• 09.07.2014, 18:44

Fargerikt


Nå har jeg akkurat spist et godt, fargerikt måltid etter å ha vært på trening. I dag løp jeg ti minutter på tredemølla som oppvarming, så var det styrketrening etterpå. Jeg trente hele kroppen i dag og nå kan jeg nesten ikke gå, haha. No pain, no gain! 

Da jeg kom hjem, skjærte jeg opp frukt, gulrøtter, bær og kokte egg. Det var et perfekt måltid som jeg koste meg med lenge og det smakte godt etter en hard treningsøkt. Nå ser jeg på One Tree Hill og det har jeg tenkt til å gjøre resten av kvelden. Håper dere får en fin kveld også :D 
  • 09.07.2014, 14:19

Sommerfjord


I dag er det veldig varmt ute, så derfor bestemte Felipe og jeg oss for å gå en tur ned på havna her i Sandefjord. Vi satt oss på en benk, snakket, drakk milkshake og smoothie og bare nøt den varme sommertemperaturen. Det er ikke så veldig ofte vi har det så varmt her i Norge, så man må nyte det mens man kan. Jeg jobber en del, så jeg har ikke fått solt meg så mye som jeg skulle ønske, men heldigvis reiser vi snart til syden så da blir det mye bedre. Det er godt å ha noe å se frem til! 


Jumpsuiten min er fra Nelly , men den er dessverre utsolgt nå.. 

 
  • 08.07.2014, 23:19

Lag egen inspirasjon-scrapbook!


Hvis du leter etter inspirasjon er dette helt perfekt. Jeg har begynt å lage en "inspirasjon-scrapbook" hvor jeg klipper og limer bilder av klær, sko, sminke og alt mulig. Det er kjempegøy å sitte og pusle med dette og sette sammen antrekk og lime inn antrekk du synes er fine og som du blir inspirert av. Det hjelper iallfall veldig for meg og det er mange ting jeg får lyst til å kjøpe, forskjellige måter å sette sammen antrekk på og bare gjøre akkurat hva jeg vil. 

Du kan lage din egen verden fullt med mote og bla i den hvis du er uinspirert og det hjelper faktisk. Du trenger ikke å bare bruke mote, du kan også ta mat og treningsbilder hvis du vil ha treningsinspirasjon. Det er så mye man kan gjøre! :D 
 

  • 08.07.2014, 16:42

Nytt


Nå har jeg akkurat satt meg godt til rette i sofaen etter en fin arbeidsdag. Jeg er så glad nå, fordi jeg har lenge hatt vondt i beina mine av treningsskoene som jeg bruker på jobb fordi de begynner å bli litt oppbrukt, så jeg har sagt lenge til meg selv at jeg skal investere i nye, men så langt kom jeg aldri.. 

Da jeg kom inn døra fikk jeg en stooor overraskelse. Siden jeg og kjæresten min er i syden på bursdagen min om to-tre uker så fikk jeg gaven min på forskudd, og GJETT om jeg ble glad!! Jeg fikk det jeg ønsket meg aller mest: nye nike treningssko! Så nå er jeg i lykkerus og gleder meg bare mer og mer til å løpe på tredemølla og tilbringe tiden på treningssenteret. 


Idag spiste jeg en veldig god lunsj på jobben som jeg stelte i stand i går. Sunn mat ser mye bedre ut og smaker mye bedre enn en skål med godteri eller en stor hamburger, så jeg synes det er kjempegøy å stelle i stand forskjellige, fargerike måltider! 
  • 07.07.2014, 17:19

Hverdagsgleder


Nå har jeg og kjæresten min akkurat spist en god middag. I dag spiste vi indrefilet, ris og grønnsaker. Jeg spiste mest grønnsaker da, men det smakte kjempegodt. Han er så flink til å lage mat og maten smaker enda bedre når man får den servert, haha.

Nå har sola tittet frem og det er deilig temperatur nå. Jeg sitter godt plantet i godstolen med "Frozen" på TV og Shape Up og Det Nye foran meg. Hvis du trenger treningsmotivasjon eller inspirasjon til sunne måltider, er Shape Up et perfekt blad å lese i. Der finner du alt fra mat, treningsøvelser, tips og treningstøy. Hverdagsgleder! 
  • 07.07.2014, 11:31

Knallstart på dagen


God formiddag!

Nå har jeg akkurat kost meg med en kjempegod frokost. Jeg laget salat, banan, agurk og egg og det smakte kjempegodt. Nå trenger jeg ikke å spise på maaange timer for det var virkelig mettende. I dag pøsregner det ute, så det er ikke så veldig mye å finne på. Hadde tenkt til å trene i dag, men å gå bort til treningssenteret i dette været frister veldig lite..

Den frokosten jeg spiste i dag var virkelig en knallstart på dagen. Man får mye overskudd av å spise sunt og det er så mye godt man kan sette sammen. Da ser det fristende ut og man får mer lyst til å spise sunt isteden for å spise godteri. Det er iallfall veldig viktig for meg at det ser veldig godt ut og at jeg får lyst til å spise det og heller bruke litt mer tid på frokosten enn jeg gjør med å lage brødskiver.  
  • 06.07.2014, 19:08

Lag eget verdenskart


Jeg var innom Stina sin blogg tidligere idag og så at hun hadde laget sitt eget verdenskart og markert landene hun hadde vært i, så jeg fikk veldig lyst til å gjøre det samme. Det er veldig enkelt. Du går inn på denne siden, så kan du krysse av på de landene du har vært i, så kommer det opp på kartet automatisk. Farger kan du velge helt selv. Jeg kjente med en gang at jeg ble veldig inspirert og fikk lyst til å reise flere steder. Jeg har jo veldig lyst til å bare bruke et år på å reise overalt! 
  • 06.07.2014, 10:47

Siden sist


Hjelp, nå er det kjempe lenge siden jeg har blogget. Jeg går rundt og tenker hele tiden "det kan jeg skrive på bloggen" osv, men jeg har aldri fått gjort det. 

Det har skjedd veldig mye siden sist. Jeg har blant annet hatt matteeksamen og bestått den (endelig!!), men jeg skal gi dere en oppsummering i bilder isteden!


Jeg måtte ha en liten motivasjon og oppmuntring mens jeg satt og leste til matematikkeksamen time etter time, så dette måltidet var midt i blinken for meg. Jeg har lagt om kostholdet mitt helt nå og prøver å holde det sånn, så det føles veldig bra. Jeg nøt de varme sommerdagene vi hadde i mai/juni til det fulleste og investerte i en ny jumpsuit fra Nelly. Den er dessverre utsolgt nå.. 


Kjæresten min og jeg feiret tre år sammen med tapas. Dette smakte helt himmelsk og vi spiste det i flere dager etterpå. 


Jeg feiret bestått eksamen sammen med kjæresten min og flere venner med vin og VG-lista for en stund siden. Jeg var så stolt av meg selv for at jeg klarte å bestå på 2. forsøk så jeg var helt i hundre den dagen, haha! 


Jeg feiret St. Hans sammen med noen venninner i Tønsberg før vi dro videre på Ringsaugstranda og så på bålet. Jeg har ikke sett på bålet siden jeg var liten, så jeg hadde glemt hvor mye lukta setter seg i klærna? Ikke så veldig digg å våkne til dagen etter. 


Jeg handlet på salg på Bik Bok. Fire topper, en olabukse og et skjørt til kun 350 kroner. Jeg er så sykt kresen når det gjelder penger, så jeg handler alltid på salg, haha. Kjæresten min og jeg var på besøk hos pappaen min som bor i Tønsberg. Det er så koselig å komme dit fordi vi har mange dyr og noe å holde på med hele tiden. Det er spesielt koselig om sommeren fordi hundene er ute, vi griller og hestene står i hagen og klipper gresset. Miljøvennlig! 

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25.

Search

Bloggdesign

hits