• 26.09.2016, 16:29

Blanke ark


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det jeg liker best med mandager er at jeg får muligheten til en ny start. Mange lager seg nyttårsforsetter, eller at "neste mnd skal jeg starte". Jeg er ikke en sånn person. Jeg liker å tenke at jeg får muligheten til en ny start hver uke. Da trenger jeg ikke å ha dårlig samvittighet for ting jeg ikke fikk gjort uka før. Da har jeg jo en ny sjanse til å få gjort det denne uka isteden. Jeg har fått gjort masse i dag som jeg skulle ha gjort forrige uke, men så ble jeg syk isteden, så fikk ikke gjort noe av det. Men det var deilig å få gjort det i dag. 

Jeg har laget nytt treningsprogram nå, så tenkte å lage et innlegg om det også. Jeg har forstått at slike innlegg er noe som er godt likt, så det gleder jeg meg til å vise dere! Jeg er helt frisk nå, så gleder meg til å utnytte denne uka til det fulleste. Jeg føler meg så ubrukelig hvis jeg bare ligger hjemme på sofaen, uansett om jeg er syk eller ikke. Da får jeg dårlig samvittighet for alt jeg skulle ha gjort. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har iallfall verdens søteste selskap mens jeg holder på med ting her hjemme da. Hun følger etter meg overalt og ruller seg rundt som en liten ball oppe i sofaen og skal hele tiden vise meg hvor søt hun er, hehe! 

Håper dere får en fin mandag og en kickstart på ny uke! 

  • 24.09.2016, 17:22

Casual and classy


Som jeg skrev tidligere, så elsker jeg høsten. Absolutt alt med det. Jeg kan endelig ta frem strikkede gensere og gjøre litt mer ut av antrekkene enn jeg gjør om sommeren. Da pleier jeg som regel bare å slenge på meg kjole eller shorts og t-skjorte.

Jeg liker å blande sammen litt "avslappende" klær, som store strikke gensere og ta det sammen med en enkel, svart kjole under eller et skjørt. Her hadde jeg miksa sammen strikka genser og skjørt og jeg følte meg både casual og fin samtidig. Og jeg elsker det!

 

Jeg har akkurat kommet inn etter en lang, koselig gåtur sammen med Helge. Sola skinner i de fargeskiftende trærne og vi bare gikk og pratet og koset oss sammen. Det er ikke så ofte vi får alenetid ellers i hverdagen oppi jobb og alt annet som skjer, så dette var ordentlig koselig. Jeg er så heldig som har en så fin mann å dele livet mitt med!

  • 23.09.2016, 12:36

Slik får du treningsglede og motivasjon


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvis det er noe jeg synes kan være vanskelig når det gjelder trening, så er det å holde motivasjonen og treningsgleden oppe. Jeg kan være i en periode der jeg vil trene før jeg spiser frokost, men så kan det plutselig snu til at alt med trening er bare et stort ork. Jeg liker det selvfølgelig best når alt er på topp, så derfor har jeg skrevet ned en liste over ting som kan hjelpe meg litt, og som kanskje kan hjelpe dere litt også! 

 

Ikke press deg selv for hardt. 
Her er det største problemet mitt, tror jeg. Tidligere har jeg hatt så mye motivasjon at jeg har trent to timer hver dag, men sånn orker man ikke å holde på i evig tid. Det er ikke om å gjøre å være lengst på treningssenteret eller overbelaste kroppen. Prøv å fordel treningsgleden utover hele uken. Målet med treningen er ikke å slite ut kroppen til man nesten ikke klarer å gå, men å gå fra treningssenteret med en god følelse og føle at man har gjort en innsats. 

Lag deg et treningsprogram som passer deg. 
Når jeg skal trene, så liker jeg å ha en oversikt over hvilken del av kroppen jeg skal trene og hvilke øvelser jeg skal gjøre. Hvis jeg drar på treningssenteret uten å ha noen spesiell plan eller oversikt, så føler jeg at treningen blir rotete og veldig lite effektiv. Det samme gjelder hjemmetrening. Jeg har laget et eget treningsprogram som passer meg og som jeg klarer å gjennomføre uten at kroppen min blir overbelastet. Da klarer jeg å holde motivasjonen og treningsgleden oppe over lengre tid. Dessuten er det mye mer effektivt for kroppen hvis man fordeler utover uken. For eksempel tar man mage og lår den ene dagen, kondisjonstrening andre dagen, arm og rygg tredje dagen osv. 

Oppdater spillelisten.
Min største "partner in crime" er musikken. Jeg passer på å oppdatere musikken min jevnlig, slik at jeg alltid har musikk jeg liker når jeg trener. Det er ikke så lett å holde motivasjonen oppe hvis man er drit lei musikken man hører på. Jeg klarer heller ikke å trene uten musikk. Det er lurt å ha en egen spilleliste som man bruker til trening, så kan man ha all slags musikk som booster treningsmotivasjonen din! 

Unn deg noen nye treningsklær. 
Ingenting er vel mer motiverende enn nye treningsklær i freshe farger? Jeg har flere forskjellige tightser, topper, sko osv i forskjellige farger og det er så gøy å kunne bytte på og føle seg fresh og bra i klærne man trener i. Det er så viktig å føle seg komfortabel og bra når man skal pushe seg selv litt ekstra. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  • 21.09.2016, 12:57

Den beste tiden på året


Jeg vet at når man er norsk og man bor i Norge, så er ikke sommeren så lang, så den må man bare nyte. Jeg synes vi er kjempe heldige som har fire årstider, og at man burde nyte alle fire, men flesteparten liker vel sommeren best. Jeg liker også sommeren. Sol, varme, lange kvelder, bading - og lista fortsetter. Alikevel er jeg ikke en person som bruker 3/4 av året på å glede meg til de to-tre månedene vi har med sommer. 

Nå som høsten nærmer seg med stormskritt kjenner jeg det kribler i magen. Jeg elsker høsten mer enn sommeren tror jeg, haha! De grønne bladene skifter farge, faller av trærne, det blir kaldere, men ikke sånn at man fryser ihjel, og alt er så koselig. Når jeg tenker tilbake på hvordan livet mitt var ifjor høst, blir jeg så glad. Det var en fin tid. Jeg hadde mye tid til meg selv, jeg møtte Helge, var mer med venninner enn jeg hadde vært de fire siste årene og jeg gjorde bare det jeg hadde lyst til. Så, når jeg tenker på det, så gleder jeg meg så til høsten som kommer i møte nå. Det er gode minner, og jeg gleder meg til å skape nye i år med mitt "nye liv". 

Traske hjemme i ullsokker og kjæresten sin genser, tenne i peisen, ha stearinlys overalt og bare kose seg både inne og ute sammen med gode venner og familie. Jeg er så "typisk jente" som skriver alt det jeg skriver nå og føler alt det jeg føler, men høsten gjør meg glad. Tiden vi har i møte nå gjør meg glad og jeg gleder meg som en liten unge! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Se, så fint det er ute om høsten!! 

  • 19.09.2016, 15:11

Knallstart på ny uke!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For en fin start på ny uke dette har vært. Sola skinner, gradestokken har passert godt over 20 grader, og huset er nyvasket. For en fin følelse. Tenk at det er så varmt langt ute i september. Det gjør meg så glad!

 Helge dro på jobb tidlig til morgenen i dag, og jeg ville ikke gå å legge meg til å sove igjen etterpå. Jeg hadde bestemt meg for at idag skulle jeg endelig vaske huset etter å ha utsatt det altfor lenge, så da var det bare å brette opp armene og komme i gang! 

Jeg rakk akkurat å bli ferdig før mamma kom på besøk. Jeg prøver å være litt sosial når jeg har fri fra jobben, men noen ganger det deilig å bare ordne og styre litt hjemme, så da kom mamma til meg isteden. Vi satt ute på verandaen i tre timer og bare snakket om alt og ingenting, og det er sånne øyeblikk som det man må ta vare på. Det var kjempe koselig, sola stekte og tiden bare fløy avgårde. Jeg sitter her ute enda og storkoser meg. 

Jeg har så lyst til å komme i gang med bloggingen igjen, og i dag føler jeg meg skikkelig inspirert og motivert til å fortsette bloggen, så idag skal jeg sette opp en liste over innlegg jeg har lyst til å dele med dere, blant annet et nytt treningsprogram jeg jobber med. Bare å følge med :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg bor i Stokke sammen med kjæresten min. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits