• 12.07.2015, 11:45

Det er ikke fullt før det renner over


God søndagsmorgen, fine leserne mine! 

Denne helgen har bare flydd avgårde fra meg. I går dro jeg tidlig inn til Tønsberg hos kusina mi, og var der i noen timer. I går var det fantastisk vær, så vi satt ute hele dagen omtrent. Måtte bare ha noen pauser inne iblant, så da spilte vi buzz. Vokser aldri fra det, haha! På ettermiddagen dro vi til pappa og Ingunn for å grille. Å grille er en av de beste tingene med sommeren synes jeg. Å gjøre noe ordentlig hyggelig sammen med familie og venner ♥

Før jeg dro i går, hadde jeg kjempe lyst på smoothie til frokost, men denne gangen gjorde jeg en litt annen vri. Jeg laget den så tykk at man kunne spise den med skje istedenfor, og det var absolutt innenfor hos meg. Det var mye mer mettende enn å drikke vanlig smoothie fra et glass, og jeg tilsatte også jordbær og blåbær oppi. Som dere ser på bildet, er det ikke fullt før det renner over, haha! Måtte bytte skål etter jeg hadde tatt disse bildene da.. Begynte å renne over når jeg skulle sette meg i sofaen - med skåla på fanget. Jeg burde skjønt at det ikke kom til å fungere, men jeg skal alltid prøve det alikevel.... 

  • 10.07.2015, 13:05

Livet smiler


For ikke så veldig lenge siden hadde jeg en periode hvor jeg var helt uinspirert og energien min var helt på bånn. Jeg hadde ikke lyst til å gjøre noe annet enn å bare ligge inne, og det er absolutt ikke bra for meg. Hvis jeg sitter inne to dager på rad, går det utover humøret og selvfølelsen min med en gang, og det er veldig slitsomt for meg, og alle andre rundt meg.

Nå føler jeg det stikk motsatte. Jeg er veldig motviert med treningen, og på mandag fylte jeg opp kjøleskapet med masse sunne godsaker. Bare det gjør mye med meg og humøret mitt. Jeg føler meg straks mye bedre av å se et fargerikt kjøleskap. Jeg våkner opp hver dag med et smil og jeg kan ikke vente med å starte dagen. Det er lenge siden jeg har følt det sånn når jeg har stått opp av senga. I det siste har jeg tenkt mye på hvor heldig jeg faktisk er som har det livet jeg har. Det er godt å kjenne på takknemlighet og jeg synes også det er viktig å ta seg et minutt å tenke over de gode tingene man har, isteden for å bruke flere minutter, timer og dager på å tenke på det man ikke har. Det gir deg ingenting annet enn dårlig humør og en dårlig følelse. Det er så bortkastet energi. 

Før hatet jeg mandager - nå er det min favorittdag i uka. Jeg er selvfølgelig veldig glad i helgen, akkurat som de aller fleste, men for meg betyr mandag en ny, fresh start hvor jeg kan gi meg selv en ny sjanse. En ny sjanse til å gjøre det jeg ikke fikk gjort uka før, og en ny sjanse til å gjøre det jeg har lyst til å gjøre. Jeg våkner opp med en så sterk livsgnist hver eneste dag, og livet mitt SMILER! 

 

  • 09.07.2015, 12:45

Min trenings-musikk


Noe av det aller viktigste for meg når jeg skal på trening, er musikk. Det er den største motivasjonen min og det som får meg til å yte litt mer enn jeg egentlig orker. Derfor passer jeg på å holde spillelisten min oppdatert med musikk som jeg liker og som jeg rett og slett blir i godt humør av! Jeg tenkte å vise dere noen av mine favorittsanger som virkelig booster treningsøkten min, og kanskje noe faller i smak hos dere også :-)

"Workout"-spillelisten min finner dere HER.   • 07.07.2015, 08:36

Morgenfugl


Å våkne opp til skyfri himmel og sol i dag var helt fantastisk. I går var det grått hele dagen, og det gjør noe med humøret. I går var første dagen på en stund jeg og Felipe hadde fri samme dag, så vi bestemte oss for å gjøre noe koselig. Vi dro på kino og så "Minions". Oss og alle småbarna, haha. Det var veldig koselig, og filmen var faktisk kjempe morsom! Jeg har bare sett "Grusomme meg", men ikke 2'ern, men heldigvis hadde ikke denne filmen så mye sammenheng med dem, så det gikk fint. Vi så den sammen med en venninne, så vi koste oss veldig. En fin start på uken ♥

Endelig føler jeg at jeg er tilbake til gamle rutiner. Jeg har hatt en periode nå hvor jeg har vært så uinspirert og ikke har orket så veldig mye. Jeg har lagt alt av trening og sunt kosthold på hylla, og det gjør noe med kroppen min og selvfølgelig humøret. Når kroppen er vandt til en sunn livsstil og dette plutselig blir borte, tar det selvsagt med seg energi og livsgnist. Det er bare jeg som kan gjøre noe med det, så jeg måtte dra meg selv i håret og huske på hvorfor jeg endret livsstilen min til å begynne med og hvordan det avgjør hverdagen min, og det vinner lett over alt det negative. Livet smiler nå ♥


Bukse H&M - Tskjorte New Yorker - Skjorte Bik Bok - Sko Jeffrey Campbell - Veske Michael Kors - Solbriller Ray Ban

  • 06.07.2015, 12:18

Sunt frokosttips


Hei! 

Endelig er det mandag, og jeg føler meg kjempe klar for en ny uke - med nye muligheter. Jeg startet dagen i dag med en handletur med mamma. Jeg prøver alltid å handle en dag i uken, alltid på mandag. Man sparer så utrolig mye penger på det, isteden for å småhandle hver dag. Det er en veldig god rutine, og nå er kjøleskapet fylt opp med masse godsaker! Ingenting er bedre enn det. 

I dag tenkte jeg at jeg skulle dele et enkelt og sunt frokosttips med dere. Jeg har pleid å spise yoghurt med masse frukt til frokost, og det er fortsatt en favoritt. I dag hadde jeg lyst til å prøve en annen type, og den er faktisk mye bedre og enda litt sunnere enn det jeg har spist tidligere.

Det du trenger til frokosten er: 

- Gresk yoghurt naturell 
- Jordbær 
- Blåbær 
- ZeroH saft (valgfri smak) 

 

Det du trenger til smoothie er: 

- Valgfri smoothieblanding (jeg brukte skogsbær) 
- Eplejuice 
- Mager vanilje kesamSlik gjør du:

Rør sammen gresk yoghurt med litt ZeroH saft. Du behøver ikke så mye saft, det er bare for å få litt smak på yoghurten og for å få "løst" den opp. Yoghurten er veldig tykk. Etterpå kutter du opp jorbær og blåbær, og tar oppå yoghurten. Her kan du egentlig bruke hvilke bær du ønsker, men jeg synes det er best med jorbær og blåbær. Nå har endelig norske jordbær kommet i butikkene. De smaker definitivt best! 

Når du skal lage smoothien, tar du smoothieblandningen oppi en blender og tilsetter litt eplejuice. Jeg pleier å prøve meg litt frem med hvor mye juice jeg vil ha oppi. Liker egentlig ikke å ha så veldig mye, fordi da forsvinner så mye av smaken på bærene synes jeg. Deretter tar du oppi 1 SS mager vanilje kesam. Dette setter utrolig god smak på smoothien, og er den lille prikken over I'en! 

Håper det smaker :-)

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25.

Search

Bloggdesign

hits