• 23.05.2012, 14:43

Dagens outfit


Topp GinaTricot 129,-
Shorts GinaTricot 149,-
Sandaler H&M 199,-

  • 12.05.2012, 15:43

Joggetur i sola.


Idag stod jeg opp halv 11. Veldig tidlig til meg og være og med tanke på hvor trøtt jeg var. Jeg spiste frokost, så et par episoder av HEROES og slappet av før jeg dro ut og jogget. Jeg elsker virkelig å jogge hos pappa. Det er bare skog og veldig fint terreng her + sola er på plass idag, så da kan man ikke sitte inne hele dagen. Nå har jeg tatt et langt bad og laget meg mat, så tenkte jeg skulle se litt på Heroes igjen. For dere som ikke har sett på det før, kan jeg virkelig anbefale det. Det er mye spenning og drama, og det er vel det vi ungdommer elsker å se på? Jeg gjør iallfall det.

  • 08.05.2012, 20:18

Veien til god selvtillit


1. Hvis du ikke er fornøyd med kroppen, gjør noe med det. 

Jeg synes det blir for dumt når noen klager på hvordan de ser ut, at de vil bli tynne osv, og dette kommer ikke av seg selv. Istedet for å sitte hjemme foran tv eller pc hver dag og spise sjokolade, kan du heller gå en tur, eller jogge. Hvis du er medlem av treningssenter, benytt det så ofte du kan. Bare det å komme seg ut og være i aktivitet gjør det bedre. Du føler deg mye bedre etterpå, både fyisk og psykisk. 

 

2. Ikke la deg påvirke av media. 

Vi vet alle hvordan media legger ut om de fine, tynne modellene og de pene skuespillerne. Ikke la deg påvirke av dette. Tenk heller på hvor mye de bildene er redigert. Jentene mister formene sine, de får større pupper og blir sotet i ansiktet. Det er ikke sånn de egentlig ser ut. Alle er pefekte på sin måte, enten du er kjendis eller ikke. Tror dere de er like pene om de går hjemme i kosedress, hestehale og uten sminke? De er like naturlige som oss andre. Vi bare ser en annen versjon av dem. 3. Finn noe du liker å holde på med. 

Enten det er jobb, venner, trening eller hobby, hjelper det. Du holder deg opptatt og du holder deg i aktivitet. Det er viktig at du trives med deg selv og det du driver med. Da vil du føle deg bra. Vi har alle våre ting som vi blir glad av, vi må bare finne det. Så gjør det, finn det og la det gjøre deg glad. 

 

4. Vær fornøyd med deg selv. 

Dårlig selvtillit kommer ofte av at man ikke har det bra med seg selv. Det som hjelper, er at du kan begynne å si positive ting om deg selv. Fortell deg selv hvor flink du er, hvor mye bra du har i livet ditt som gjør deg lykkelig og som er verdt smilet ditt. Selvtillit påvirkes ofte av utseende. Se deg selv i speilet og se hvor pen du egentlig er, for det er du. Alle er pene, uansett hva du får høre av andre. Andre mennesker som kanskje ikke kjenner deg engang. 
  • 06.05.2012, 22:44

Aldri mer konsentrert enn når jeg tar på neglelakk


Var på jobb fra halv 8 til 3 idag, og tror aldri det har vært deiligere å komme hjem og legge seg på senga med musikk i ørene. Etterpå begynte jeg på en fremføring jeg har på tirsdag om Haiti. Meget interessant tema. Tommel opp for det. Uansett, så fikset jeg neglene mine idag. Det er noe jeg veldig sjelden gjør, men idag trengte jeg å føle meg litt bedre, så da filet jeg neglene og tok på neglelakk etterpå. Ble veldig fornøyd med resultatet iallfall. Dere finner fler bilder på Instagram - Carolinemansika!

Hva synes dere? :)

  • 05.05.2012, 12:25

Startet dagen bra idag


Det ble sent på meg igår. Klokka var over to før jeg la fra meg dataen og alt annet jeg holdt på med. Jeg hadde satt alarmen på klokka ti idag, for jeg skulle ut å jogge på morgenkvisten. Etter å ha slumret mobilen i tre kvarter, kom jeg meg opp av senga, og dro ut og jogget. Det var en fin måte å starte dagen på, før jeg skal på jobb til klokka ti i kveld. Det er så deilig å endelig se iltt resultater av treningen. Jeg visste jeg kunne klare det hvis jeg gikk virkelig inn for det. Det tar tid, men det blir bedre og bedre for hver treningsøkt.

 Jeg har også en stor fremføring i samfunnsfag jeg må begynne på, men det gjør jeg i morgen. Det gidder jeg ikke stresse med idag, rett og slett. Skal bli deilig å være ferdig med den, fordi da er det bare eksamen igjen som jeg har å tenke på. Den er ikke før i slutten av mai/begynnelsen av juni, så da har jeg litt tid på å gjøre andre ting. Jeg går helsefagarbeider vg2, så vi har en eksamen ekstra. Men nå er det bare 2 mnd igjen på skolen, før det er sommerferie, og jeg er vel ikke den eneste som ser frem til det? Nei, det tror jeg ikke. 
Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits