• 31.05.2011, 22:50

Jeg kommer virkelig til å savne verdens beste gjeng


Skoledagene går mot slutten, og det er snart sommerferie. Selvfølgelig gleder jeg meg sinnsykt til ferie, sommer og sol, men jeg kommer virkelig til å savne klassen min til høsten. Jeg har aldri vært i en så bra klasse før. Vi er så knyttet til hverandre, og vi har det så gøy hver dag. Det blir trist uten Yllkas klovnestreker, femkløveren vår nedi hjørnet og alle de dumme vitsene som ingen ler av.

Igår var vi og spiste taco, og bare satt ute i sola og koste oss. Det var så utrolig koselig, og igjen kommer følelsen av at vi snart splittes. Jeg vil ikke slippe den følelsen inn, for jeg er virkelig blitt glad i dere, alle sammen.  • 30.05.2011, 19:22

Søskenkjærlighet


Må si jeg har vært veldig heldig med broren min altså! (bildet er tatt igår <33333)


  • 25.05.2011, 23:26

I believe in true love


"its been said that there is one word that will free us from the weight and pain of life. And that word is love, and I believe that."
Hvis dere hadde spurt meg for 2 måneder siden om jeg trodde på ekte kjærlighet, hadde svaret vært ganske enkelt. Det hadde vært noe helt annet enn det jeg svarer nå idag. Følelsen av å være forelsket er den beste følelsen du kan ha, etter min mening. Du føler alt bare er bra, og at du endelig har funnet en person du kan stole på, som alltid er der for deg og som liker deg for akkurat den du er. Endelig kan du føle at du er god nok. Det er sånn jeg føler det hvertfall, og det føles veldig bra.

 

  • 25.05.2011, 15:46

True love

  • 24.05.2011, 21:02

Hjernen min snurrer


For en dag. Jeg startet den med å dra på skolen en liten tur, for vi skulle få oppagvene til årsprøven som er i morgen. Her snakker vi framføring på 25 min altså. Jeg trakk oppgaven, så dro jeg hjem og hvis jeg setter sammen all tiden jeg har jobbet med den idag, blir det 9 timer til sammen. Gotta love school, right? Jeg får gjøre en siste innsats nå, selvom jeg kjenner jeg er veldig sliten, og trenger søvn og ny energi. Jeg skal ikke ha den før kl 1 i morgen, så jeg får sove litt lenger. Det trenger jeg.

Jeg kjenner jeg veldig klar for sommerferie nå, hva med dere?


//weheartit.com

Har dere eksamenstider nå?


 

  • 23.05.2011, 20:17

1 år virker som et helt liv siden


Når jeg tenker tilbake på hvordan ting var før jeg begynte på videregående, kan jeg nesten ikke huske noe. Selvfølgelig husker jeg noe, men det virker som et annet liv. Jeg var en annen person og jeg levde i en annen verden. Noen ting var bra, noen ting var ikke bra, men jeg må innrømme at jeg savner det ikke. Jeg stortrives i den "verden" jeg lever i nå, og kunne ikke fått det bedre. Jeg har verdens beste jenter, og verdens beste kjærste som gjør hverdagen min mye bedre enn jeg trodde var mulig. Hva mer kan man be om? 

Når jeg ser tilbake på den lille, usikre jenta jeg var på ungdomsskolen, kjenner jeg meg ikke igjen. Hvordan kunne jeg la alle drittsekkene gå innpå meg? Hvorfor prøvde jeg å bli som alle andre, istedet for å bare være meg selv? Jeg antar at det er sånn ungdomsskolen er. At man prøver å finne seg selv ved å se på andre. Men sånn burde det ikke være. Vær deg selv, og de som ikke kan akseptere det; drit i dem. Det er også da du finner ut hvem dine virkelige venner er.

  • 22.05.2011, 01:30

Flink til å lage design?


Hei. Hei. Hallo

I need some help!

Jeg er så lei av designet mitt, og jeg suger til å gjøre sånne ting. Hjernen min takler det ikke, rett og slett. Så jeg lurte på om noen av dere der ute er flinke til å lage design, og som kunne tenke seg å lage for meg? Jeg hadde blitt kjempeglad for det, og jeg skal selvfølgelig reklamere for det på bloggen min.

Dere kan kommentere i dette innlegget, så kan jeg sende mail til dere :) TUSEN TAKK!!

  • 15.05.2011, 19:57

Thank you for the time we had together
I miss you, and I love you

  • 15.05.2011, 11:49

Følelsen av å ikke være god nok


Selv sliter jeg med dette, og jeg er 99% sikker på at jeg ikke er den eneste som gjør det. Jeg synes det er dumt at vi skal føle det sånn, for vi er som vi er, og ingenting kan forandre på det. Vi jenter tenker "Hvorfor kan ikke jeg være så tynn eller så pen?" Jeg fikk høre senest igår av venninna mi at jeg er god nok og pen nok, og jeg blir glad for å høre det, men det hjelper liksom ikke så mye når jeg ikke synes det selv, og gjør omtrent hva som helst for å forandre utseendet mitt. Det er dumt, det er jeg fullt klar over.

Jeg prøver å bli kvitt den følelsen jeg bærer med meg hver dag. Det tar veldig mye av energien min, og jeg er rett og slett dritt lei av det. Jeg sier likevel til alle dere der ute som føler det sånn, at dere er gode nok alle sammen, akkurat som dere er. Husk det.

Hva synes dere om at vi skal føle det sånn?

 

  • 12.05.2011, 16:22

Dere er som Timon og Pumba


Morsomste skoledagen på lenge. Jeg er virkelig glad i den retarda gjengen våres, og vi har det så gøy hver dag. Vi har gått i samme klasse i snart 1 år, og jeg må si det er veldig rart ingen av oss har fått den smashi'e sixpacken enda. Merkelig saker det der. Men idag hadde vi tidenes gullkorn og latterkrampe. C klarte nemlig å låse nøklene inn i skapet, så vi fikk en veldig god latter av det, som vi lo av i en time etterpå. Grunnen til overskriften, er fordi Martine sa jeg og C var Timon og Pumba idag. Jeg var visstnok Timon, og C var Pumba.

I friminuttet kom det en random gutt bort til oss, russ altså, som ingen av oss kjente. Han hadde en sånn bråkete blåse-ting (aner ikke hva det heter!), som han blåste inn i øret til Ina. Det var ganske så morsomt. Hadde ikke klart meg en uke uten de jentene altså. Love them.


Et ganske random bilde fra noen uker tilbake, og mangler Marti og H, men fant ikke noe annet


Hva skal dere idag?

  • 11.05.2011, 16:32

It's a whole new me!


Lenge siden sist, kjære bloggen. I det siste har jeg holdt på med skole, venner, trening osv. Okei da, kanskje ikke så mye trening, men det skal det bli forandring på. Det har jeg lovt meg selv. Jeg er så lei av å bli deprimert hver gang jeg ser meg i speilet, selvom alle sier jeg ikke burde det, men jeg gjør det likevel. Jaja, nok bullshit.

Jeg hadde en veldig bra dag igår (har vært mange av de i det siste!) Jeg var først hos frisøren, hvor jeg farga håret mørkt. Jeg hadde brunt fra før, så det ble nesten svart nå, men jeg er veldig fornøyd. Etterpå dro jeg til Tbg med mamma, hvor jeg ble litt bortskjemt. FIkk masse klær og sko. Hva mer kan en jente ønske seg? Senere, når jeg kom hjem, dro jeg til F og var der resten av dagen. BRA DAG!


I love the feeling of being happy !

Hva har dere gjort i det siste?

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits