• 31.08.2013, 12:13

Ny mobil


Igår hadde jeg fri fra jobben og jeg hadde ikke noe å finne på, så jeg brukte hele formiddagen på kjøkkenet og laget sjokolademuffins og boller. Jeg er egentlig ikke flink til å bake i det hele tatt, men både bollene og muffinsene ble faktisk gode. Felipe ble også veldig glad når han kom hjem til en sånn liten overraskelse og da er det ekstra koselig å gjøre sånne ting når det blir satt pris på. Grunnen til at jeg ikke blogget om dette igår, var fordi vi ikke hadde internett også fikk vi besøk på kvelden av noen venner, så da fikk jeg ikke gjort det.. Det ble en veldig fin fridag før det er jobb igjen i kveld :) 

Jeg har også fått ny mobil og jeg er kjempefornøyd. Har fått Samsung Galaxy S3, og den er SÅ mye bedre enn iPhone egentlig, og det er deilig med litt forandring etter å ha hatt iPhone i over tre år nå, og nå vet jeg ikke om jeg kommer til å gå tilbake til iPhone i det hele tatt, haha. Jeg leste på internett at det er bare fler og fler som går over til Samsung, og nå skjønner jeg hvorfor. Nå har Felipe og jeg akkurat spist en god frokost og sett på film før vi begge to skal på jobb idag. Jeg jobber ikke så veldig mye fremover nå. Jeg jobber idag, også har jeg fri helt frem til torsdag, så det blir egentlig litt deilig. 
 • 29.08.2013, 18:45

Ny hårfrisyre


I den siste tiden er jeg bare mer og mer irritert angående håret mitt. Enten ligger det feil, ikke nok volum ellers blir det stygt med hestehale. Ingenting er bra nok, så da er det på tide med en forandring som jeg er like fornøyd med hver gang. Jeg er så lei av å aldri bli fornøyd uansett hvor mye jeg prøver om morgenen, men håret er like vrang hver morgen og gidder ikke krangle med det lenger, haha. Noe jeg har fått god respons på før, er mørkt hår og pannelugg. Jeg synes det er koselig med gode tilbakemeldinger, men det aller viktigste er at jeg også trives veldig godt med det selv.

Som jeg viste dere i et innlegg for en god stund siden, har jeg hatt mange forskjellige hårfrisyrer, og nå blir det godt med en forandring igjen, spesielt nå som høsten kommer. Da elsker jeg å ha mørkere hår og pannelugg. Jeg skal vise dere resultatet når det er ferdig! 

Hva synes dere om de frisyrene jeg hadde før? 
 • 29.08.2013, 15:48

Ny episode


Nå har jeg vært på jobb til halv tre og dro hjem og støvsuget og ryddet litt hjemme. Kjenner jeg er litt sliten og ikke minst sulten, så nå venter jeg bare på at Felipe skal komme hjem fra skolen så vi kan lage middag. Imens gumler jeg i meg nøtter og druer og ser på nyeste episode av Pretty Little Liars. Det er egentlig veldig dumt av meg å se den nå siden neste episode ikke kommer før i oktober, men klarer ikke å vente og det står på Twitter, Facebook og instagram at episoden er utrolig spennende, så da klarer jeg iallfall ikke å holde meg unna!

 • 26.08.2013, 16:14

Dagens innkjøp - Interiør


Nå føler jeg det har vært mye innkjøp- og antrekkinnlegg i det siste, og det beklager jeg. Skal komme sterkere tilbake, det lover jeg. Men likevel er det koselig å se at det er så mange som er innom bloggen (selvom jeg ikke blogget i går). 

Idag har jeg hatt fri fra jobben og har vært sammen med mamma. Jeg hadde jo bare planer om å kjede meg hjemme idag, men så viste det seg til å bli en veldig koselig dag likevel. Vi har kjørt rundt og ordnet forskjellige ting. Var blant annet på Dags marked, h&m også var vi på kafé etterpå i det fine været. Jeg kjøpte litt på Dags marked til en billig penge, ellers var jeg bare med mamma rundt på det hun skulle. Var en veldig koselig dag :) 
 • 24.08.2013, 18:55

Innkjøp + gave fra kjæresten


For to dager siden var jeg en liten tur i byen med Kristina før vi dro hjem til meg og spiste middag og så på film. Hun flytter til Stavanger på tirsdag og kommer virkelig til å savne henne, men jeg vet at hun kommer til å få det kjempegøy og oppleve masse. Igår fikk jeg også verdens fineste lommebok av Felipe som jeg har siklet på i evigheter og han er så utrolig snill og kjøpte den til meg :) den er fra cmyk. Skålene og kroppene er fra kremmerhuset.

 • 23.08.2013, 13:05

Dagens antrekk


Hei dere! 

Beklager dårlig blogging i det siste. Jeg har vært helt tom for inspirasjon, så gjerne si hva dere vil lese om :-) 

 

Topp og bukse H&M 

Sko Bianco
 • 22.08.2013, 09:36

Morgenstund


God morgen. Kjenner det er litt rart at alle andre er på skole, enten VGS eller høgskole og jeg sitter hjemme uten å ha noe å gjøre. Felipe er på høgskole så han er ikke mye hjemme om dagen, så da må jeg finne på ting alene. Sitter og ser på One Tree Hill og stapper i meg masse usunt, haha.

 • 21.08.2013, 16:13

Bilder fra dagens photoshoot


 

 

 

 • 21.08.2013, 10:29

Dagens


God morgen! 
Nå kommer snart Martine så skal vi ut å ha photoshoot. Gleder meg til å se resultatet og vise dere bildene, så dette blir bra. Har vært oppe veldig tidlig idag, så jeg kjeder meg allerede når klokka bare er halv elleve, haha. Felipe stod opp veldig tidlig for å ta bussen til Horten så da fikk jeg ikke sove igjen. Jeg satt og så på noen episoder av One Tree Hill før jeg begynte å stelle meg.

 

 • 20.08.2013, 18:06

Photoshoot #2


Beklager dårlig blogging idag. Har vært på jobb til klokka tre og har vært halvdød etter det. Har fri i to dager nå, før det er tre dager med jobb igjen. Da jeg kom hjem laget jeg middag til meg og Felipe og vi satt og så på Disneyfilmer. Man blir vel aldri for gammel for sånt vel? Jeg blir iallfall ikke det. Idag var det Lilo og Stich som var på TV og igår var det Bambi og Skjønnheten&udyret. Disney-maraton, haha! 

I morgen kommer Martine til meg og vi skal ha photoshoot sammen med Felipe. Jeg gleder meg til å ta noen ordentlige bilder igjen, og bildene ble såå bra sist, så dette blir gøy. Nå som vi bor midt i Sandefjord sentrum er det begrenset områder vi kan være hvor det er fint terreng, men vi tenkte å gå opp på Preståsen (dere som er kjent i Sandefjord vet hvor det er). Gleder meg til å vise dere bildene i morgen! 

Her er noen bilder fra forrige gang vi hadde Photoshoot. 

 

 • 19.08.2013, 16:37

Til deg som mobber
Noe av det vondeste og verste jeg vet om, er mobbing. Jeg mener at de tre årene du går på ungdomsskolen er verst, og tunnelen er lang og mørk for noen av oss. Det er de tre årene man prøver å finne seg selv og prøver å være mye bedre enn alle andre. Noen er villig til å gjøre alt som trengs for at andre skal like dem. Mobbing er ofte løsningen for noen og andre bare henger seg på for å ikke være alene. Man er ikke gammel nok til å forstå at dette er helt feil og man er ikke gammel nok til å forstå hvordan det er å være på den andre siden. Man forstår heller ikke hvilke konsekvenser dette kan ha og hva det kan føre til. 

Bare prøv å forestill dere hvordan det ville vært å ikke få sove om nettene, du er redd for å gå utenfor døra i frykt for at du møter på mobberne eller at du ikke vil gå på skolen fordi du vet at de vil være der å vente på deg. Ingen fortjener å ha det som dette. Grunnen er kanskje ofte at mobberen er usikker på seg selv og da må de såre og rakke ned på andre for å føle seg bedre enn dem. Jeg synes likevel ikke dette er noen unnskyldning. Jeg mener at det finnes noe godt i alle mennesker, men noen ganger er det gjemt langt inne og personen vil ikke slippe det ut, og det er ingen som kan tvinge dem til å gjøre det heller hvis de ikke vil det selv. Sånn er det bare. Alle må finne sin egen plass og sin egen personlighet på hvem man vil være, og hvem man ikke vil være. 

Uansett hvor mye kvalme en mobber vil lage, vil det aldri være nok for at de skal føle seg bra. Det eneste du får ut av det er at du ødelegger et annet menneskets liv og det kommer ingenting godt ut av det. Absolutt ingenting. Hvis du som mobber føler deg bra av dette, må du lete langt inni deg selv etter personligheten din, fordi ingen mennesker med en personlighet som viser empati vil noengang føle seg bra av å skape noe som er så alvorlig og grusomt. 

 

 • 19.08.2013, 11:43

Ønskeliste fra NELLY


God morgen kjære lesere! 

Idag er det skolestart for mange, men ikke for meg. Likevel synes jeg det er gøy med ny garderobe uansett om man skal på skole eller ikke, så de siste dagene har jeg sett en del på Nelly og det er så mye jeg har lyst på. Jeg har plukket meg ut noen favoritter. 

 

 • 18.08.2013, 17:14

Siste dagen før han flytter


Nå er vi på familiemiddag hos mamma. Marius (storebroren min) flytter til Hønefoss for å studere til tirsdag så det er koselig å samles en gang før han drar. Han skal studere jus og blir borte i et år.
Nå har jeg flyttet fra 194 plass til 118 på to dager, så tusen takk til dere fine lesere!!

 • 18.08.2013, 11:11

Gårsdagens antrekk


Hei! Igår var jeg på byen med storesøster og vi koste oss masse. Vi vorset hos meg fra tidlig kvelden og dro ut rundt halv ett. Her er gårsdagens antrekk :)

 • 17.08.2013, 20:53

Jentekveld med storesøster


Idag kom storesøsteren min på besøk og vi koser oss masse med kortspill, potetgull, musikk og vitvin. Det ble litt spontan, men det er veldig koselig å ha henne på besøk. Håper dere har en strålende lørdag :)

 • 17.08.2013, 17:15

Pakke fra EBAY


Idag fikk jeg endelig pakken som jeg har ventet på. Jeg bestilte en jakke fra ebay som egentlig er veldig dyr her, men jeg betalte bare 200 kroner for den. Jeg er kjempefornøyd!

 • 17.08.2013, 11:02

Innkjøp fra Sverige
 Interiør + toalettsaker fra "Rusta" 

Klær fra "New Yorker" 

Hunter-gummistøvler + Hunter-sokker fra "Bazar" 

 

Hva synes dere? 

 • 16.08.2013, 21:41

Det ble litt mer enn forventet


Nå er vi på vei hjem fra Sverige og jeg gleder meg til å vise dere alt jeg kjøpte! Det ble litt mer enn forventet, men prismessig var det ikke så ille med tanke på shoppingen og maten. Viser dere når jeg kommer hjem :)

 • 16.08.2013, 15:34

Sverige og topplista


Hei! For det første ville jeg bare si tusen takk til alle som har hjulpet meg å komme på topplisten. Jeg er på plass 194, men det kommer seg og det er veldig gøy å være blant de 200 beste, så tusen takk til dere.
Nå er jeg på vei til Sverige med Felipe og Kristine. Skal se om jeg finner hunter-støvler, så jeg skal vise dere innkjøpene når jeg kommer hjem igjen! Håper dere får en fin dag.

 • 15.08.2013, 22:18

Dagens innkjøp


God kveld fine lesere! Idag var jeg en liten tur i byen med Felipe før jeg skulle på kveldsvakt. Only hadde masse salg og jeg sant to kjempefine strikkegensere for 150 kr tilsammen. Jeg gleder meg til høsten. Det er utrolig mye fint i år!

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits