• 10.10.2012, 19:22

Verdens fineste


Nå har jeg endelig satt meg ned etter å ha vært på farta siden halv 10 på morgenen idag. Jeg var på skolen til klokka 3, dro rett og trente, dro hjem og gjorde historie lekse og vasket etterpå. Så det var ganske deilig og sette meg ned nå.
Igår dro jeg til kjæresten etter skolen. Da jeg kom frem, har jeg aldri hatt mer vondt i skuldra. Det er ikke bare-bare å gå påbygg, skjønner dere. Vanvittig tunge bøker + jeg hadde med pc. Da synes jeg synd på meg selv, men han laget mat til meg når jeg kom, så da følte jeg meg plutselig litt bedre. Jeg hadde en veldig fin dag igår med den beste personen jeg vet om.

Hva gjorde dere igår? :-)

  • 06.10.2012, 15:29

En vandrende zombie


Det har aldri vært så vanskelig og stå opp som det var idag, og jeg tror aldri jeg har vært så trøtt i hele mitt liv. Ikke som jeg kan huske iallfall. Etter høstferien hvor jeg har sovet til 11-12 hver dag, og lagt meg sent, måtte jeg bite i det sure eplet og stå opp halv 7 for å dra på jobb idag. Tro meg, det eplet var surt. Jeg kan sverge på at jeg så ut som en vandrende zombie som kom opp trappa. Et pent syn var det iallfall ikke. Men jeg kom meg opp, overlevde arbeidsdagen og nå venter jeg på at kjæresten min skal komme, så vi snakkes senere!

Hva skal dere idag?

  • 05.10.2012, 15:37

Bilder fra photoshoot


~ Caroline Bråten

  • 05.10.2012, 00:54

Dette er på ønskelisten fra Nelly


Det ble et veldig sent innlegg, men ville bare vise dere hva som ligger på ønskelisten fra Nelly. Jeg synes marine-blått er kjempekult, og sikler på denne jakka til nesten 3000, som jeg ikke kommer til og kjøpe pga prisen. Men det er lov og drømme seg bort litt. Jeg har hatt en kjempefin dag med kjæresten min idag, og i morgen skal jeg ha photoshoot med en venninne, så da kommer det bilder ut senere i morgen. 

Hva har dere gjort idag?

 

    


 

  • 04.10.2012, 12:24

Kjæreste-dag


God morgen! 
Trenger jeg og beskrive hvor deilig det er med høstferie? Jeg gjør som jeg alltid gjør, og det er og ødelegge døgnrytmen min. Litt iallfall. Jeg sovna ikke før halv 2 igår, og ble vekket av mamma halv 11 idag, fordi jeg måtte hjelpe hu og rydde i skjerf. Etter min mening, kunne det ventet til senere på dagen + at det var MINE skjerf vi skulle rydde i. Jeg får iallfall mye ut av dagen når jeg står opp så tidlig. Kjæresten kommer litt senere idag, og det gleder jeg meg veldig til. Han er det beste selskapet man kan ha, og gjør alltid ting bedre og får meg i godt humør. Han skal diske opp med taco idag, så det blir veldig koselig. 

Hva skal dere idag? ~ Caroline Bråten

  • 03.10.2012, 16:59

Dagens outfit


Først og fremst vil jeg bare si at jeg er tilbake på bloggen, og denne gangen for godt. Jeg skal ikke slutte og blogge nå, for jeg merker hvor mye jeg savner det. Været er grått i Sandefjord idag, så jeg har ikke vært utenfor døra. Her er dagens outfit: 

 

Genser H&M // Bukse BIKBOK // Klokke BJØRKLUNDHva har dere gjort idag?

~ Caroline Bråten

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits