• 02.06.2016, 19:05

To the beach!


Hei!

For et fantastisk vær vi har for tiden. Jeg våkner så tidlig på morgenen selv om jeg har fri, og er helt klar for en ny dag. Noen ganger super trøtt, men alikevel har jeg lyst til å stå opp. Sola stråler ute og nå klokka syv på kvelden viser gradestokken godt over 25 grader. Det er så utrolig deilig og jeg er så solstråle hele tiden!

I dag har jeg vært på stranda sammen med en venninne hele dagen. Det var litt overskyet på morgenen, men heldigvis klarnet det opp og ble skyfri himmel bare en kort time etterpå, så da var det bare å hive på seg badetøyet og dra på stranda. Vi er så heldige og har stranda fem min unna oss, så vi gikk frem og tilbake. For meg, etter å ha bodd midt i sentrum i tre år, så er det luksus å ha stranden så nærme hvor jeg faktisk kan dit uten at det tar så lang tid!

Jeg kan ikke huske sist jeg badet "ordentlig" på stranda i Norge. Jeg er veldig pingle når det gjelder badetemperaturene i Norge, så vanligvis er det bare rett ut og opp igjen for å få saltvann på kroppen, haha! Men i dag ble det faktisk mye bading og det var helt fantastisk! Vannet var ikke kaldt og det var så godt og varmt når vi kom opp og vi bare lå og skravlet, hørte på musikk og koste oss i sola hele dagen. Jeg elsker sånne dager som dette og sommeren er garantert min favoritt årstid. Sola og varmen gjør meg så glad og jeg er ute fra morgen til kveld!

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg bor for øyeblikket i Sandefjord, men er i full gang med flytting til Stokke, sammen med kjæresten min. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits