• 22.06.2013, 23:40

Innkjøp fra IKEA


Hei dere! 
Idag har jeg vært på Ikea med Kristina. Vi dro i halv 12-tiden og kom ikke hjem før rundt halv 9, så derfor er det sen blogging idag. Hvis det er noe jeg elsker, er det interiør og jeg kunne shoppet det i timesvis (noe vi gjorde idag). Jeg fikk kjøpt masse fint til leiligheten. Det er så deilig å bo for seg selv og fikse opp leiligheten skikkelig. Nå kjenner jeg at jeg er ganske sliten etter å ha gått meg og Kristina gikk oss vill på Ikea et par (!) ganger og støvsugd og vasket når jeg kom hjem, så nå ligger jeg halvdød på sofaen sammen med katten. Beklager drit dårlig kvalitet på bildene... 

3 Kubelys 35,- + Lysskål 29,- 

Kubelys 15,- + Lysestake 79,-


Bilderammer 29,- per stk.


15 ,- per stk. 


4 puter 39,- per stk. 


Sengesett 29,- per stk


Pus sier hei!

 

 • 20.06.2013, 21:51

Da var den delen av livet over


Jeg har vært syk siden torsdag, så beklager virkelig bloggfraværet. Jeg vet det ikke er noen unnskyldning, men når du ligger med 39 i feber og propper i deg alt av antibiotika og smertestillende, orker du rett og slett ikke å sitte på PCen. På torsdag skulle jeg ha muntlig eksamen i sosiologi, så det var verdens dårligste timing å bli syk natt til torsdag. Eksamen gikk greit, men det kunne selvsagt gått bedre om jeg var frisk og faktisk husket alt jeg hadde lest på. 

Etter eksamen var over, hadde jeg fri frem til igår hvor vi skulle på vitnemålsutdeling. Heldigvis ble jeg frisk til igår og nå er jeg offisielt ferdig med 13 år skolegang, og det føles utrolig bra. Guttene hadde på seg dress og jentene hadde bunader og fine kjoler. Det var veldig høytidelig og en fin måte å avslutte videregående skole på. Det var sang fra musikklinja, taler og diplomutdeling. Sandefjord videregående skole kan virkelig være stolt av musikkelevene sine, for makan til flotte sanger og stemmer glemmer du ikke når du har hørt det. Utrolig fint! 

Da vi hadde fått diplomene var det tid for å feire. Etter vi hadde snakket med foreldre og andre slektninger som hadde sett på, dro vi videre til Kristine i klassen for å samles en siste gang. Nesten hele klassen kom og det var utrolig koselig. Jeg spilte ølpong for første gang i hele mitt liv, og jeg traff ikke mer enn en gang. Jeg var altså ikke noe å skryte av, men gøy var det! Beklager dårlig kvalitet på noen av bildene. Jeg hadde dessverre bare med meg iPhonen igår. 
 • 10.06.2013, 18:16

Oreomilkshake med ny vri


En venninne kom på besøk istad og vi bestemte oss for å lage oreomilkshake, men med en ny vri. Vi tok de vanlige ingrediensene, men vi la til oboy-pulver. Dette høres veldig ekkelt ut, men det var faktisk veldig godt. Kjæresten var litt skeptisk men det viste seg at det ikke var så ille likevel, haha. Han forsynte seg til og med to ganger!

Vi tok først vaniljeis, så kuttet vi opp en pakke med oreokjeks som vi la oppi, litt oboy-pulver og deretter litt melk. Det er veldig enkelt å lage oreomilkshake og det smaker helt himmelsk. Det er selvsagt en kaloribombe, men det skader ikke å kose seg med det litt innimellom og det anbefales på det sterkeste. Bare ta alle ingrediensene oppi en blender, så blir den ferdig på kort tid. Det finnes ingen begrensninger på hvor mye du skal ta av hver ingrediens, det er bare å prøve seg frem. 
 • 10.06.2013, 10:55

Sminkeprodukter jeg har i sminkepungen


Jeg tenkte å vise dere hva slags sminke jeg bruker og hva som alltid er med i sminkepungen min, og senere skal jeg skal vise dere produkter som jeg bruker til hår og hud. 

Dolce and Gabbana: Dette er en veldig dyr parfyme, men den er veldig bra. Du trenger ikke å spraye deg flere ganger daglig for at lukten skal sitte. Denne parfymen sitter på helt fra første spray og du trenger ikke å spraye deg ihjel heller. Den er også stor, så den holder lenge, og pga det synes jeg ikke at prisen er så ille. Den koster ca 500,- hos Kicks. 

Maybelline mascara: Dette er den eneste mascaraen jeg bruker. Jeg varierer mellom den gule og røde, men det blir alltid en av dem. Den gule gir deg tykke, fine øyevipper. Den kan fort bli klumpete, så vær litt forsiktig når du tar den på. Den røde gir deg volum og klumpefri øyevipper. Denne kan fort bli litt stygg dersom du tar på for mye, så vær litt forsiktig her også. Det er en bra mascara som du ikke trenger å bruke mye av for at det skal se bra ut. Bronzing eyeshadow: Denne har både lys og mørk farge. Den lyse fargen glitrer og passer perfekt dersom du skal på fest eller bare vil pynte deg opp litt ekstra. Den mørke fargen glitrer ikke, og passer perfekt til hverdag. Det er lurt å være litt forsiktig når man ta på denne, fordi den mørke fargen kan bli litt for sterk dersom man tar på for mye. Dette er en veldig fin øyeskygge som passer de aller fleste. 

Compact Powder: Hvis du ikke er glad i å bruke foundation eller brunkrem, passer dette pudderet perfekt til deg. Det har en naturlig farge og gir ikke skjolder. Dette pudderet er veldig fint å bruke, fordi den sliter ikke på huden og gir deg sjelden urenheter. Det er ikke et sterkt produkt og du behøver ikke å bruke mye av denne om gangen. Den holder i lang tid. 
Dream matte mousse: Dette er en krem som gir deg en veldig naturlig brunfarge i ansiktet. Det kan fort bli skjoldete hvis du ikke tar den på ordentlig, så sørg for å få det så jevnt som mulig. Et lite tips er å vaske seg i ansiktet med vanlig vann før du tar den på deg. Da er ikke ansiktet ditt så "stivt" og kremen blir penere på. Det går også an å smøre litt ansiktskrem og la dette trekke inn i huden før du tar den på. Dipliner: Denne passer perfekt både til fest og hverdag. Den gir deg en naturlig glans over øynene dine og kan virkelig bli fin dersom man får den på ordentlig. Det kan være lurt å ta på denne før du tar på mascaraen for å unngå at den renner over på mascaraen. Denne diplineren koster ikke mye penger og den holder lenge. Du behøver ikke å ta på mye og det er ikke vanskelig å ta på. Hvis du får det til og ikke tar på for mye, blir det veldig pent. 


 

 • 09.06.2013, 15:14

Anbefaling: Fifty Shades


Grunnen til at det ble lite blogging igår er fordi jeg ble spurt om å jobbe nattevakt på jobben og da startet jeg kvart på 10, og før dette var jeg med en venninne hele dagen, så jeg rakk dessverre ikke å blogge. Det var utrolig godt å legge seg når jeg kom hjem etter å ha jobbet i ti timer hele natten og jeg hadde ikke sovet noe før jeg dro på jobb. Jeg sovnet med en gang jeg la meg ned på senga klokka åtte og sov frem til klokka ett. 

Jeg har en anbefaling til dere. Jeg kjøpte Fifty Shades for en god stund siden, men det er først nå jeg har begynt å lese den. Jeg vet om mange som leser de bøkene, og alle sier at de er veldig bra, så jeg skulle prøve det ut. Hvis du ikke har lest dem, burde du gjøre det, for det er en bok som virkelig er å anbefale. Den passer vel egentlig best til ungdommer og hvis du liker spenning, er dette en bok som passer perfekt for deg. Jeg synes ikke at den fanger meg helt fra første side, men det er en bok som du likevel kan lese og den blir bedre etter hvert. 

Har du lest disse bøkene?

 • 08.06.2013, 11:21

Bli ukens blogg på idaoolsen.blogg.no


Jeg har meldt meg på konkurransen til idaoolsen og oppfordrer deg til å gjøre det samme. Vil du ha flere lesere, sidevisninger eller vil du gjøre bloggen din litt mer kjent? Da burde du delta i denne konkurransen. Vinner du, er du sikret flere lesere. 

Jeg har meldt meg på her
 • 07.06.2013, 23:23

Det har vært mye forskjellig


God kveld, lesere! 
Det er så utrolig gøy å se hvor mange som er innom bloggen min og det varmer veldig. Tusen takk for alle koselige tilbakemeldinger, det setter jeg veldig stor pris på. Det er bare å komme med ting dere har lyst til å lese, så skal jeg gjøre det :)

Nå sitter jeg og ser på bildene som jeg har på PC, og egentlig har jeg hatt en del forskjellige hårfrisyrer gjennom årene og jeg forandrer meg hele tiden.

 

2010: Klarte ikke sminke meg i det hele tatt og kunne hvertfall ikke kle meg, og håret var ikke så mye å skryte av heller. Takk og lov at man forandrer seg litt og vokser opp lit etter litt. Dette er første året på videregående. 

2011: Dette året hadde jeg noen forskjellige hårfrisyrer og hårfarger. Jeg byttet også en del mellom pannelugg og ikke pannelugg. Hva synes dere er finest? 

2012: Her hadde jeg tatt vekk panneluggen og jeg farget håret brunt igjen. Håret hadde også vokst en del og jeg angrer egentlig litt på at jeg klipte meg kort, haha. 
2013: Da vi var i Chile i desember-januar 2012/2013, klipte jeg bort det lange håret og jeg farget håret mørkere. Jeg ble veldig fornøyd, men nå som det går mot sommer og jeg vil ha litt forandring, skulle jeg gjerne hatt det lange håret mitt tilbake.  • 07.06.2013, 20:56

Jeg elsker denne siden


Weheartit.com

Minner også om facebook-siden min, som dere kan like HER

 • 07.06.2013, 13:16

Det ble en lang kveld og natt på legevakt og sykehuset


Igår våknet kjæresten min opp med smerter i brystet, men vi tenkte først at han hadde ligget feil eller noe lignende, men smertene gikk ikke over og til tider ble det veldig vondt og det ga seg ikke. Litt senere spredte det seg til skuldra og til armen slik at han ikke hadde krefter i den eller klarte ikke å gjøre noe med den. Sånn som dette var det hele dagen og litt tidlig på kvelden dro vi på legevakten. Det er så forferdelig mye venting der og vi visste ikke hva som skulle skje, og etter å ha ventet i over en time, kom endelig legen. De tok mye prøver, blodtrykk osv, men de kunne ikke finne noe, så han sendte oss til Tønsberg Sykehus hvor vi ble tatt imot nesten med en gang. 

Han fikk nye blodprøver, de tok ultralyd av hjertet og de tok blodtrykk på nytt, men de fant heller ingenting. Vi satt og ventet en god stund, også kommer de inn igjen og sier at de vil ha han der over natten for observasjon og de skulle ta røntgen av han, så det gjorde de. Når han skulle flyttes bort til observasjons-avdelingen kunne jeg ikke være med, noe jeg synes er utrolig dårlig opplegg, men sånn er det. Jeg ble hentet av en venninne som bor på Nøtterøy, så jeg var ikke så langt unna, og rundt en time senere fikk han svar på prøvene og røntgen om at det ikke var noe galt, så han kunne dra hjem om han ville, så da hentet vi han igjen også kjørte vi tilbake til Sandefjord.
Det ble en kveld med utrolig mye venting, tårer og bekymring, men alt i alt gikk det bra, og nå har vi kommet hjem og spist en god frokost og sitter plantet under dyna med film og  skal bare slappe av idag. 
 

 • 06.06.2013, 18:04

Man lærer å sette pris på ting


Idag har vært en utrolig fin dag. Jeg våknet klokka ni (som er utrolig tidlig til meg å være), og idag som jeg faktisk kunne sove lenge fordi vi har fri fra skolen, våknet jeg tidlig. Egentlig gjør det ingenting, fordi jeg får mye mer ut av dagen. Jeg leste et sted at kroppen skal ha 48 timer hvile etter en treningsøkt, så idag ble det ikke noe trening på meg. Deilig med en dag fri hvor jeg ikke skal gjøre noe spesielt, annet enn å vaske og støvsuge leiligheten. 

Etter jeg og Felipe hadde vasket og ryddet i leiligheten, kom farmor og farfar på besøk. Det var utrolig koselig og jeg merker at jeg savner dem ganske mye når jeg ikke ser dem så ofte. Vi fikk en utrolig fin blomsterbukett og et veldig fint kort, så det var koselig. 
 • 05.06.2013, 18:54

Leiligheten i bilder: details


Som jeg skrev på innlegget tidligere idag, skulle jeg legge ut bilder av leiligheten og noe av interiøret vi har her. 

Hva synes dere? :)
 

 • 05.06.2013, 10:11

Carolinemansika @ Instagram


God morgen! 
Jeg har også blitt smittet av "instagram-basillen", og jeg er mye mer aktiv når det gjelder bilder der, enn det jeg er på bloggen til tider, så  følg carolinemansika på instagram for å holde dere litt mer oppdatert. Jeg ser også etter nye å følge, så legg gjerne igjen din, så kanskje jeg følger deg :) 

Senere idag tenkte jeg å vise dere bilder av leiligheten jeg og kjæresten min har flyttet inn i. Jeg har vist dere den før på ett bilde, men nå som ting har kommet på plass og det er ryddig, skal jeg vise dere litt fler bilder. Det er veldig deilig å bo for seg selv, og man blir mye mer "fri" og kan bestemme mer over sitt eget liv. Det er noe jeg har hatt lyst til å gjøre siden jeg var 16, så nå var det godt å endelig gjøre det + jeg elsker interiør, og det er noe av det jeg gledet meg mest til da jeg skulle flytte; at jeg kunne ordne det nøyaktig slik jeg ville ha det. 

Jeg har også laget en facebook-side med bloggen hvor jeg legger ut alle innlegg jeg skriver. Lik den HER
 • 04.06.2013, 12:26

Det viktigste er at det ikke går til hodet på deg


De fleste av dere leste sikkert innlegget jeg skrev igår angående sommerkroppen 2013, og tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene jeg fikk både her og på facebook. Det er mye mer motiverende å blogge når man vet at folk leser det du skriver og man får så hyggelige tilbakemeldinger. 

Idag var jeg ferdig på skolen halv 10, så jeg dro og trente etterpå. Jeg trente ikke noe mens jeg var russ, men nå er det deilig å begynne igjen. Jeg er veldig glad i å trene, men jeg gjør det ikke for å få den såkalte "sommerkroppen". Jeg gjør det fordi det får meg til å føle meg veldig bra etterpå og fordi det hjelper både fysisk og psykisk. Jeg føler at jeg får til noe og at jeg mestrer det og det føles veldig bra. Alle burde ha den følelsen, enten om det er trening eller noe annet man liker å gjøre eller er flink til. Når det gjelder trening, tror jeg det er viktig at man ikke lar det gå helt til hodet og bli helt besatt av det. Gjør det fordi du liker det og det får deg til å føle deg bra, ikke fordi du føler deg presset fordi sommerferien nærmer seg! 


Dette spiste jeg da jeg kom hjem fra trening. Knekkebrød med avokado (Det høres ekkelt ut, men det er utrolig godt) og to melonbiter. 

 • 03.06.2013, 19:20

Hvorfor så mye press?


Jeg tror aldri det har vært så mye press når det gjelder "sommerkroppen 2013", som det er i år. Jeg har selvfølgelig lyst til å ha en synlig, trent kropp med synlige muskler, men det har jeg ikke, og jeg vil ikke føle meg dårlig pga det. Det er det ikke meningen at noen av oss skal. Vi skal ikke grue oss for å gå på stranda, bare fordi det forventes at du skal ha en dritlekker kropp, ellers skal du være flau over deg selv. Vi skal ikke være flau over å være den vi er. Er det slik vi vil det skal være? Dette presset er noe vi selv har skapt, for det var ikke sånn før. Det er faktisk et press, fordi ofte føler man seg ikke komfortabel med å gå på stranda med den kroppen man har dersom den ikke er kjøttkake-brun og den er 90% fettfri. 

Verden vi lever i har blitt helt gal og snudd opp-ned. Det er ikke lett å tilpasse seg og finne "sin" plass i det samfunnet vi lever i, spesielt for jenter. Har vi de formene vi skal ha og har en helt normal kropp, føles vi oss feite. Trener vi masse og blir tynne, blir vi for tynne. Det er ikke lett, og det er heller ikke sånn det burde være. Det har gått litt for langt, og det er ingen som kommer til å stoppe det, fordi alle har lyst til å passe inn med hverandre. Dette presset kommer nok ikke til å bli stoppet, men det er opp til hver og en hvor mye man vil la seg påvirke av det. 

Du er god nok akkurat som du er, og det er viktig at du forteller deg selv det hver dag. Det aller viktigste er at du er fornøyd med deg selv. Folk kommer alltid til å finne en grunn til å rakke ned på deg eller si noe negativt, men det betyr ikke at det er sant. Det betyr ikke at det er deg det er noe galt med, for det er det ikke. Det er de personene som rakker ned på andre som har et problem. De har et problem ingen andre forstår, og kanskje dem ikke forstår det selv engang. Det viktige er å ikke ta seg nær av det. Hele verden er sånn, og det er ingenting som kommer til å stoppe det heller, så du må sette en grense for hva som er best for deg og hva som er greit at andre sier om deg. Du er nydelig akkurat som du er. Ikke la noen ta det fra deg :)


You are beautiful. 

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits