg håper dere har det bra og at dere har hatt en fin påske. Det er vel ikke bare meg som har spist altfor mye godteri og føler at all treningen har vært for ingenting?! Hehe. Gleder meg veldig til å komme i gang igjen til uka og få trent av meg all påskekosen jeg har spist. 

I dag har jeg og Felipe vært ute og gått en lang søndagstur. Vi var ute i hele tre timer og gikk, og vi fikk en ordentlig fin tur på de timene. Vi gikk opp på fjellet og hadde en fantastisk utsikt utover hele Sandefjord og satt der en liten stund før vi gikk hjem igjen. Før vi gikk opp på fjellet, gikk vi en lang runde rundt byen og opp dit hvor Felipe har bodd før. Frisk luft er godt for kropp og sinn, og det var veldig godt å komme seg ut. Denne helgen har det vært veldig fint vær, så jeg skal absolutt ikke klage. 

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25.

Search

Bloggdesign

hits