• 25.05.2016, 21:42

Kveldskos


I dag har det vært så utrolig fint vær og jeg kjenner at jeg gleder meg bare mer og mer til sommeren. De siste tre årene har jeg bodd midt i sentrum, så jeg har ikke tenkt så mye over at det har vært sommer, rett og slett fordi det er ingen fine steder og gå tur, ligge og sole seg og nyte sommeren uten at det er støy i trafikken, ingen veranda og dårlige muligheter for å komme seg til stranda når man ikke har billappen. Men i år gleder jeg meg mer enn jeg har gjort på lenge, fordi jeg bor på landet sammen med kjæresten min. 

Her har vi stor hage, veranda og fem min til stranda. Hva kan være bedre? Vi er i full gang med å lage hagemøbler av paller, og jeg gleder meg til å vise dere det ferdige resultatet! Jeg synes det er råkult med hagemøbler som er laget av paller og hagen våres er så koselig, så jeg tror det blir veldig bra. Jeg gleder meg til sene sommerkvelder her ute! 

Nå sitter jeg og kjæresten godt plantet i sofaen. Sosiale som vi er, så sitter han og spiller PS4 og jeg blogger, haha. Sola skinner fortsatt inn vinduet, stearinlyset på bordet er tent, og i dag har vi vært ute i skogen og plukka blomster som lukter godt i hele stua. På sommeren synes jeg blomster fra skogen er vel så fine som roser, liljer og alt annet du finner i butikkene og jeg elsker lukten av friske blomster i hjemmet! Vi koser oss! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  • 24.05.2016, 19:26

Be your own inspiration


Forhåndskrevet innlegg.

Wow, for en respons jeg fikk på forrige innlegg! Jeg fikk mange meldinger på facebook og her på bloggen og det gjør meg så glad. Tusen takk!! 

Dere som har lest bloggen min en stund og dere som kjenner meg godt vet at jeg alltid har veldig mange tanker inne i hodet mitt samtidig som bare skriker etter å komme ut. Uansett om det er positivt eller negativt, så er det sånn at hodet mitt nesten eksploderer hver eneste dag, men det er en ting jeg har tenkt mye på i det siste og som jeg synes er veldig viktig, og det er det å være inspirert. Det gir meg overskudd, glede og plutselig skulle jeg ønske jeg hadde gjort alt i går. Jeg vil være min egen inspirasjon og jeg vil være den som gjør meg glad. Hvis ikke jeg klarer å gjøre meg selv glad, er det ingen andre som klarer det heller. Som oftest er det sånn iallfall. Det finnes selvfølgelig noen unntak, men det er så viktig å kunne glede seg selv også noen ganger! 

Når jeg har tid for meg selv sitter jeg og blar opp og ned på alt som er av interiørbilder, mote, klær og alt som hører med oss jenter. Weheartit, tumblr, blogger og instagram er daglige "gjøremål" for meg som jeg må innom å sjekke ut. Det tar ikke lang tid, men det kan gjøre hele dagen min bedre. Noen ganger trenger jeg å skru av telefonen og bare koble ut av alt og gjøre noe for meg selv. Jeg liker å sette på musikk, ta frem pleddet, noe godt å drikke og bare være for meg selv. Jeg tror alle trenger det iblant.. 

Noe som også hjelper meg når jeg er uinspirert, er å se tilbake på bloggarkivet mitt og spesielt alle matbildene jeg har lagt ut, haha! Fargerike matbilder er himmelen for et matvrak som meg, og interiørbilder er himmelen for meg som elsker å innrede mitt eget hjem, og å drømme seg bort fra alle daglige gjøremål i en hektisk hverdag et lite øyeblikk. Å sette livet på pause og nyte det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  • 23.05.2016, 13:49

Et nytt kapittel...


Åh, som jeg har savnet å skrive her inne.. Jeg tenker på det hver eneste dag, og hver gang jeg går ut døren tenker jeg at jeg vil ta med meg kamera og knipse bilder av alt jeg ser rundt meg. Jeg har ikke fått gjort noen av delene, og ikke spør meg hvorfor. Latskap kanskje? Kan det kalles latskap når jeg ikke gjør noe jeg egentlig har lyst til å gjøre uten å vite hvorfor? 

Uansett, så er det så mye som har skjedd siden sist jeg skrev her inne. Det er jo noen måneder siden. Tiden går så fort og jeg prøver å nyte hver eneste dag og å gripe øyeblikkene. Jeg prøver så godt jeg kan å ta vare på meg selv og alle rundt meg. Jeg er heldig som har så mye fint i livet mitt og jeg verdsetter alt så høyt! Av og til tror jeg man må stoppe opp og se med egne øyne alt man har rundt seg, for jeg tror man glemmer det noen ganger og tar det litt for gitt. Jeg prøver å ikke gjøre det. Ingenting er en selvfølge og man må gi for å få tilbake. 

Det er noen "store" ting som har skjedd siden sist jeg skrev her inne. Det ene er at jeg har sluttet på skolen. Dette gjorde jeg i April og da jeg var midt oppi alt kaoset, følte jeg det var lavmål av meg å begynne på noe og ikke fullføre det. Men jeg fikk hjelp av kjæresten min og familien min og dem fikk meg til å se at det var faktisk ikke lavmål - det var en tøff, sterk og selvstendig avgjørelse som helt klart var det beste for meg. Jeg var så psykisk sliten av alt sammen og jeg kom til et punkt hvor jeg var ordentlig deprimert og sliten. Jeg følte jeg måtte fortsette på skolen fordi jeg ikke ville skuffe de rundt meg, så jeg fortsatte hele tiden og jeg gikk på reservebatterier dag ut og dag inn og jeg følte jeg levde i en ond sirkel i min egen lille boble og alt rundt meg var bare fjernt og langt borte fra min verden. Da jeg endelig åpnet meg opp for familie og kjæreste og bestemte meg for å slutte på skolen, falt 10 kg av skuldrene mine med en gang. Det var en stor lettelse og alt ble mye bedre med en gang. Jeg skjønte at det var en riktig avgjørelse for meg og jeg har blitt mer meg selv etter det. Det var en så stor byrde jeg bærte med meg hver dag, og den ble tyngre og tyngre. Nå har jeg det fint! 

En annen ting er at jeg snart er i full gang med flytting. Det er første gang jeg flytter på egen hånd ut av egen leilighet, så det er litt nervepirrende. Jeg har flyttet mye tidligere, men da har det vært med familie. Nå har jeg bodd for meg selv i tre år, og nå skal jeg flytte fra leiligheten min og sammen med kjæresten min ute på landet! Jeg gleder meg så utrolig mye av så mange grunner. Den største grunnen er jo at jeg skal bli samboer med min bedre halvdel og få dele livet mitt og hverdagen min med han. På en annen side, har jeg alltid ønsket å bo på landet. Nå har jeg bodd i sentrum i tre år og det er ikke noe jeg trives veldig godt med. Det er mye bråk og støy hele tiden, og det passer ikke meg. Jeg trives mye bedre med fuglekvitring og stillhet rundt meg, masse fine turområder og mye natur rundt meg, så det skal bli helt fantastisk! Jeg har mye fint å se frem til, og nå er alt så nærme. Jeg har det så fint! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg bor for øyeblikket i Sandefjord, men er i full gang med flytting til Stokke, sammen med kjæresten min. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits