• 09.08.2015, 11:01

Gårsdagens antrekk


God morgen!

Med den sommervarmen vi hadde i går, kunne jeg endelig bruke den kjolen jeg kjøpte tidligere i sommer. Den har ligget i skapet og ventet på å bli brukt, og jeg elsker den. Jeg har fått dilla på lange kjoler. Jeg synes det er så fint, og jeg måtte bare knipse noen antrekksbilder til dere i går når denne kjolen var på. Den koster kun 199,- hos H&M. Jeg elsker å finne billige skatter :-)


Kjole H&M / Veske Michael Kors / Solbriller Ray Ban

  • 08.08.2015, 16:09

Endelig


Nå har sommervarmen endelig kommet, det var jammen på tide! Skolen begynner neste uke, så det er veldig typisk at sommeren kommer nå, men det kan jeg sitte å klage på så mye jeg vil, men det er ikke så mye jeg kan få gjort med det, haha. 

I dag var jeg og Felipe ute på kafè og spiste brunsj. Det var veldig koselig å gjøre noe sammen før han skulle på jobb, og det var perfekt vær og temperatur å sitte ute i. Ikke for varmt og ikke for kaldt. Jeg klarer ikke å spise ute hvis det er altfor varmt. Da blir jeg kvalm og klarer ikke å spise noe. Veldig rart... Men i dag var det akkurat passe og vi koste oss i en time før han dro. Fin måte å starte fridagen min på ♥ 

Etter at Felipe hadde dratt på jobb, møtte jeg mamma også i byen. Det er så kjedelig å sitte inne hele dagen i så fint vær, så vi gikk rundt og kikket litt før vi satte oss ned med noe kaldt å drikke. Det var så mye folk i byen, og jeg tror alle var like glade for det været vi har fått i dag, haha. Kjoler, shorts, t-skjorter, latter og god stemning overalt. Rart hvor stor påvirkning været har på oss egentlig. Jeg vet iallfall at humøret mitt kan forandres på et blunk om det er sol eller regn utenfor. 

Håper dere får en strålende lørdag, alle fine ♥

  • 07.08.2015, 11:57

Oppskrift: sunne rundstykker


Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å prøve ut nye ting på kjøkkenet, og som jeg skrev tidligere, så hadde jeg prøvd ut en ny oppskrift på rundtstykker. Disse ble så gode at jeg måtte dele oppskriften med dere. Disse er kjempe enkle å lage, men dem tar litt tid pga dem skal heve to ganger. 

Det du trenger er:

2 dl havregryn
250 g cottage cheese
50 g tørrgjær 
1 ts salt 
3 dl havremel 
4 dl hvetemel (her brukte jeg grovt speltmel istedenfor vanlig hvetemel) 
7 dl sammalt hvete, grov 
5 dl vann Slik gjør du:

Bland sammen havregryn og cottage cheese i en bolle og la det stå i kjøleskapet over natten. Du burde derfor begynne med baking en dag før du skal servere eller spise rundstykkene. Dagen etter setter du bollen i romteperatur ca en time før du skal begynne å bake. Etter ca en time blander du sammen alt det tørre (mel, salt og tørrgjær), sammen med cottage cheese og havegryn. Tilsett vann og ha det i kjøkkenmaskinen til frem til det har blitt en fast deig. Tilsett evt litt mer mel dersom den fortsatt er litt seig.

Når du har gjort alt dette, setter du bollen med et håndkle over på en lunt sted, og la det heve i 30-40 minutter, eller til det har hevet til dobbel størrelse. Deretter elter du deigen litt til før du deler den opp i biter. Denne oppskriften holder til ca 12 rundstykker, avhenger av størrelse du vil ha på dem. Rull sammen til 12 rundstykker, og la det heve i 30 minutter til. Stek dem på 200 grader i ca 30 minutter, og avkjøl på rist før servering. Håper det smaker! 

  • 06.08.2015, 19:45

Ut på tur
For en fin dag dette har vært! Både jeg og Felipe har hatt fri i dag, og vi har kost oss skikkelig sammen. Jeg husker ikke sist vi hadde en hel dag sammen pga mye jobb på oss begge to. Sånn er det når vi har forskjellige arbeidstider, men vi klarer oss bra alikevel, fordi vi er vi ♥

Vi har vært ute og gått tur opp på Preståsen i dag. Det er absolutt en av mine favorittsteder her i Sandefjord. Hele stedet er så fint, og du har utsikt over hele Sandefjord. Det var overskya når vi gikk hjemmefra, men vi var faktisk så heldige at solen tittet frem når vi hadde kommet opp. Da måtte vi knipse litt bilder, og jeg koser meg nå mens jeg sitter og ser på dem. Jeg er takknemlig for at jeg får dele hverdagen min med et så flott menneske som får frem det beste i meg, og som fortsatt elsker meg når jeg er på mitt verste. Jeg er heldig ♥ 

  • 06.08.2015, 10:30

Hjemmelaget rundstykker


God morgen! 

Før jobben i går hadde jeg lyst til å eksperimentere litt på kjøkkenet, så jeg bestemte meg for å lage rundstykker. De er 100 % sunne, og inneholder blant annet cottage cheese og havregryn. Jeg skal lage et innlegg med oppskrift senere i dag, som kommer ut enten i dag eller i morgen. 

Jeg spiste selvfølgelig et til frokost i dag, og de er så gode. Jeg våknet lenge før vekkerklokka ringte i dag, og jeg var kjempe trøtt, men jeg bestemte meg for å stå opp alikevel, og få mest mulig ut av dagen. Det er det jeg liker best. Jeg laget meg en stor, sunn og god frokost i dag, og nå sitter jeg her stappmett og klar for dagen. Frokost er mitt favorittmåltid og jeg elsker å stelle istand mye forskjellig på tallerknen. 

