• 21.10.2010, 13:33

Gjesteinnlegg fra Stine


Hei, dette er stine, klassekameraten til Caroline :-) Tiril hilser også ! Ho ville ha kake. ST er på do, mens det er party i timen ! Tiril er verdens feteeste btw lissom :D <3 Og Stine er bare RAR !

 

Men nå er jeg ferdig å skrive. Hade da menner !! <3 :D

  • 18.10.2010, 17:00

Fritt Vilt III


Hei!

I helga har det vært mye greier, og lite søvn. På fredag var jeg i byen med C og M, også var det nesten bare rett hjem å skifte også opp til C. Vi skulle nemlig til A for sammenkomst før turen gikk på kino 23:15. Vi gikk ned faktisk, kl 10 eller noe, for vi måtte være der en stund før. Jeg må si at jeg skvatt av filmen nesten hele tiden, men selve handlinga synes jeg var kjempe dårlig. Fritt vilt-filmene handler igrunn om at den ene etter den andre blir drept, etter min mening. Det er liksom hele greia. vi var 14 stk som så den sammen, og vi hadde en hel rad for oss selv, digg. Det var jo mange andre der også. Hele salen var full, nesten, og den er stor altså.På lørdag var jeg i bursdagen til May. Det var kjempekoselig. vi spiste taco, hadde mimelek, også skulle Nina mime en voldtekt, også klarte hun å skade A. Stakkar. Så det har blitt noen sene kvelder, så er veldig trøtt idag. la meg ikke før halv 1-1 igår, så blir tidlig night på meg idag.

Hva har dere gjort siden sist?

- C

 

 

  • 10.10.2010, 16:57

I hate sundays!


Hei og hopp, din fluesopp!

Haha, måtte bare. Sykt gammelt uttrykk igrunn. Idag er siste dag av ferien, og for å være ærlig, så hater jeg søndager. Det er ingenting å finne på, også er det skole dagen etter. Jeg kan bare si jeg gleder meg, for døgnrytmen min er helt å trynet. Jeg la meg halv 3 i natt, og fikk ikke sove pga broren min kom hjem drita og løp ut og inn på badet for å spy. Men må si at jeg synes det er litt morsomt. En fin ting med denne søndagen, er at jeg har farga håret mørkt. Jeg har jo hatt mørkt, men det var masse lyst der, og det var litt lysebrunt, men nå er det mørkebrunt. Bilde kommer i morgen. Må bruke dagen på å finne den rømte kabelen.

Jeg sitter nå og ser på bilder på datan min, og jeg kommer over så mye gamle og koselige minner. Alle minnene jeg har hatt med hestene, venner, og turer. Legger ut noen bilder, så kan dere se på alt det fine jeg har opplevd! :-) Nå føler dere, dere heldige vel?


Eline's bursdag i sommer. Sykt koselig med verdens beste jenter!


Jentedag med Henriette og Camilla i sommer.


Jentekveld hos Camilla


Konfirmasjonen min


Karen, Sunniva og jeg bakte pepperkaker hos Sunni desember 09


Polenturen


Sunni's bursdag, kjempegøy !


Sverigetur med Sunni, desember 09


Vinterball med jentene mine


Ridetur med Sunni <3


Nyttårsaften

Det får holde. Jeg kan ikke sitte og ta med alt av bilder jeg har på datan. Hva synes du om bildene?  • 09.10.2010, 00:30

Fin tid på døgnet å være hyper på


Hei!

Unnskyld at dere hører fra meg så sent idag. Har vært ute å spist med mamma, og vi har vært litt rundt i byen. Jeg fikk en kosedress, treningssko + tights, og litt annet dilldall. Jeg har vært veldig lat når det gjelder trening i det siste, så nå som jeg har fått ordentlig treningstøy og sånt, må jeg skjerpe meg. Skal trene med May i morgen, så tar det derfra. Etter det kommer may til meg, så skal vi se de to siste episodene av one tree hill som har kommet ut, og en film, tror jeg. Blir kos.Haha, fant et random bilde fra vi så på camp rock 2. Ser det ikke ut som vi følger godt med?

Jeg er hyper!! hva gjør man da? og på denne tiden av døgnet?

  • 07.10.2010, 23:05

Innkjøp de to siste dagene


Hei!

Igår og idag var jeg i byen, og fant to godbiter fra H&M. Jeg elsker virkelig den butikken, for jeg finner alltid noe der, uansett. Og et pluss er jo at det er billig.


Denne lille godbiten måtte jeg bare ha. Synes den er kjempefin. 399 ,-


Sko, 299 ,-

Begge bildene er fra H&M. Kabelen til kamera mitt har rømt, skjønner dere. Noen ganger skulle jeg ønske det gikk an å ringe til ting.

Hva synes dere om kjolen og skoa?

  • 03.10.2010, 19:28

Whatever you're looking for is already in your heart


Tumblr_l9q46rcqeb1qdsswto1_500_large'

 

  • 02.10.2010, 11:31

I wanna stay with you on the mountain


Hei!

En ting:  Hvordan får man sånn at man bare ser den nederste delen av en video fra youtube? Sånn som Kjetil alltid har på innleggene sine (The giant) Mye bedre å ha det sånn enn en stor firkanta dings midt i innlegget. Idag kommer til å bli en veldig bra dag. Jeg skal snart møte en venninne som skal skaffe ting til meg til i kveld. Skal nemlig få besøk av noen venner, så det blir koselig. Så snille som jeg og aina var igår, gikk vi og besøkte C på jobben, og slo av en prat. Hihi. Er veldig glad i den jenta


Haha, aina liker å være midtpunkt :-)

Hva skal dere idag da?

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits