• 30.05.2015, 10:35

Morning bliss


God lørdagsmorgen ♥ 

I dag stod jeg opp klokka ni, som egentlig er ganske tidlig for meg på en lørdag. Veldig deilig å stå opp tidlig, så får jeg mye ut av dagen. I dag pøsregner det ute, så jeg laget meg en god frokost, satte jentefilm på TV og nå sitter jeg og leser Shape Up og interiørblad. Hva er vel en bedre start på dagen? Deilig å bare slappe av før jeg skal på kveldsvakt, og ha litt kvalitetstid med seg selv. Det er viktig å koble ut en gang iblant. Laget en skål med mango- og pasjonsfrukt yoghurt, jorbær, banan og blåbær. Det smakte så sinnsykt godt, og det er absolutt min favorittfrokost.

Håper dere får en fin lørdag! ♥ 
 • 27.05.2015, 14:30

Alenetid med Orphan Black


Nå har jeg akkurat satt meg ned etter å ha gjort litt husarbeid. Det må også gjøres, men jeg liker å holde på litt hjemme, så det gjør meg ingenting. Da jeg bodde hjemme, ble jeg sur når jeg ble bedt om å tømme oppvaskmaskinen eller henge opp klesvask, men nå synes jeg bare det er koselig å gjøre det, haha. Stakkars mamma og pappa. Har dårlig samvittighet for måten jeg var på, men heldigvis vokser man fra sånn oppførsel. Kunne aldri falt meg inn å oppføre meg som en uutholdelig fjortiss nå! 

Jeg laget litt frukt og sitronvann til lunsj i dag. Matlysten er ikke helt på topp for tiden, og det er veldig irriterende. Jeg elsker jo mat, så derfor laget jeg noe "lett" til lunsj i dag. Jeg sitter og ser på Orphan Black. Herregud, for en bra serie. Er helt hekta! Den har alt. Drama, spenning og noen ganger er den faktisk litt morsom. Sier "faktisk" fordi det skal jo være en spenningsserie, men han homofile som spiller i serien er en ordentlig raring, haha! Dere som har sett serien skjønner hva jeg mener, og for dere som ikke har sett den, så anbefaler jeg den på det sterkeste :-) 
 • 26.05.2015, 21:39

Beautiful sunset
I kveld har jeg og Felipe gått en tur opp på Preståsen her i Sandefjord. Det er helt nydelig ute nå, med grønt gress, grønne trær og alt var så fint ute. Jeg hadde så lyst til å gå ut å ta noen bilder. Må utnytte været når det er så fint, og lyset på bildene ble utrolig bra. Jeg synes det er så fint ute når det er helt blå himmel og solnedgang, og det vises veldig godt på bildene også. 

Det er godt å komme seg ut i frisk luft og få beveget seg litt. Det gjør noe med meg, og jeg føler meg mye bedre etterpå. Godt for sinn og skinn, hehe! Det gjør det enda bedre når man har godt selskap rundt seg, og i mitt tilfelle, har jeg det beste. Jeg er så utrolig takknemlig for Felipe, at han gidder å bli med ut å ta bilder når som helst uten en eneste klage, og vi har det ordentlig hyggelig sammen. Jeg lot telefonen ligge hjemme, og ville bare nyte tiden i fine omgivelser med han, og det føltes så godt. Det er viktig å ha litt kvalitetstid sammen uten å tenke på alt annet mas som skjer ellers. Være i våres egen boble for en liten stund  • 26.05.2015, 13:18

Slik finner du treningsmotivasjonen


Noen ganger har jeg veldig vanskelig for å holde treningsmotivasjonen min oppe og da klarer jeg ofte ikke å komme meg på treningssenteret elle ut på en joggetur. I sånne situasjoner blir jeg skikkelig sint på meg selv, fordi jeg vet hva jeg ønsker å oppnå med treningen, men jeg klarer ikke å komme i gang. Jeg har hatt en sånn periode i en god stund nå, og nå er det fader meg på tide at jeg kommer i gang igjen!! 

Jeg tenkte at hvis jeg skal klare dette og holde meg i gang, så måtte jeg ha et nytt treningsprogram og ny musikk. Spesielt musikken har veldig mye å si for meg, og har jeg god musikk, er det lettere for meg å pushe meg selv til nye høyder. Jeg klikket meg litt rundt på treningsblogger for å finne noen øvelser som passer for meg, og jeg endte opp med en god del som jeg gleder meg til å komme i gang med! 

 • Tredemølle ca 25 minutter, stille inn på bakkestyrke 7 %. Løpe i 1 minutt og hvile i 2-3 minutter mellom hver intervall. 
 • 10 x 5 repetisjoner knebøy, både med stang og vekter. 
 • 10 x 6 repetisjoner situps. 
 • Benpendling x 30 på hvert ben. 
 • Leggkryssning x 40 på hvert ben. 
 • Total abdominal 10 x 5 repetisjoner 
 • Low row 10 x 4 repetisjoner 
 • Face pull 10 x 4 repetisjoner 
 • Chest Press 10 x 4 repetisjoner 
 • Leg Press 10 x 4 repetisjoner 
 • Uttøying 10 minutter 

 

Da jeg hadde laget meg nytt treningsprogram, satte jeg meg ned og skrev ned ting som motiverer meg til å trene. Jeg spurte Catrine på instagram om hva jeg kunne gjøre for å komme seg opp av senga og på treningssenteret, og jeg fikk mange gode tips. Jeg kjente at jeg fikk lyst til å hive på meg treningstightsen bare av å lese dem, så det hjalp meg veldig mye. 

 • Følelsen jeg får etter en treningsøkt.
 • Forberede meg på at det blir tungt å stå opp tidlig.
 • Gjør klar treningsbagen kvelden før.
 • Sett et klokkeslett jeg skal være på treningssenteret og når jeg skal starte treningen.
 • Be kjæresten spørre meg om hvordan treningsøkten gikk.
 • Ha et treningsprogram jeg trives med og god musikk som gir meg lyst til å trene.
 • Fortell meg selv at dette kommer jeg ikke til å angre på.

 

Dette er ting som motiverer meg veldig, så jeg anbefaler deg å gjøre det samme. Ikke nødvendigvis de samme tingene som jeg har skrevet ned, men sett deg ned og tenk på hvorfor du egentlig begynte å trene i utgangspunktet. Da er jeg sikker på at tingene kommer av seg selv, og det er faktisk lettere enn du tror. Jeg gleder meg til å komme meg på treningssenteret i morgen tidlig, fordi dette skal jeg få til!! 
 • 24.05.2015, 10:43

Pinseaften


Hei, hvordan går det med dere? 

Været vi hadde igår, på pinseaften var helt fantastisk. Det var hele 21 grader i skyggen, og en god del varmere i sola. Vi har overnattingsbesøk av kusina mi, og igår var vi og grilla hos en kompis som er hjemme fra Oslo i helgen. Da vi skulle handle grillmaten, stod jeg der som en forvirret valp og ante ikke hva jeg ville kjøpe. Det er jo så mye mat å velge mellom, og for sånne matvrak som meg, er det vanskelig å bestemme seg, haha! 

Vi fant mat til slutt, og det smakte himmelsk. Uansett hva man velger, så er grillmat godt. Og det smaker selvfølgelig enda bedre når sola steker deg i ansiktet når du sitter og spiser, og du er omringet av godt selskap. Vi hadde det veldig koselig i går, og jeg og kusina mi koste oss med hunden hans. Vi løp rundt i hagen og kastet ball, og hunden løp etter den. Sånn kan jeg holde på i timesvis. Det gir meg en så god følelse og jeg får ordentlig sommerfølelse av å være ute i hagen og på verandaen. Det gjør man jo ikke om vinteren.. Og en så utrolig søt frøken skal du lete lenge etter. Brun labrador med rosa halsbåd som løper så ørene flagrer rundt i hagen, aww ♥ 


Se så søt!!! 
 • 20.05.2015, 11:15

Et viktig tema


Det er vanskelig for meg å vite hvor jeg skal begynne med dette innlegget. Det er et tema som er utrolig viktig og ord er så små. Mobbing. Jeg har så utrolig mange tanker rundt dette, og da er det ikke alltid lett å sette ord på det. Bare jeg hører ordet mobbing, skjærer det inni meg. Det er noe vi alle vet om, men få som gjør noe med det. Hva skal man gjøre da? Hvordan skal man gripe inn en slik situasjon? Hvordan kan man forhindre at slike ting skjer? Jeg har så mange spørsmål, og ingen svar. Jeg tror ikke det finnes noe fasitsvar på noe, men en ting vet jeg, og det er at jo fler som engasjerer seg, jo mer hjelper det. 

Hjertet mitt gråter med tanken på at det er så mange som våkner opp til en ny dag og bare vil legge seg i mørket igjen. Den ensomme stillheten i et mørkt rom er bedre enn den verden som venter deg utenfor. Det er så mange som har vonde ting å stå opp til. De vet hva som venter dem når de går til skolen, når de er på skolen og når de skal gå hjem. Er dette et liv? Når begynte barn å skade andre? Når man er barn vet man ikke hvordan den store verden er, og det er heller ikke meningen at man skal vite det. Man skal bare leke sammen og være glad. Det er iallfall sånn det var før, men nå er alt ødelagt. Mange barn tenker ikke sånn, og for å være ærlig, klarer jeg ikke å forstå hvordan noen tenker. Burde vi ikke heller oppforde hverandre til å spre glede, enn å spre smerte? Det er vanskelig å forstå verden vi lever i, og hva vi gjorde for at den ble så grusom. Fordi det er den faktisk. På mange måter, og vi har det rett foran nesa våres hvor enn vi går.

Men for noen er hverdagen vanskeligere og vi andre bare sitter og ser på at det skjer. Det gjør meg vondt. Jeg føler meg så hjelpesløs og jeg prøver så hardt å forstå hvordan både små og store barn kan ha det i hjertet sitt å gjøre andre vondt. Og alle andre. Jeg vil ikke legge alle under samme kam, fordi jeg vet at folk i alle aldre kan oppføre seg like forferdelig mot hverandre. Dag ut og dag inn, hele tiden. Jeg får ingen svar på spørsmålene mine, fordi jeg tror ikke det er noen som har dem. Jeg klarer ikke å sette meg inn i en mobbers situasjon og tanker, og jeg klarer ikke å tenke ut en eneste grunn til å gjøre noen andre vondt. Er det ikke sånn man skal tenke? Er det ikke meningen at man skal løfte hverandre opp, smile til en fremmed på gata og bare være snille mot hverandre? Det burde ikke være så veldig vanskelig. Man bruker mer energi på å være kalde mot hverandre og gjøre hverandre vondt, enn man bruker på å smile til en du ikke kjenner. Kanskje gjør du dagen til vedkommende bedre bare ved å gjøre noe så lite.. 
 

 • 18.05.2015, 20:19

Fin start på ny uke
For en fin start på uka denne dagen har vært. Dere som har lest bloggen min en stund, vet at jeg elsker mandager. Ny uke, nye mål og nye muligheter. I dag startet vi dagen med en times gå/løpetur i det fine været. Jeg kan ærlig innrømme at jeg er i bedre "styrke-form" enn jeg har kondisjon, haha. Må jobbe litt mer med det, fordi det er ikke noen god følelse å løpe til man omtrent kaster opp. Men det ble en koselig og sprek time på oss på morgenkvisten og jeg satt absolutt igjen med god samvittighet da vi kom hjem. 

Jeg er klar for en ny uke, og i morgen er det harrytur til Sverige som står på planen. Jeg elsker å dra til Sverige, selv om jeg ikke skal handle så mye. Det er koselig å dra på tur og godt å komme seg ut fra leiligheten. Skal prøve å få tatt noen bilder i morgen også. Jeg kjenner at jeg har mer motivasjon til å blogge og å ta med meg kamera overalt når jeg har fått meg speilrefleks. Bildene blir 10 x bedre enn bildene jeg har brukt tidligere! 

  

 

 • 18.05.2015, 10:17

Min 17. mai


I dag våknet jeg opp og var så uthvilt. Jeg la meg allerede kvart over ti i går kveld etter en lang og fin 17. mai. 

Dagen startet med lunsj her hjemme sammen med en venninne. Jeg hadde laget eggerøre, bacon, rundstykker, sjokolademuffins og vi hadde frukt, marengs og godt pålegg. Det var veldig koselig å få besøk. Jeg liker å stelle i stand sånne måltider hvor jeg må holde på litt på kjøkkenet, selvom jeg ble forsinka i går da, haha. Jeg hadde tenkt til å ha maten klar på bordet når hun kom, men jeg var jo ikke halvveis ferdig engang.. Lot meg rive litt med av 17. mai på TV. Det var veldig koselig, og vi satt og pratet om alt og ingenting i et par timer, frem til samboeren min kom hjem fra jobb. 

 

Da Felipe kom hjem fra jobb, dro vi ut på brygga og tok en øl før vi skulle se på borgertoget. For meg er det tradisjon å se på det, og i går var det helt fantastisk da været var så fint. Det ble nesten litt for varmt å stå i sola i to timer, så jeg måtte stå i skyggen isteden. Skal absolutt ikke klage på været da, og jeg koste meg like mye fordet, jeg. 

 


Disse var så søte!!


Vi var utrolig heldig med været her i Sandefjord i går, så etter at borgertoget var ferdig, var vi så heldige at vi fikk et bord på favoritt restauranten min. Det var bare flaks, fordi vi hadde ikke bestilt bord på forhånd. Skikkelig forberedt, haha! Vi dro ned på brygga igjen etter vi hadde spist, og der satt vi til litt utpå kvelden. I går var det jo Barcelona-kamp, og jeg har en veldig fotballgal samboer som satt og så på den kampen mens vi jentene pratet og koset oss. 

Hadde dere en fin 17. mai? 

 • 15.05.2015, 21:13

Årets første grillmat
Endelig er det helg igjen. Denne uka har gått altfor fort, og jeg vet at de neste ukene kommer til å fly avgårde også. Det er mye som står på planen som jeg gleder meg veldig til. I dag har det vært veldig fint vær i Sandefjord, så vi dro til mamma for å grille. En av de beste tingene med sommeren er definitivt grillmaten, synes jeg. Hvis jeg får en tallerken med potetsalat, sommerkotelett og maiskolbe, er jeg lykkelig. Haha! Det er få ting som slår ordentlig grillmat med familien i fint sommervær. Hvis det er noe jeg har merket på meg selv etter at jeg flyttet inn i egen leilighet, er det at jeg har blitt veldig familiekjær og jeg elsker å tilbringe tid med familien min. 

Det var utrolig koselig å være samlet meg, samboeren min, søsteren min og mamma i dag. Det er ikke ofte vi samles alle sammen. Dessverre fikk ikke storebroren min vært med i dag, fordi han, som mange andre, har eksamen nå, men heldigvis har sommeren så vidt begynt, og vi har en god tid i vente foran oss :-) Jeg håper sommeren i år blir akkurat som den i fjor (om ikke bedre?!). Jeg har lyst til å nyte denne sommeren og gjøre den så bra som mulig, og lage mange nye minner med dem jeg er glad i. Det blir hva man gjør det til selv!

 

 • 13.05.2015, 12:14

Sommermat


Hei! 

Så lang tid det har gått siden sist jeg var innom her og skrev. Jeg har savnet det, men jeg har vært helt uinspirert og veldig mye trøtt og sliten så jeg har ikke hatt så mye energi til overs. Jeg kjenner jeg har kommet litt over det nå, og jeg har fått tilbake den inspirasjonen som jeg hadde for noen uker siden. Det føles veldig bra. 

På mandag fylte jeg opp kjøleskapet med masse sunn, god mat for hele uken. Det finnes ingen bedre følelse enn å se et fullt kjøleskap (iallfall ikke for sånne matvrak som meg!). Dagene har gått i jobb, venner og kjæreste den siste tiden, og jeg føler dagene bare flyr fra meg uten at jeg rekker å nyte dem. Tiden går så fort, synes jeg. Jeg ser virkelig frem til sommeren, og den skal jeg nyte fullt ut så mye jeg kan, og i dag ga jeg meg selv en liten sommerfølelse. Jeg laget en stor tallerken med vannmelon, jordbær og mango, og et glass fersken istè ved siden av. Det smakte utrolig godt, og med sola som skinner inn vinduene, føler jeg nesten at det er sommer allerede! 
Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25.

Search

Bloggdesign

hits