• 27.09.2013, 12:59

Details


Idag skal jeg og Felipe sove hos pappa som bor i Tønsberg. Det blir koselig og jeg skal hjelpe til med å passe på dyrene før jeg skal jobbe på søndag. Før vi drar ville jeg vise dere mitt accessorize idag :)

 • 25.09.2013, 17:06

Nye hudprodukter


Igår var jeg og Felipe i Sverige med noen venner av oss. Jeg hadde vært i Oslo dagen før med en av dem, så jeg kjøpte ikke så veldig mye. Jeg har lenge slitt med tørr hud i ansiktet, og har prøvd flere forskjellige hudkremer, men ingen har virket på min hud. Igår fikk jeg en anbefaling av damen som jobbet på båten om en krem jeg burde prøve. Hun begynte å snakke om mannen hennes som hadde veldig tørr hud og hadde blitt bra med den kremen, så jeg håper den virker på meg også.

Jeg kjøpte også to jordbær-kremer til å smøre på kroppen. De lukter helt himmelsk og jeg har ønsket meg dem i lang tid, så endelig fikk jeg kjøpt dem. Håper de også er bra. 

Har dere prøvd noen av disse kremene? 
 • 21.09.2013, 11:57

Innkjøp
Jeg rakk dessverre ikke å vise dere innkjøpene igår, så jeg viser dere nå istedet. Likevel var det mange innom bloggen igår og det setter jeg veldig stor pris på, så tusen takk. Dere er så gode. Det er mye gammelt og spesielt, men det er akkurat sånne ting jeg liker. Jeg synes ikke det trenger å være flunkende nytt for at det skal se bra ut. Alt er fra gjenbruksbutikk og loppemarked! 

Hva synes dere om innkjøpene? :-) 

 • 20.09.2013, 11:26

Details: nagler


Nå må jeg forte meg på skolen. Jeg har endelig begynt med matematikk som jeg fortalte dere tidligere, og som vanlig er jeg sent ute. Her er dagens detaljer fra antrekket. Jeg skal også vise dere innkjøpene mine senere idag før jeg skal jobbe fra 17-21 :) 

Klokke bjørklund

Sko Shoeday
 • 19.09.2013, 20:46

A princess bed


God kveld kjære lesere. Jeg blir så glad av å se det er mange av dere som er innom bloggen min selv om jeg ikke har blogget på en uke. Det betyr veldig mye for meg.

Idag har jeg vært på en stor gjenbruksbutikk vi har her i lille Sandefjord og jeg fikk kjøpt utrolig masse som jeg gleder meg til å vise dere i morgen. Jeg elsker den butikken. Den passer akkurat til min smak. Jeg elsker nemlig gammelt interiør og alt annet. Synes det har sin egen sjarm, så den butikken er midt i blinken for meg. Jeg var også på loppemarked forrige helg som jeg også kjøpte et par ting, blant annet sengetøyet dere ser på bildet. Resten skal jeg vise dere i morgen. Nå skal jeg snart legge meg godt til rette i den lille prinsessesenga til meg og Felipe. Det er noe jeg ser frem til hver eneste kveld. Perfekt etter lange dager. 


Både jeg og Felipe har forelsket oss i Macbook Pro, så vi er like usosiale begge to, haha! 

 

 • 10.09.2013, 14:57

Jeg liker det gamle


Idag er det sånne dager som jeg elsker. Jeg har fri fra jobben, det regner ute, jeg har tent stearinlys, kjæresten gjør lekser og jeg sitter og ser på tv-serier. Jeg har så mange serier som jeg har fulgt med på, og en som kanskje ikke så mange ser på. Little House On The Prairie. Jeg synes den serien er så koselig å se på, spesielt i sånt høstvær. Den er gammel, men likevel så fin. Alt behøver ikke å være fra 2000-tallet for at det skal være bra, synes jeg. Dette er en av mine favoritter. Dette er en perfekt fridag, og håper dere også har en fin dag :) 

 

 • 09.09.2013, 19:24

Hjemmelaget pizza


Nå har jeg og kjæresten akkurat spist fredags-mat på en mandag, haha. Hadde veldig lyst til å lage hjemmelaget pizza idag, så det gjorde vi i dag og det ble kjempegodt. Jeg hadde ikke tålmodighet til å lage pizzabunnen, så det måtte han ta over. Har så sykt dårlig tålmodighet når det kommer til sånne ting. Jeg tror dette er den beste pizzaen jeg har smakt og jeg spiste mye mer enn det jeg pleier å gjøre. Ingen grenser når det gjelder god mat.. Hadde både kjøtteig, ost, pølse, mais og skinke på den, så nå blir jeg feit. Bra vi ikke spiser pizza ofte, tenker jeg. Men kjempegodt ble det :-) 

Hva har dere gjort idag? 
 

 • 06.09.2013, 18:20

Antrekk og kinamat


Nå har jeg og Felipe vært en liten tur i byen fordi jeg bare måtte ha lusespenner og ansiktsmaske, haha. Etter vi hadde gått litt i byen dro vi og spiste kinamat i det fine været. Det er så deilig å gå i shorts i september. Kan ikke huske sist vi kunne gjøre det, så jeg skal ikke klage. Jeg har brukt formiddagen idag på å se på TV, støvsuge leiligheten, rydde og ta oppvasken. Akkurat sånn en fridag skal være. Jeg orker aldri å begynne på husarbeid verken før eller etter jobben, så da fikk jeg endelig gjort det idag. Sitter igjen med god samvittighet nå, så ikveld skal vi bare slappe av med The Voice og fredagskos. Håret synes ikke så veldig bra her når jeg har hestehale, så skal vise dere ordentlig en annen dag. 

 


T-skjorte Sheinside Shorts Nelly Sko Converse 

 • 06.09.2013, 11:31

Mine tre favoritter


Lenge siden sist. Har hatt en del å gjøre og har ikke vært helt motivert for bloggingen, men skal prøve å komme tilbake nå. Hvis det er noe jeg har veldig mye av, så er det sko. Det er farlig for meg å gå inn i en skobutikk fordi jeg forelsker meg i alt sammen og det er ikke så veldig bra for lommeboka mi. Jeg har plukket meg ut tre favoritter jeg tenke å vise dere :) 

Hvem liker dere best? Nå sitter jeg i sofaen og koser meg med musikk og Det Nye. Felipe er på skolen, så er deilig med litt alenetid på morgenen. Har fri idag, så skal bare slappe av og nyte den med han når han kommer hjem igjen. Skal prøve å få han med ut å ta bilder senere idag, så da skal jeg vise dere hvordan jeg har blitt på håret! 
 • 01.09.2013, 20:03

Hva er din blogg?


Jeg har et par blogger som jeg leser fast, men kunne godt tenke meg noen flere som gir både inspirasjon og som er morsomme å lese. Legg igjen en kommentar, så ser jeg innom bloggen din og kanskje har du en ny, fast leser :-) Ha en god kveld videre, fine lesere! 


 • 01.09.2013, 15:40

Enkelt på internett - feig i virkeligheten


Når du sitter bak mobilen eller dataskjermen blir alt mye enklere. Du tror du kan si og gjøre hva du vil fordi på internett er det ingen grenser på hva du skriver, men det er faktisk en grense på hva du skriver før det smeller i andre enden og det ikke er noen vei tilbake. Alle de stygge kommentarene du skriver bare for at du selv skal føle deg bedre uten å tenke på hva slags kvalme du skaper for andre mennesker som sitter igjen med å prøve å glemme alt som blir sagt. Det er ikke så lett som det høres ut som og det vet alle bortsett fra den personen som skriver stygge ting. Det er lett å skrive det på internett, men er det så lett å si det ansikt til ansikt i virkeligheten? 

Den som skriver stygge ting til andre, men ikke tør å si det i virkeligheten er rett og slett feig. Den eneste grunnen til at noen oppfører seg som dette er ofte fordi de ikke har nok selvtillit til å skrive fine ting til andre fordi de mener det ikke finnes noe fint med dem selv. Dette stemmer selvsagt ikke, men det er ikke så lett å forstå når man er i den situasjonen. Alle mennesker er forskjellige på hver sin måte, og for noen er dette vanskeligere å forstå og godta. Jeg sier ikke at det er en unnskyldning, men det er en grunn. Man har ingen grenser for seg selv og hva man skriver til andre, men grensen man har i virkeligheten er ganske kort. Den rekker ikke engang frem til midten før man innser at man ikke er så "tøff" i virkeligheten. 
 • 01.09.2013, 13:34

Ta vare på meg selv-dag


Felipe er på jobb så idag er det en "ta vare på meg selv-dag" for meg. Jeg er altfor dårlig til å ta vare på meg selv og bruke litt tid på meg selv en gang iblant, så nå skal jeg prøve å bli bedre. Jeg dusjet, tok på meg en ansiktsmaske og hårolje i håret, spiser druer og drikker te. Ansiktsmasken varmer huden, så den kan være litt ubehagelig å ha på til å begynne med, men den renser porene og er veldig bra for huden, iallfall for min. Alle huder reagerer forskjellig på forskjellige produkter selvfølgelig. Håroljen har nok mange av dere vært borti fra før, og da vet dere hvor bra den er for håret. En feil jeg gjorde første gang jeg tok den på, var at jeg tok for mye og da ser det ut som håret ditt er fett, og det er ikke noe fint, så det er ikke mye som skal til for at det skal bli bra. De aller fleste frisørsalonger anbefaler produkter av dette merket. 

En perfekt søndag! 
Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25.

Search

Bloggdesign

hits