• 01.08.2011, 01:10

Livredd for å være alene


Jeg vet jeg ikke er alene. Jeg har vennene mine, kjæresten min og familien min. Jeg setter veldig stor pris på at jeg har folk rundt meg som bryr seg, og som jeg kan snakke med om det skulle være noe. Men likevel er jeg en person som gjerne vil klare meg på egen hånd, og takle probleme mine selv. Det er mye jeg deler her på bloggen av tanker, følelser og min hverdag, men ikke tro dere vet alt om livet mitt fordet. Noen ganger føler jeg meg veldig alene, og jeg hater det. Det er noe av det som skremmer meg mest, og det er ingen god følelse. Ingen skal være alene. Snakk med menneskene rundt dere, og slipp dem inn i hjertene deres. Du vil føle deg mye bedre. 

// Weheartit.com

 • 29.07.2011, 02:36

Noen gang vært så sliten? NEI


Jeg er så glad for folkene jeg har rundt meg. De nærmeste jeg kan prate med, og som jeg kan sende mld til midt på natta pga jeg trenger å prate. Men selvom jeg vet jeg kan det, vil ikke det si jeg gjør det. Jeg har ikke mange jeg forteller alt til, og jeg har lært meg å klare ting på egen hånd. Jeg liker ikke å måtte be om hjelp fra andre, selvom jeg vet jeg får all hjelpen jeg trenger. Men dere har hørt uttrykket "what doesn't kill you, makes you stronger". Noen dager tror jeg på det, andre ikke. Hadde du spurt meg idag, vet jeg uke hva jeg hadde svart, for nå er jeg så sliten, trøtt, humøret er som en karusell og... Trøtt!

Ville bare si takk til alle rundt meg, som bryr seg.

 • 28.07.2011, 20:44

Hvil i fred, alle kjære


// sb.no

Dere vil aldri bli glemt. Dere er gjemt i hjertene våres, og der har dere kommet for å bli. Vi tenner lys for dere, tenker på dere, og vi savner dere, alle sammen.  Hvil i fred, alle våre kjære. • 27.07.2011, 16:40

Sammen er vi sterkere


Det er ingen som skal være alene. Ikke for 3 mnd siden, ikke for 3 uker siden, og ingen skal være alene nå i disse tidene. Det er i tunge, triste og vanskelige tider man virkelig ser hvor heldig man er, og hvor mye man setter pris på det man har. Iallfall gjør jeg det. Det er mange som har det vondt for tiden, men vi har det vondt sammen. Vi hjelper hverandre, støtter hverandre, og ikke minst, setter pris på hverandre. Det er alt vi kan gjøre. Vi er alle sammen sterke, så lenge vi står sammen.

 • 26.07.2011, 12:17

If i wrote a note to God


Synes denne sangen er ganske passende nå. Hva synes dere om den?

 • 26.07.2011, 01:26

Idag var jeg stolt av å bo i Norge!


Idag var flere tusen samlet for å gå i fakkeltog i Sandefjord. Det var helt utrolig å se hvor mange folk som viser respekt, og som bryr seg. Det var tent lys, blomster og alt var så nydelig. Vi viste medfølelse, trøst og varme tanker til alle sammen. Alle de sterke ungdommene på Utøya, og menneskene i Oslo var, og vil alltid være helter. Vi kan være stolt av å bo i Norge. Vi gikk i fakkeltoget med folk vi kjente, og kanskje noen vi ikke kjente. Uansett, idag stod vi sammen alle sammen, side om side. Denne fryktelige tragedien har gjort Norge sterkere, det er det ingen tvil om. Dere vil alltid bli husket. Hvil i fred!

Gikk dere i fakkeltog?

 • 25.07.2011, 16:00

Håper de fleste av dere er å se i fakkeltogene idag!


Hele Norge står sammen i disse tunge tidene. Det må vi, for ingen klarer dette alene. Denne fryktelige tragedien rammer oss alle sammen, og vi må alle hjelpe hverandre mellom det. Vi må være sterke sammen. Idag blir det arrangert fakkeltog over hele Norge, og jeg håper de fleste skal gå. Gå for å vise respekt, medfølelse og for å vise at du bryr deg. Vi trenger alle støtte nå. Men viktigst av alt; vi må gi støtte og varme tanker til de som ble rammet mest. Jeg sender mine varmeste tanker til de, og håper dere gjør det samme. Håper også de fleste av dere er å se i fakkeltogene idag!  • 25.07.2011, 03:30

Da vet du at du har hatt en vanskelig dag..


Du vet du har hatt en vanskelig dag når klumpen i halsen og tårene renner nedover kinnet ditt når søsteren din sier hun er glad i deg. Jeg er så takknemlig for at jeg har hun og broren min, og familie, venner og kjæreste. De er virkelig det mest verdifulle jeg har. De siste dagene har jeg lært å virkelig sette pris på det jeg har, og de jeg har rundt meg, som bryr seg. Jeg sender de største kondulanser og de varmeste tankene til alle de som mistet noen de er glad i på Utøya eller i Oslo. Jeg føler med dere, Norge føler med dere, og hele verden føler med dere! Vi skal gå gjennom dette sammen, ingen skal være alene.

 • 24.07.2011, 22:07

Mitt lille land


Uvirkelig ... Tårene renner

 • 23.07.2011, 21:10

Det forandret oss alle


Idag var en dag ingen av oss kommer til å glemme. 22.07-11. Vi har alltid tenkt at vi bor i lille, trygge Norge, og at de grusomme tingene vi ser på tv aldri kommer til å skje her. Vi tok feil. Det skjedde i Norge, og det kunne ikke blitt verre. Det var en grusom, dramatisk, og uvirkelig dag for hele Norges befolkning igår, som berører oss alle. Jeg kjente til noen som var på Utøya igår, og de klarte seg heldigvis. Det var så god nyhet å høre at de hadde kommet seg trygt til land, og at de var i live. De var sterke. Det var de alle sammen. Det er ingen tvil om at denne dagen forandret oss alle sammen.

Jeg sender de varmeste tankene til alle ofrene, pårørende og andre berørte som mistet sine kjære igår.  • 19.07.2011, 12:56

Inspirasjon: CLOTHES OVER BRO'SSynes?


 • 16.07.2011, 17:56

Finnes det noe så sterkt?"Do you think that love exist? so strong that no one can come between it"

 • 16.07.2011, 11:38

Det er på tide å jobbe med seg selv


Dårlig selvtillit er noe jeg har sliti med helt siden ungdomsskolen, pga alt jeg opplevde der + at jeg har opplevd altfor mye i barndommen som jeg ikke burde ha gjort. Det er ikke normalt at det skal være sånn, og det har gjort noe med selvbildet og selvtilliten min. Det er på tide å gjøre noe med, for det kan ikke fortsette sånn lenger. Jeg sliter med sjalusi spesielt, og jeg har egentlig ikke noe å være sjalu for, men det er kommer rett og slett fordi jeg er usikker på meg selv, som gjør at jeg blir usikker på andre. Jeg pratet med C om dette igår, og hun hjalp meg veldig, så THANKU C !!   Det er på tide å begynne å jobbe med seg selv, og begynne å stole på seg selv, og stole på at man er god nok akkurat som man er!

 • 12.07.2011, 19:40

Sjalusi ...
Jeg kan helt ærlig innrømme at jeg er en person som blir lett sjalu, spesielt hvis det er om mennesker rundt meg. Jeg blir ikke sjalu hvis jeg ser en barbiedukke i byen, med 15 cm høye hæler og med fjær-kropp. Det er ikke den type sjalusi jeg snakker om. Jeg snakker om den sjalusien du møter i vennegjengen, kjæreste osv. Selvom jeg ikke viser det, eller sier det, blir jeg mer sjalu enn man tror, og jeg har desverre alltid sliti med det. Skulle ønske jeg kunne bli kvitt det, for det er ikke noen god følelse å gå rundt med. Noen ganger har man grunn til  bli sjalu, andre ganger ikke. Men poenget er, du må stole på folkene du har rundt deg, og stole på at du faktisk ikke har noe å være sjalu for !

Jealousy is just the fear of losing someone you don't wanna lose.// weheartit.com

Flere som sliter med samme, eller som er enig?

 • 06.07.2011, 22:54

Jeg drømmer meg bort...


Hvis det er et sted i hele verden jeg skal reise til, er det Maui, på Hawaii. Jeg elsker virkelig Hawaii, det er så utrolig fint der, at det skulle nesten ikke vært sant. Kunne godt sett ut som et sted som var redigert i en film eller noe, men heldig for meg, så er det ikke det. Jeg har alltid drømt om å dra til Hawaii, og en veldig, veldig vakker dag ligger jeg kanskje et eller annet sted på denne stranda, istedet for å sitte å drømme meg bort i bilder !Har noen av dere vært i Hawaii?

 • 05.07.2011, 18:03

Jeg forstår ikke hvordan folk kan gjøre sånt


De er levende vesner, de har følelser og behov for å bli tatt vare på. Noen mennesker behandler de som luft eller dritt, og gjør akkurat hva det passer seg for dem. Jeg skjønner ikke hvordan mennesker kan være så ufølsomme og rett og slett grusomme mot dyr. Når jeg ser videoer eller bilder av dyremishandling, kjenner jeg at jeg blir både lei meg og rett og slett forbanna.

Hadde det vært opp til meg, skulle jeg skvist og mishandla de menneskene dobbelt så mye, så de kan få kjenne følelsen av hvordan det er. De kan ikke være helt friske i hodet, eller de vet ikke hva de driver med, for ellers ville de aldri gjort noe sånt. De burde få kjenne hvordan det føles, så tror jeg ikke de hadde gjort det en gang til !

Hva mener dere om dyremishandling?

 • 04.07.2011, 22:40

OUTFIT 040711// Shorts - GinaTricot // Topp- H&M // Skjorte - Cubus // Solbriller - Tbgmessa // Armebånd - BikBok

Synes?

 • 04.07.2011, 21:00

Den lille sorte- HOT OR NOT?
Selv har jeg en "liten sort" kjole, og jeg elsker de. De er så søte alle sammen, og med rett tilbehør, blir det dritfint. Hva synes dere om de?

 • 04.07.2011, 00:26

Verdens beste godjenter


Har hatt en kjempefin kveld med Henriette og Camilla. De er virkelig de beste jentene du kan finne. De får meg til å le uansett om jeg er så langt nede som er mulig, og for å være ærlig, er det ikke mange som klarer det. Vi spiste taco, så satt vi og prata om alt og ingenting etterpå. Planen var å se TO PÅ RØMMEN, men så langt kom vi aldri, fordi de skulle vente på JACK SPARROW- sangen på the voice, så etter 2 timer venting, kom den endelig.// Gammelt bilde,  men i love you, guys !

Hva har dere gjort idag?

 • 02.07.2011, 20:20

Svak for høye hæler


Dette er her ikke halvparten engang, men det er de jeg bruker mest. Jeg er nemlig veldig svak når det gjelder sko, og spesielt høye hæler. Hadde jeg vært rik, tør jeg ikke tenke på hvor mange sko jeg hadde hatt. Så sånn sett, er det ganske bra jeg ikke er rik.Liker dere høye hæler?

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits