• 30.09.2014, 11:16

Oslo


Storebroren min flyttet til Oslo for å gå på politihøgskolen, så på søndag var mamma, Felipe, storesøster og jeg og besøkte han. Vi var først og så på leiligheten hans og den var drit fin. Jeg som er så lite kjent i Oslo vet så klart ikke hva det heter der den ligger, men det var en syk utsikt over hele Oslo. Etter vi hadde vært der en liten stund, viste han oss rundt i Oslo. Jeg har ikke vært så veldig mye i Oslo, så i helgen fikk jeg sett steder jeg ikke hadde sett før, så det var gøy. Var på en liten sightseeing, og det var kjempe koselig! 


 

   • 29.09.2014, 19:39

My living room


For ikke så lenge siden våknet jeg opp fra en liten powernap. Har holdt på å styre i leiligheten i dag, så jeg merket jeg ble litt trøtt når klokka ble fem, så jeg sovna litt på sofaen. Vi er storfornøyde med den nye sofaen våres vi fikk fra IKEA for et par uker siden og i helgen hentet jeg hjem noen av tingene mine jeg hadde på rommet mitt i Tønsberg, så nå har det blitt så fint og koselig i stua våres. Jeg hadde så lyst til å vise dere bilder. Det er så gøy når ting virkelig kommer på plass. Neste prosjekt nå er ny dusj, så da blir badet lekkert også! 
  • 05.09.2014, 16:20

TV - nerd


Helt siden søndag har jeg hatt veldig vondt i halsen, men det har bare blitt verre for hver dag som går. Jeg har levd på ibux, paracet og halspastiller, men ingenting har gitt noe forbedring, så igår dro jeg til legen for å spørre hvorfor det ikke ble bedre, og jeg måtte ta noen prøver. Det var ikke så veldig deilig å få en lang qtips ned i halsen, men jeg fikk iallfall svar på hva det var. Jeg trodde det var en vanlig forkjølelse, men jeg har fått en kraftig halsbetennelse og må gå på antibiotika i ti dager. Kjempegøy? 

Har gått på antibiotika før og jeg var så kvalm hver eneste dag, så da sa jeg til meg selv at jeg aldri skulle ta det mer før jeg ble gammel og ikke hadde noe valg. Man kan så klart ikke velge selv, så jeg endte opp med å gå på det igjen nå. Jeg blir iallfall frisk, så må jeg, så må jeg. 

Det er utrolig kjedelig å bare være hjemme hele tiden. Jeg har ikke energi eller krefter til å gjøre noe og jeg klarer nesten ikke å snakke. Det er aller verst om morgenen og kvelden, så jeg overlever dagen. Jeg må ha noe å gjøre, så jeg startet å se på Pretty Little Liars fra starten av tidligere i uka og jeg har mange disney - klassikere jeg kan kose meg med (heldigvis!), så nå har jeg blitt skikkelig TV - nerd.
  • 03.09.2014, 15:43

Vanskelig å være fornøyd


Hvorfor er det slik at man alltid ønsker seg ting man ikke har, og heller lengter etter noe isteden for å sette pris på det vi allerede har? Jeg, som sikkert mange andre kjenner seg igjen her. Jeg vil nesten ikke innømme det, men jeg er faktisk sånn noen ganger. Jeg går og leter noe jeg ønsker meg isteden for å sette pris på det jeg allerede har. Jeg klager på at jeg aldri har noe å ha på meg selv om klesskapet er stapp fullt av klær. Jeg klager på at jeg ikke vet hva vi skal ha til middag, selv om kjøleskapet og fryseren er fullt av mat. Hva er vitsen? 

Folk sitter i et annet land, i samme verden som meg og ikke vet om dem har mat til dagen etter og de bruker samme klærne hver dag fordi dem ikke har noe annet. Når jeg tenker meg om og tenker over dette, skammer jeg meg ove meg selv og jeg sletter de tankene fra hodet med en gang. Hvorfor skal det være så vanskelig å være fornøyd med det vi har, og sette pris på at vi har flere alternativer? Alle er ikke så heldige som det jeg er, fordi jeg er faktisk heldig. Jeg er heldig som har mat på bordet og jeg er heldig som har tak over hodet. Man må minne seg selv på det.   • 03.09.2014, 12:03

En litt sen frokost


I natt sov jeg så dårlig. De holder på å grave rett utenfor vinduet, og tror du ikke de startet klokka FEM til morgenen idag ?! Da var det en ganske så forbanna og trøtt Caroline som våkna og ikke fikk sove med det bråket de laget utenfor. Halv seks gadd jeg ikke å prøve mere, så jeg stod opp og laget meg en te og hold Felipe med selskap frem til han skulle på skolen. Jeg prøvde å sove etterpå igjen og fikk sove i et par timer (heldigvis!)

Derfor ble det ikke noe frokost på meg før klokka var elleve idag, og det er ganske sent til å være meg. Da trøstet jeg meg selv med å lage en god, sunn og fargerik frokost som jeg satt og koste meg med lenge! 

  • 02.09.2014, 20:06

Ut på tur + dagens antrekk


God kveld! I dag gikk Felipe og jeg en liten kveldstur i parken. Det var veldig koselig. Sola var på vei ned, alt rundt oss var grønt og det var skikkelig god høstluft. Perfekt for en kveldstur. 

Vi tok litt bilder, så her har dere også dagens antrekk: Genser Gina Tricot / Bukse Bik Bok / Veske ukjent  (bursdagsgave) / Boots DNA Shoes / Solbriller Ray Ban

 

  • 01.09.2014, 14:12

A cup of tea


I dag våknet jeg opp uten å kunne snakke eller svelge. Jeg hadde så vondt i halsen at jeg hadde bare lyst til å legge meg under dyna igjen. Jeg ligger rett under vinduet og nå som det begynner å bli kaldere ute, spesielt på natta, er det ikke så lurt å ha det åpent. Det skjønte jeg ikke før jeg fikk vondt i halsen, haha. 

Heldigvis er Felipe så snill mot meg at han dro på butikken og kjøpte halspastiller til meg og jeg laget meg en te, så nå føles det litt bedre. Jeg synes det er så ille å ha vondt i halsen, fordi jeg får også vondt i hodet og jeg liker ikke å ta smertestillende med mindre jeg absolutt må. Når jeg har vondt i halsen, synes jeg virkelig synd på meg selv, men må man så må man! 
 

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25.

Search

Bloggdesign

hits