Håper dere får en fin dag :-)

  • 04.08.2015, 21:15

Leter etter inspirasjon


Regn, stearinlys, pledd og favorittgutten. De ordene beskriver en perfekt kveld for meg. Nå pøsregner det ute, og jeg og Felipe sitter godt plantet i sofaen med sinnasnekker'n på TV. Det er ikke så ofte vi har fri samtidig lengre, så når vi har tid sammen - da koser vi oss! ♥ 

Jeg sitter og blar i "Trines mat" som jeg fikk av storebroren min til bursdagen. Jeg har lenge ønsket meg en kokebok med masse sunne, fargerike og gode oppskrifter, så denne passet midt i blinken for et matvrak som meg, haha. Jeg koser meg veldig når jeg sitter og blar frem og tilbake i den. Jeg leter etter inspirasjon til matlaging, fordi der har det nemlig vært litt dødt den siste tiden. Jeg er totalt uinspirert, og hver dag åpner og lukker jeg kjøleskapet ti tusen ganger før jeg finner meg noe mat. Veldig frustrerende, fordi jeg elsker jo å lage mat, både til meg selv og andre. Etter å ha sett litt i denne boka, har jeg fått mange ideer allerede. Den er fordelt inn i ukesmenyer, med alle dagens måltider fra uke til uke. Helt genialt!! 

Hvis dere har lyst på en god kokebok, er denne absolutt å anbefale. Her finner du alt fra mat du burde ha i kjøleskapet fra uke til uke, smoothier, dessert, middag, frokost - og listen fortsetter!   • 03.08.2015, 19:58

Kosekveld
God kveld ♥

Nå som jeg har kommet inn på skole og er nødt til å stå opp tidlig, har jeg begynt å fikse døgnrytmen litt. Jeg har alltid vært flink til å legge meg "tidlig", altså før 12, men jeg elsker også å sove lenge om morgenen. I dag hadde jeg satt vekkerklokka på ni, og det var helt jævlig å stå opp, haha. Men jeg kom meg opp! Til tross for en trøtt Caroline til morgenen i dag, har dagen gått veldig fort. Jeg har fått ordnet en del angående skole. Må ha politiattest +++, så godt å få det i orden, og jeg har fått trent. En veldig fin start på ny uke. 

Nå sitter jeg godt plantet under teppet i sofaen, med pus ved siden av meg. Felipe har kveldsvakt i dag, så da er det bare oss jentene. Jeg elsker å sitte i en stor genser, en kopp te og bare kose meg hjemme. Jeg er skikkelig hjemmekjær, og jeg hadde valgt sånne kosekvelder fremfor fest og fyll når som helst. Jeg tenkte jeg skulle sette på en film, men som alltid, er det et stort dilemma. Noen som har noen gode filmtips? Det tas gjerne imot! 

Ha en fin kveld videre ♥

  • 02.08.2015, 18:20

Den siste tiden


Etter en lang pause fra bloggen, er det så koselig å se at folk fortsatt titter innom for å se om jeg har skrevet. Sånt blir jeg glad av - og takknemlig. Den siste tiden har flydd avgårde, og det er så rart at sommeren faktisk snart er over. Sommer og sommer.. Kan ikke akkurat skryte av sommerværet vi har hatt i år. Tror værgudene glemte Norge, haha. 

Jeg har jobbet veldig mye i sommer, og det har bare vært fint. Det er koselig å dra på en jobb du stortrives i, omringet av folk som gjør deg glad. Dagene har gått mye til det, men jeg har også stresset mye mer enn jeg pleier å gjøre. Jeg prøver vanligvis å unngå stress, fordi det er noe jeg absolutt ikke trives med. Jeg er en person som alltid planlegger på forhånd, og jeg pleier å sette opp en plan på hva jeg skal gjøre, men plutselig kræsjet alt sammen og jeg måtte rive meg selv i håret for å finne løsninger. 

Helt siden jeg søkte skole i Mars har jeg egentlig tatt det veldig med ro. Jeg følte meg sikker på valget jeg hadde tatt og jeg følte meg nokså trygg på at jeg skulle komme inn. Jeg sjekket hver eneste dag i Juli om vi hadde fått svar, men det hadde vi ikke, og jeg begynte å bli veldig utålmodig. Det er min største svakhet, haha. Plutselig dukket det opp den ene Facebook-statusen etter den andre om folk som kom inn her og der, og jeg gikk selv inn for å sjekke og fikk et stort slag i trynet. "Ikke tilbud" stod foran øynene mine, og i et øyeblikk følte jeg at hele verden min raste sammen. Alle planene jeg hadde laget gikk i dass, og jeg ante ikke hvordan dette skulle ordne seg. 

Samboeren min har virkelig stilt opp for meg rundt alt dette, og det er jeg kjempe takknemlig for. Det er så godt å ha en som tar deg imot når du faller, og reiser deg opp igjen når du ikke klarer det selv. Vi pratet mye sammen, og han fikk meg til å tenke på restplasser. Jeg har jo hatt lyst til å begynne i Horten eller Porsgrunn ettersom det er skolene som ligger nærmest, og jeg så hvilke studier som var ledige her. Jeg hadde alle fingre og tær krysset for at det kanskje var noe her jeg kunne trives med - OG DET VAR DET! 

Jeg har nå endelig kommet inn på barnehagelærer i Horten, og dette føles så riktig. Etter to år med jobbing skal det faktisk bli gøy å begynne på skolen igjen. Og dette er deltidstudie, så jeg får også jobbet en del ved siden av, og det blir litt variasjon. Jeg tror det passer meg midt i blinken, og det er sant som de sier: Alt ordner seg for snille jenter! Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25.

Search

Bloggdesign

hits