• 16.10.2011, 17:48

en hund er et menneskets beste vennSynes det stemmer ganske bra. Bare se på denne lille søtnosen som sovna oppå skuldra mi da. Søte Baloo. Det er virkelig noe spesielt med hunder. De forstår oss mye bedre enn vi tror. De merker når du er glad, og de merker når du er lei deg. Når du er lei deg, er de der for deg. Det er sant som de sier; En hund er et menneskets beste venn. 
  • 13.10.2011, 21:23

the lonely island - topp 3


 

 

 

Hva synes dere om "The Lonely Island"?
  • 09.10.2011, 17:10

Jeg har begynt å se på en ny tv-serie!


 

Ser dere på "Pretty Little Liars" ?

  • 09.10.2011, 12:22

Det er ikke alltid det skal så mye til


Du har en dårlig dag. Humøret er som en berg-og-dal-bane, alle rundt deg irriterer deg uten at de gjør noen ting, og du vil helst bare være for deg selv, og stenge alt og alle andre ute. Ikke gjør det. Det er ikke bestandig det skal så mye til for at du skal føle deg bedre. Vær hyggelig mot andre, og de vil være det samme med deg. Et lite kompliment kan gjøre alt så mye bedre, og sett pris på hverandre. Du vil føle deg så mye bedre etterpå, tro meg. Kanskje er det ikke mer enn et smil som skal til for at du skal føle deg bedre. 

 

  • 08.10.2011, 18:00

Følg meg på twitter og facebook


# Caroline Bråten på Facebook

# CarolineMansika på Twitter 

Jeg har nå blitt en aktiv twitrer. Alle sier hele tiden at jeg må komme meg dit, så here I am. Det tok sin tid før jeg lærte meg det. Har aldri i hele mitt liv vært borti noe mer komplisert. Tålmodighetstest til tusen! Men follow meg på twitter, eller legg meg til som venn på facebook, så kan dere også følge bloggen min der :)  • 08.10.2011, 15:27

LYKKEIt doesn't matter how long we may have been stuck in a sense of our limitations. If we go into a darkened room and turn on the light, it doesn't matter if the room has been dark for a day, a week, or ten thousand years -- we turn on the light and it is illuminated. Once we control our capacity for love and happiness, the light has been turned on.

  • 08.10.2011, 11:41

Den lille sorteEr det bare meg som elsker "Den lille sorte"? Passer perfekt for alle anledninger. 

  • 02.10.2011, 17:20

Sunday is no funday


Du er trøtt og sliten etter den lange, kjedelige skoleuka, du våkner opp med trøtte, slitne øyner, du finner ingenting i klesskapet du vil ha på deg. Du er sulten, men det er ikke noe god mat i kjøleskapet, så du ender opp med å spise gårdsdagens godterier. Du føler deg sliten, med fett, stygt hår som du skal vaske, og broren din okkuperer badet og bruker opp alt varmtvannet.

 

Igår dro jeg på Tønsberg brygge med storesøster, hvor vi spiste lunsj. Deretter dro vi hjem til hun og så på film og bare slappet av, så kom kjæresten hennes og broren hjem, så senere dro vi til Kim (broren) og spiste middag. Vi var der sammen med Linda (søstra), kjæresten hennes, og deres nydelige jente på 1 år. Jeg hadde bare hilst på Kim før, så var veldig koselig å møte alle de andre etter å ha hørt så mye om dem. Hadde en kjempefin kveld!

Hva har dere gjort i helga?

 

 

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits