• 27.09.2011, 22:04

selvtillitI'm not sure how much confidence I have left ..

 • 24.09.2011, 20:56

Dagen i dag - bilder


Hva har dere gjort idag?


 • 24.09.2011, 12:37

da drar jeg til nabobyen


Siden det er så fint vær, gidder jeg ikke sitte inne, så jeg tar turen til Tønsberg med Kristina og Line. Blir mest sansynlig tatt bilder, så de kommer ut senere :) 

Hva skal dere idag?


 • 23.09.2011, 13:22

jeg har kjøpt ny mobil


Da var det på tide og bytte ut min kjære iphone. Når jeg fikk iphonen for 1 år siden, sa jeg til mamma at når skulle jeg ha den til den ikke funket mer, men hun burde kjenne meg godt nook til å vite at jeg kom til å bytte uansett. Jeg hadde ønsket meg iphone i 2 år, helt siden broren min kjøpte den første som kom ut. Etter 1 år var jeg så lei, og hadde bestemt meg for å kjøpe ny. Jeg ville ha noe annet, og også noe annet enn Iphone. Derfor kjøpte jeg en HUAWEI. Jeg hadde aldri hørt om det merket før, men jeg er kjempefornøyd! Litt uvant med Android, men det kommer seg etterhvert. 

 

Hva synes dere?

 


 • 21.09.2011, 21:27

vært sammen i 4 mnd idag


 

you're the one <3

 • 18.09.2011, 23:16

Verden utenfor er skremmende


Jeg har sett på One Tree Hill i nesten hele dag (sosial som jeg er). Neida, det er søndag. Det er den eneste dagen jeg ser å tv omtrent, utenom litt på kveldene i hverdagen. Så kom jeg til å tenke på hvordan de takler situasjonen om å være ferdig på videregående, og skal ut i den store, skumle verden. Jeg tenker på akkurat samme måte som de gjør. Selvom jeg ser frem til å flytte hjemmefra og begynne livet "på nytt", betyr det ikke at det ikke skremmer meg, for det gjør det. Videregående er trygt, og du vet hva du går til hver dag, og hva du skal gjøre. Når du er ferdig med videregående, må du stå på egne ben, og rett og slett begynne på nytt. 

 

Hva mener dere om fremtiden?


 • 16.09.2011, 14:32

ekstrem forvandling - 2010/2011Skolebilde 2010 


Høst 2011 

 

Har dere forandret dere på 1 år?

 

 • 16.09.2011, 12:34

inspirasjon - interiør


Når jeg leser andres blogger om hvordan de har innredet leilighetene sine, blir jeg så inspirert. Som dere så fra innlegget igår, er jeg veldig glad i kremmerhuset, og der skal det virkelig bli storshopping når jeg skal flytte for meg selv. Jeg elsker interiør, og det å fikse mitt eget rom osv. Å gjøre det til mitt eget, til noe spesielt. Jeg blir veldig inspirert av  Liv sin blogg, og hvordan hun innreder huset sitt. Det er så utrolig fint, og kreativt. Akkurat som jeg vi ha det. 

 

Hva synes dere?


 • 15.09.2011, 16:00

innkjøp - kremmerhuset


Igår var jeg i byen med Kristina. Det ble litt spontant, for jeg fant ut halv 6 på kvelden at jeg ville på kremmerhuset. Jeg elsker den butikken, og hadde jeg vært verdenskjent skuespiller med masse millioner på kontoen, skulle jeg kjøpt hele butikken. Jeg skal shoppe der når jeg flytter hjemmefra, men igår ble det bare en liten shopping, men jeg er veldig fornøyd. 

Jeg kjøpte også en bok (jeg er nemlig blitt lesehest!). Den kosta 40 kr, og jeg måtte kjøpe den etter jeg leste bakpå. Den virket sykt spennende, og hun i kassa anbefalte den også, og jeg angrer ikke et sekund. Jeg begynte på den igår, og klarte ikke legge den fra meg omtrent. 3. GRAD - anbefales på det sterkeste!

Hva synes dere om innkjøpet, og har dere lest boka? 

 

 • 11.09.2011, 17:20

Jeg skulle gjort hva som helst


For noen dager siden skrev jeg at jeg var lykkelig. Sannheten er at jeg er det, men jeg klarer ikke å få det bra med meg selv uansett. Jeg skulle gjort hva som helst for å være tynnere, penere og god nok. Jeg tenker så mye på det, og for å være ærlig, er jeg dritsliten. Vennene mine og kjæresten min sier jeg er mer enn bra nok, men det har faktisk ikke en dritt å si så lenge jeg ikke mener det selv. Jeg er nødt til å finne ut av dette, selvom jeg har prøvd i fryktelig lang tid. Jeg vil ikke gi opp. Jeg er ikke en person som pleier å gi opp, og det vil jeg heller ikke bli nå. Jeg er så lei av følelsene som gjør akkurat som de vil, og driter i alt annet. Jeg er lei av at de leker med meg. 

 • 10.09.2011, 14:17

Anbefaling: 3 way


Har fått helt dilla på denne. Spesielt etter Lady Gaga kommer inn i sangen. Hva synes dere?


 • 08.09.2011, 19:26

Jeg ser i speilet, og ser en jente som er lykkelig


Idag var annerledes enn igår, og annerledes enn alle dagene før det. Ting er på vei oppover. Iallfall føles det ut som det. Jeg vet det er det. Jeg kjenner det på meg, og jeg kan se det når jeg ser meg selv i speilet. Jeg smiler. Ikke fordi jeg ser meg selv, men fordi jeg ser en jente som er lykkelig. Jenta som har vært gjennom så mye, og likevel kommet seg opp igjen. Kanskje tenker hun ikke på det nå, men hun kan være stolt av seg selv, og for den hun har blitt.

Hva har dere gjort idag?

 • 07.09.2011, 16:12

Jeg har fått pannelugg


HVA SYNES DERE? 

 


 • 06.09.2011, 18:33

jeg kunne dødd for å se sånn utFøler meg ikke mye pen når jeg ser denne dama. Herregud, å nydelig hun er. 

 

Enig?


 • 05.09.2011, 18:33

hvem sier man må være 10 år for å se på animasjon?


Det er vel ingen regel på det. Isåfall, er det en regel jeg driter langt i. Jeg er 17 år nå, og jeg sitter fortsatt og ser på animasjon. Klart, det er ikke alt jeg ser på, men jeg har noen favoritter. Jeg er garantert ikke den eneste 17åringen som sitter og ser på THE SIMPSONS og FAMILY GUY. Broren min ser også på det, og tidligere sa jeg til han at simpsons er det kjedeligste som noengang er laget, men hvem er det som sitter klistra inntil skjermen nå? Jo, meg. 

Samme gjelder Family Guy. Jeg har de fire første sesongene, og jeg ler til jeg faller av stolen. Animasjon kan være like bra som norske barnefilmer, etter min mening. Faktisk, kan det være bedre. Family Guy er bedre enn enkelte norske animasjonsfilmer. 

 

SER DERE PÅ ANIMASJON? • 04.09.2011, 20:44

mine to beste er noe jeg ikke lenger har


Jeg elsker dere.

 • 04.09.2011, 19:30

anbefaling: hodejegerne

Idag var jeg på kino med min kjære pappa. Jeg hadde hørt så mye bra kritikk om HODEJEGERNE, så vi tenkte å gi den et forsøk. Jeg pleier egentlig ikke å være så keen på norske filmer, men denne, må jeg si er den beste norske filmen jeg noengang har sett. Det er også et stort pluss at det er Aksel Hennie som spiller hovedrollen. Det er også en av grunnene til at jeg ville se den. Han er så flink, og overrasker like mye hver gang. Filmen var over all forventning, og det skjer noe absolutt hele tiden. Ting du aldri trodde kom til å skje. Anbefales på det sterkeste. 

Har dere sett den?


 • 01.09.2011, 20:37

bare en liten anbefaling til dere


 

Hva synes dere? Jeg digger den.

 • 01.09.2011, 18:45

slik føler jeg meg idag//GOOGLE 

Idag føler jeg meg skikkelig langt nede. Jeg føler ikke for å gjøre noen ting, bare ligge på sofan med musikk i øra og bare stenge den andre verden ute. Bare for et lite øyeblikk, og bare komme helt i dine egne tanker. Det kunne jeg virkelig trengt. Jeg er sliten, og jeg kunne godt tatt en "Tornerose" og sovet i hundre år. Okei da, kanskje ikke hundre, men kunne sovet veldig lenge iallfall. Du vet du er sliten når du ikke kan gå opp trappa uten å bli andpusten, og hodet og øynene dine har maraton om hvem som skal plage meg mest. 

Hva har dere gjort idag? 


Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits