• 31.08.2011, 21:00

Stilikon - Mary kate olsenHva synes dere om hun?


 • 31.08.2011, 18:30

outfit 310811


Beklager sen blogging idag. Slutta på skolen halv 2, så dro jeg til byen med mamma nesten rett etter skolen, og kom akkurat hjem. Må finne på litt i finværet vet dere. Er så sjelden vi har ordentlig finvær her i Norge....


// Buksetights - bikbok // Topp - NewYorker // Skinnjakke - GinaTricot

Beklager dårlig kvalitet. Hva synes dere?


 • 30.08.2011, 20:17

skoinnkjøp - riga 2011// New Yorker


// Latvisk skobutikk jeg ikke husker navnet på 


Hva synes dere? - Jeg elsker dem

 • 30.08.2011, 16:43

Får gåsehud av å høre på stemmen hennes


Denne sangen er så nydelig. Har dere hørt den før?


 • 30.08.2011, 13:22

Hva synes dere om det nye designet?


Da er designet så og si ferdig. Jeg har ikke laget det selv, som dere kan se på høyre siden av bloggen, men jeg ble likevel kjempefornøyd. Jeg har aldri hatt noe skills når det gjelder bloggdesign, og har egentlig ikke tålmodighet til å sitte og lære meg det heller, så here we are. Det er et gratisdesign, men det er et par småting jeg måtte ha hjelp til. Som jeg da: 0 skills. 

Hva synes dere om designet? • 29.08.2011, 19:18

Hestehviskeren - historien om å bygge opp tillit på nytt


Hvis det er en hestefilm jeg har likt helt fra første stund, er det Hestehviskeren. Jeg har lært så mye av å se den, samtidig som jeg får tårer i øynene flere steder i filmen. Det å ikke gi opp uansett hvor lite håp det ser ut til å være, og gjøre absolutt alt for å komme tilbake til hvordan ting var. Det er sånne ting jeg blir inspirert av, uansett hvordan situasjonen er. Jeg har også lest boka, og likte den like godt som filmen. Jeg gråter når rideulyyken skjer, jeg gråter når hun får vite hvordan hesten ble i ettertid, og jeg gråter når hun rir han igjen etter ulykken, på slutten av filmen. Det er en helt fantastisk historie, som burde inspirere de fleste heste-mennesker.

Har du ikke sett den? - Løp og lei den!

 • 28.08.2011, 20:40

God, enkel og sunn kveldsmat


For det første; så ser dere sikkert at bloggen er ganske rar nå, men det skal fikses. Bloggen er under oppussing, men dere får holde ut som dette i mellomtiden.
Over til min gode kveldsmat. Jeg har sluttet å spise brød, pga jeg rett og slett skal bytte ut måltidene litt. Jeg har nå byttet ut brød med frokostcrackers (smørekjeks) og knekkebrød. Jeg drikker kun litt brus i helgene, og juice eller vann i ukedagene. Jeg er også tilbake på treningssenteret, så kanskje dette blir bra. Eller, ikke kanskje; det skal bli bra! Nå kjenner jeg virkelig at jeg er motivert, og sånn skal jeg prøve å fortsette.

Hva spiser dere helst til måltidene?

 • 28.08.2011, 15:24

Harry Potter - en stor del av min barndom


Som mange andre, var også Harry Potter en stor del av min barndom. Da jeg så den første filmen for 8 år siden, var jeg så og si hekta med en gang. Selvom jeg bare var 9 år gammel, og kanskje ikke forstod så mye av handlingen, syntes jeg likevel det var bra. Da jeg så første filmen, ante jeg ikke hva jeg kunne glede meg til neste gang. Jeg visste ikke engang at det skulle komme en film til, og 6 filmer etter det igjen. Jeg må si det var et stort øyeblikk for meg når jeg fant ut det altså.

Etter å ha sett alle filmene utallige ganger, og kjøpt alle på dvd (som har kommet ut), må jeg si at Harry Potter And The Deathly Hallows Del 2 er helt klart den beste. Jeg visste litt av handlingen på forhånd, men jeg hadde aldri forestilt meg at den var så bra. Handlingen, effektene, musikken osv. Jeg ble overrasket over hvor bra de har fått det til. Jeg har bestemt meg for å begynne å lese bøkene også. Jeg er ikke noe lesehest, men de bøkene skal jeg lese. Harry Potter har tross alt vært en stor del av barndommen min, og er trist det er over ... 

Noen andre som er enige?


 • 27.08.2011, 17:24

A smile is the prettiest thing you can wearAlt blir bra, til slutt. Husk det dere.

 • 21.08.2011, 21:46

Savnet er så utrolig stort


De siste dagene har jeg tenkt mer på det enn jeg noen gang trodde jeg kom til å gjøre. Jeg husker alt sammen fra første øyeblikk jeg så deg. Jeg husker jeg kom til pappa akkurat som jeg pleide å gjøre, og pappa sa jeg skulle vente med å gå ut av bilen til han sa ifra. Litt etter kom han ut igjen, og jeg gikk ut av bilen. Jeg ante ikke hva han holdt på med, men når jeg kom rundt hushjørnet så jeg verdens nydeligste skapning. Jeg visste ikke hva jeg skulle si eller gjøre, og pappa sa de hadde kjøpt Felic. Jeg har aldri vært så glad i hele mitt liv, og jeg kunne heller aldri vært mer takknemlig. 

