• 11.06.2015, 14:50

Gjør det for deg selv


Nå har jeg endelig kommet i gang med treningen igjen, etter en alt for lang pause. Jeg skrev et innlegg tidligere om hvordan du kan finne treningsmotivasjonen din, og nå har jeg endelig også fått skjerpa meg og begynt å trene. Begynte på mandagen og har trent mandag, tirsdag og i dag. Jeg skal også trene i morgen, så får vi se om jeg får til en økt i løpet av helgen også. Det er så viktig å ikke ha så høye forventninger til seg selv, fordi hvis du ikke får det til, blir du bare skuffet over deg selv, og det er ingen god følelse. 

Tren når du ønsker det og når du kjenner at du har lyst til å trene. Hvis man synes det bare er et ork å trene, blir som regel ikke økten noe bra heller. Lytt til kroppen, det er viktig. Jeg trener for min egen del, fordi jeg vet hvilken god følelse jeg sitter med etter jeg har hatt en bra treningsøkt. Jeg har satt meg mine mål som jeg har lyst til å klare, og underveis i treningen har jeg opplevd en mestringsfølelse som ingenting kan måle seg med. Det føles helt fantastisk! 

Jeg anbefaler deg å trene for din egen del, og bare drite i hva alle synes og mener. Rett og slett. Konsentrer deg om deg selv, og tren i ditt tempo og på din måte. Det aller viktigste er at du trener på en måte du liker og som gjør deg glad. Det er ikke meningen at det skal være kjedelig å trene. Man skal kose seg og vise seg selv hva man er i stand til å klare og bevise nye ting for seg selv.

Jeg har vært på treningssenter i 5 år nå, og jeg må helt ærlig si at det tok lang tid for jeg følte meg komfortabel med det. Da jeg begynte å trene i 2010, hadde jeg ikke peiling på hva jeg drev med og jeg trente fordi alle andre gjorde det. Jeg ville ikke føle meg utenfor. Jeg gikk aldri på treningssenteret uten sminke, fordi jeg følte meg ukomfortabel nok fra før av, om jeg ikke skulle være 100 % naturlig i tillegg. Nå, fem år senere har jeg lært meg å drite i sånne ting. Det er faktisk ingen som bryr seg om hvordan du ser ut når du trener. Du kommer jo for å trene og for å svette, ikke for at alle andre skal se på deg. Det er helt latterlig å i det hele tatt tenke slike negative tanker, fordi det er ingen andre enn deg som bryr seg om det. Be yourself 100 % 

Dette bildet er tatt etter tirsdagens harde styrkeøkt. Null sminke og tomatrød i ansiktet. Vet dere hva, jeg er stolt av å legge ut det bildet, fordi det eneste jeg ser er at jeg har klart å gjennomføre en hard treningsøkt, og er stadig nærmere målene mine. 
 

  • 11.06.2015, 10:34

Chiapudding med kokos


God morgen, skjønninger! 

I dag tenkte jeg at jeg skulle dele en veldig god oppskrift med dere. Den passer perfekt dersom du vil prøve ut noe nytt på frokost-fronten, og det er kjempe enkelt. Tok ikke meg mer enn et par minutter å lage, så anbefaler dere virkelig å teste ut dette. Den har en frisk smak av kokos og frukt, så den gir en veldig god start på dagen, og du blir veldig mett. Det skal brukes chiafrø, men dessverre hadde jeg kun linfrø tilgjengelig, men det smakte akkurat like godt, og ikke minst - det er sunt! :-)

Slik gjør du: 

Hell chiafrø og kokosmasse oppi et glass. Det behøver ikke å være så veldig mye. Deretter heller du kokosmelk litt over halve glasset og bland alt sammen. Og for en enda bedre smak, kan du tilsette kokosvann eller ananasjuice. Jeg brukte ananasjuice for å få en litt fruktig smak, og den anbefaler jeg virkelig. Den gir chiapuddingen en litt annen smak enn bare kokos, og det gjør den litt friskere. Bland så alt dette sammen og sett et lokk oppå og la den stå noen timer i kjøleskapet. Jeg laget denne kvelden før, slik at den var perfekt til jeg skulle spise den morgenen etter!   • 09.06.2015, 10:58

Dyrene lider for folkets underholdning


Nå i det siste har jeg sovet veldig dårlig, og en stor grunn til det er at jeg går og tenker på alt mulig hele tiden. Jeg tror det er ganske normalt hos de aller fleste at noen ganger har man hodet litt andre steder enn man burde, og litt vanskelig å styre tankene. Men det er noe jeg har tenkt veldig mye på den siste tiden, og det er dyreverden, sirkus og dyrehager. Dette er noe jeg engasjerer meg veldig sterkt for, men dessverre så lite jeg kan gjøre med det, alene. 

Da jeg var liten, husker jeg at jeg var på sirkus, og jeg synes det var kjempe gøy. Se sirkusartister, dyr utkledd i fargerike "kostymer" og at menneskene fikk dyrene til å opptre foran masse mennesker. Selvsagt synes jeg at dette var kjempe gøy, fordi jeg har alltid elsket dyr. Den gang var det riktignok ikke så mye fokus på sirkus og dyrene som det er i dag, og jeg er veldig glad for at det har forandret seg. Jeg visste jo ikke bedre da jeg var liten, men nå som jeg har blitt eldre og engasjert meg mer i dette, synes jeg bare at alt sammen er ufattelig vondt. Jeg har sett hvordan dyrene blir behandlet og hvordan de blir "trent" opp til å opptre foran mennesker, og vet dere hva? Det er helt jævlig. 

Store elefanter står i en vogn hvor dem knapt kan løfte på hodet, fordi det er så liten plass, og løvene står i bittesmå bur mens de blir fraktet fra sted til sted. Jeg får vondt bare av tanken, og så vakre dyr skal ikke vokse opp i fangenskap. Det finnes så mange sterke bilder av hvordan dette blir gjort, og alle bildene du finner på internett viser sannheten. Det er helt forferdelig hvordan mennesker kan gjøre sånt mot så vakre dyr, men jeg vet at det finnes flere gode mennesker, enn dem som driver på med dette. 

Hver gang jeg ser at det henger en sirkusplakat i byen, får jeg helt vondt i hjertet og tenker på dyrene med en gang. For å være ærlig, så driter jeg i menneskene som driver med sirkus, fordi dem driter i hvordan de behandler dyrene. Da fortjener ikke de så mye som en klapp på skuldra for den "gode" jobben de gjør med å få andre mennesker til å le. Hva er det som er så jævlig morsomt med å se dyr bli piska rundt? Jeg får bare lyst til å rive ned alle plakatene jeg ser, men hva hjelper det? Jeg leste innlegget som Sophie Elise skrev angående sirkus, og jeg kunne ikke vært mer enig. Riv ned halve plakatene slik at folk skjønner at sirkus skal stoppes!

Jeg skrev på bloggen i går at jeg ble sittende oppe å se på en dokumentar om elefefanter, og det fikk meg nok en gang til å tenke på alt dette. Der viste dem elefanter som levde i Kenya, ute i det fri. Dem måtte finne mat og vann selv, men de var fri. Det er sånn elefantene, og alle andre dyr skal leve. Ingen skal vokse opp i et bur. Både tigere og elefanter er utryddningstruet, og jeg tror at en stor grunn til det er pga sirkus og dyrehager. Hvor ofte finner du en tigerflokk i en dyrepark? Ofte er det bare en eller to tigere, og selvfølgelig kan ikke arten utvide seg når dem lever alene innenfor gjerder. Det er det samme med elefanter som lever i sirkus. Så vakre dyr som bare skal dø ut pga menneskers underholdning gjør meg kvalm... 
  • 08.06.2015, 15:51

Monday bliss


Hei, og god mandag! 

Først vil jeg bare si at jeg blir så glad når jeg ser at det er så mange som er innom bloggen min hver dag. Det motiverer meg mye til å fortsette med bloggingen når jeg vet at så fine mennesker leser den. Jeg elsker jo å blogge, så det er absolutt noe jeg kommer til å fortsette med. 

I går ble jeg og Felipe sittende oppe å se på en dokumentar om elefantene som lever i Afrika, og den var ikke ferdig før halv 2. Jeg pleier ikke å legge meg så sent, så jeg kjente det på kroppen i dag. Har hatt hodepine hele dagen, og er veldig trøtt. Det var absolutt verdt det da, fordi det var så spennende, og jeg blir så engasjert når jeg ser på dokumentarer som har med dyr å gjøre. Det gjør meg så vondt å vite at elefantene er utryddningstruet. Det er jo så utrolig vakre dyr!! 

Selv om jeg hadde veldig vondt i hodet i dag, hadde jeg bestemt meg for å dra på trening. Jeg hadde ikke veldig lyst, og Felipe måtte overtale meg litt, men nå er jeg veldig glad for at jeg lot meg overtale. Jeg merket ikke noe til hodepinen da vi var og trente, men dessverre kom den tilbake da vi kom hjem, og den har enda ikke gått bort. Jeg har akkurat spist litt, og skal sette meg under teppe med en bok jeg lånte på biblioteket i dag. Har hørt mye om "Boktyven", så gleder meg veldig til å starte på den, og har troa på at den er så bra som alle sier at den er. 


Favorittskåla med yoghurt, banan, jordbær og blåbær, og banan - og kiwi smoothie. Mmmmm!! 

  • 07.06.2015, 13:49

Effektiv søndagsmorgen


God formiddag, alle fine! 

I dag våknet jeg halv ni da alarmen ringte. Det siste jeg ville var å stå opp, men jeg kom meg opp alikevel etter å ha gnidd meg i øynene ti tusen ganger, haha. Tidligere i uka hadde jeg og Felipe bestemt oss for å ha en skikkelig vårrengjøring her hjemme, og at det skulle gjøres i dag. Vanligvis ligger vi på sofaen og ser på TV på søndager og spiser lørdagens rester av smågodt, men i dag startet vi dagen effektivt isteden. Jeg synes vi er veldig flinke, og nå er det veldig rent og pent her! 

Det går dobbelt så fort når man er to som hjelper hverandre, og jeg er veldig takknemlig for at jeg har en samboer som hjelper meg. Vanligvis er det jeg som står for rengjøringen av leiligheten og han gjør andre ting, men i dag var det litt forskjellig som skulle gjøres, så da var jeg glad for litt hjelp. Han er så snill Håper dere får en fin søndag :-)

 

  • 06.06.2015, 12:06

Innkjøp


I går var jeg en tur i byen sammen med en venninne. Jeg trengte noen nye sommerklær, og jeg gjorde mange gode kupp! Det kommer så mange fine sommerklær i år, så jeg fant noen plagg som jeg forelsket meg helt i, så nå venter jeg bare på sommervarmen, så er jeg klar. Jeg synes det er så fint med fargerike klær til en sommerbrun kropp, så i år ble det en del fargerike klær på meg, og jeg er veldig fornøyd med det! 


Skjørt fra Cubus, 99 kr (toppen hadde jeg fra før av) 


Kjole fra Bik Bok, 149 kr 


Shorts fra H&M 99 kr // Topp fra H&M 99 kr 


Shorts fra H&M 99 kr // Topp fra H&M 99 kr 


  • 05.06.2015, 16:39

Forandring fryder!


Denne dagen har bare flydd avgårde. Jeg startet dagen med en frisørtime halv elleve, og etterpå skulle jeg møte en venninne i byen. Det var jammen på tide at jeg gjorde noe med det slitte håret mitt nå. Hvis det er noe jeg er altfor dårlig på å prioritere, er det håret mitt. Det er jo så viktig, men jeg er så lat at jeg burde skamme meg! I dag fikk jeg endelig gjort det, og det var min snille mamma som tok meg med til frisøren 

Dette er hvordan håret mitt så ut før jeg dro til frisøren. Verste etterveksten og helt ned til rumpa med slitte tupper, haha. Helt forferdelig, og egentlig rett og slett flaut at jeg ikke har gjort noe med det.. 

Jeg hadde lyst til å gjøre noe annerledes og være litt "gæren". Da jeg var i Chile for tre år siden, klipte jeg håret mitt kort og farget det mørkt, og det var egentlig noe jeg trivdes veldig med, og jeg følte meg fin og komfortabel. Jeg bestemte meg for å gjøre det denne gangen også, bare ikke fargingen. Håret mitt har blitt farget utallige ganger, så nå har jeg ikke farget det på tre år. Hvis vi ser bort i fra at håret mitt har blitt slitt, har jeg absolutt merket forskjell etter at jeg sluttet å farge det. Håret er mykere, vokser fortere og holder seg bedre. 

Jeg endte opp med dette:

Som mamma sa tidligere i dag: håret og klærne har veldig mye å si på selvfølelsen, og det er absolutt sant. Jeg har ikke følt meg så fresh på lenge, og jeg føler meg faktisk fin og komfortabel. Jeg husker ikke sist jeg følte det sånn, og jeg vet at en stor grunn til det, er på grunn av håret mitt. Når det ble så langt, orket jeg ikke å ordne med det, så jeg satte det opp i en hestehale eller flette hele tiden, og det bare "hang" der. Det føles utrolig godt nå, og jeg er STORfornøyd!  

  • 04.06.2015, 19:39

Sommeridyll
Hei - nå er det lenge siden. Har dere det bra? ♥ 

I dag har det vært helt fantastisk vær her i Sandefjord. Jeg tror det er den varmeste og fineste dagen vi har hatt hittil i år, og jeg har virkelig kost meg ute i dag. Jeg startet dagen hos mamma, hvor jeg lå ute i hagen i tre timer. Det var utrolig deilig, og sola stekte akkurat som den gjør på en varm sommerdag i syden. Jeg hadde handlet litt god mat som jeg koste meg med, men sjokoladen smeltet dessverre :( Haha, da ble jeg lei meg... 

Etter tre timer i solsteika, kjente jeg at det var nok for i dag. Jeg blir veldig sliten av å ligge å steke i mange timer, så det var godt med tre timer bare. Da jeg kom hjem, var jeg ikke lenge hjemme før jeg dro ut igjen. Kan jo ikke sitte inne i sånt vær, og for EN gangs skyld blåste man ikke bort bare man gikk utenfor døra. Sånn har det nemlig vært de siste dagene, og da har jeg lite lyst til å gjøre noe som helst. Vi kjøpte oss en is og satt ute og koste oss. På sommeren spiser jeg veldig mye is, og det gjør jeg med god samvittighet. Det er vel den tiden på året hvor jeg legger alt treningsmaset og presset på hylla, og bare koser meg. 

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25.

Search

Bloggdesign

hits