Siden den gang, har jeg hatt så utrolig mange fine minner med den hesten, som jeg aldri kommer til å glemme. Når jeg ser på bilder, og tenker på det, smiler jeg samtidig som jeg kjenner klumpen i halsen. Du vet virkelig ikke hva du har før du mister det, og da er det allerede for sent. Jeg ville aldri gi slipp på deg, men du fortjener det aller beste, og du blir tatt godt vare på nå, det vet jeg. 

Jeg sitter igjen med alle de gode minnene, som jeg aldri kommer til å gi slipp på. Jeg elsker deg.

 • 17.08.2011, 20:52

I'VE BEEN IN RIGA, BITCH


Grunnen til lite blogging i det siste er fordi jeg har vært i Riga i 4 dager. Og pga det ikke var internett på hotellet, ble det ikke mye blogging heller. Koster jo 100 kr hver gang jeg logger inn, og så mye cash har jeg ikke etter all shoppingen. Apropos shopping: det ble det mye av. Kosta 7 kr for sminke, 11 kr for undetøy, 30 for topper osv. Sykt. Jeg har ikke lagt inn alle bildene enda, for jeg må fikse litt på de osv. Jeg hadde iallfall en kjempefin tur, og håper dere også har kost dere i mine fraværende dager. 
Verdens beste søster

Har dere noengang vært i Riga?

 • 12.08.2011, 14:57

I've finally found happiness - because of you


Jeg sitter og smiler for meg selv. Jeg tenker på alle jeg har rundt meg, og som jeg ikke kunne klart meg uten. De beste vennene, kjæresten og familien. For første gang på lenge, føles det som om alt blir bra. Det har allerede blitt bedre. Du vet du er lykkelig når du smiler bare av å se navnet på den personen på tlf din, bare du tenker på han og når du får mld hvor det står hans navn.

Hadde du spurt meg for 5 mnd siden om jeg ville bli forelska, hadde jeg sagt nei. Men etter jeg møtte Felipe, kunne jeg ikke vært mer takknemlig, for at det faktisk er noen som liker meg akkurat for den jeg er. Endelig føler jeg at jeg kan være 100% meg selv, uten å late som jeg er en annen enn den jeg er. Han får meg til å føle meg god nok. 


I love you 

 • 11.08.2011, 12:22

Nå er det min tur til å være her for deg


Jeg tror at av og til glemmer man å sette pris på ting. Jeg vet jeg gjør det, og det er noe man absolutt burde tenke på. Sett pris på alt og alle du har rundt deg. Selvom jeg synes det er kjipt å være minst i søskenflokken av og til, kunne jeg ikke vært mer fornøyd. Jeg har broren min og søstra mi som alltid har vært der for meg, uansett når jeg trengte det. Og jeg vet nå hvor mye jeg faktisk setter pris på det. Nå er det min tur til å være der for dem, og i dette tilfelle; broren min.

Jeg er så utrolig glad i deg, og dette skal ordne seg. Det lover jeg. 

 • 10.08.2011, 20:00

Jenters usikkerhet


Jeg er sikker på at 99% av jentene kjenner seg igjen i det jeg skriver nå. Hvertfall gjør jeg det, og jeg snakker for min egen del også. Jeg mener, hvorfor kan ikke jeg være like pen og tynn som jentene de poster på coveret av Mag? Hvorfor er jeg ikke like pen som de? 

Vi jenter må slutte å sammenlikne oss selv med andre, og bare se på de negative sidene av oss selv. Det skaper usikkerhet, og det tar mye av energien våres hvis vi skal bære med oss dette hver dag. Når du ser deg i speilet, ikke se de negative sidene, men se en som er vakker på en naturlig måte, ikke oversminket og slanket 20 kg. Du er vakker som du er, og hvis noen sier noe annet, fuck dem. Skjønnheten kommer innenfra. Vær deg selv, for alle andre er tatt. Og hvis det er noen det ikke skulle være godt nok for, snu ryggen og gå vekk fra dem. Ikke lat som du er en du ikke er, bare for å gli inn. 

 • 10.08.2011, 16:52

Ekstrem makeover- Caroline versjon


Jeg satt og lekte meg litt på TAAZ istad, og prøvde meg på Miley Cyrus- look. Eneste grunnen til at jeg valgte hu, er fordi jeg elsker håret hennes, liker ikke jenta. Men må innrømme hu kler looken sin bedre enn jeg gjør... Trist.  Men siden er veldig morsom, og man kan gjøre mye forskjellig. Check it out, peeps! 


FØR 


ETTER - omg, drit pen ! 

Har dere brukt den siden før?  • 04.08.2011, 16:18

Forandring fryderAugust 2010 August 2011

Herregud, jeg skjønner ikke hvordan jeg kunne vise meg offentlig sånn, og enda verre: gå på skolen sånn. Nesten ikke noe sminke, stygg hårfarge og ja.. grøss og gru. Forandring fryder, er alt jeg kan si. 


 • 03.08.2011, 22:08

Mest ondt


Har dere hørt den?

 • 03.08.2011, 20:19

Jeg vil lese din blogg !


Jeg kjeder meg, sitter hjemme alene, og vil lese blogger.

Skriv bloggen deres i kommentarfeltet, så stikker jeg innom :-)

 • 02.08.2011, 23:40

LYKKE//Weheartit.com 

 

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits