• 28.10.2013, 20:37

Playa Blanca- Lanzarote
Jeg har noe å fortelle dere. Jeg og søstra mi har vært på tur sammen sommeren 2011 og 2012, hvor vi var i Riga begge gangene, men nå skal vi et helt annet sted. Egentlig var det meg og Felipe som skulle til London, men det passer ikke for han oppi praksis og eksamen som kommer, så da endte det med at jeg og søstra mi bestilte tur istedet. Vi skal til SYDEN :D 

Det er et kjempe koselig sted som heter Playa Blanca, som ligger i Lanzarote. Det er helt sykt å tenke på at jeg skal til syden. Jeg har ikke vært i syden siden jeg var tolv år, og det er ganske lenge siden nå, så dette blir veldig bra. Jeg har jo vært i varmen og ute og reist da. Jeg var jo en mnd i Chile ifjor, som uten tvil er den mest minnerike og beste ferien jeg har hatt, også er det kult at det er på andre siden av jorda, hehe. Jeg gleder meg veldig til å komme til varmen nå som det bare er drittvær her, og idag er det nøyaktig tre uker til vi sitter på hotellet i Lanzarote. Nå er det bare å finne frem sommerklær igjen. Eneste er at jeg gruer meg veldig til å reise fra kjæresten min og ikke sove ved siden av han hver natt.. :( 

 

 • 08.10.2013, 13:32

Pakker i posten


Hei dere! 
Idag fikk jeg endelig de to pakkene jeg har ventet på. Den ene bestilte jeg fra Individu mens den andre bestile jeg fra CDON. Jeg bestile to bøker som er skrevet av Nicholas Sparks, min favorittforfatter. A walk to remember og Safe haven. De er oversatt til norsk da, fordi jeg klarer ikke å lese bøker på engelsk, haha. Jeg har A walk to remember på film, men Safe haven har jeg ikke hørt om før, så den gleder jeg meg masse til å begynne på. 

Fra Individu benyttet jeg meg av tilbudet de hadde forrige uke hvor de solgte masse varer til 20% rabatt. Jeg kjøpte en treningstights og en proteinshake flaske. Jeg synes den var kjempesøt så jeg bare "måtte" ha den. Tightsen er kjempe deilig å ha på, så jeg er kjempefornøyd med alt sammen! 
 • 04.10.2013, 17:21

Innkjøp


Idag var jeg en liten tur med Kristine i Tønsberg. Jeg skulle på XXL å se etter proteinpulver istedet for å stresse med å bestille fra internett. Jeg er glad for at jeg gjorde det, fordi der hadde dem nøyaktig den samme som jeg hadde sett på proteinfabrikken bare billigere, så det var jo kjempefint. Den jeg kjøpte nå kostet 289 kr for 1000g, så det er ikke altfor ille synes jeg. Jeg kjøpte med sjokoladesmak. Jeg har hørt flere som har hatt jordbær som sier den ikke er noe god i det hele tatt, så da prøver jeg sjokolade istedet og håper på det beste :-) 


 • 04.10.2013, 12:23

Oppskrift: havrepannekaker


Havrepannekaker passer perfekt hvis du ønsker noe sunt og godt enten til frokost eller lunsj. Man kan spise det både varmt og kaldt, så det er et stort pluss. Det er også kjempe enkelt å lage. Jeg synes det er veldig godt med jorbær og blåbær på. Jeg prøvde med cottage cheese, men dette ble litt tørt for meg, men det kan absolutt anbefales til dem som liker det. Dette var en perfekt frokost for meg idag, før jeg skal til Tønsberg en tur med Kristine og trening i kveld. 

Det du trenger til å lage havrepannekaker er: 

 • 3 dl havregryn 
 • 3 egg 
 • Melk (hvis røren blir for tykk, tilsett litt melk) 
 • 1/2 ts sukker 

Matbloggtoppen

 • 03.10.2013, 19:35

Gold details


Jeg føler meg ikke noe bra idag. Hodet dunker som bare det, vondt i magen og fryser selvom det er veldig varmt i leiligheten. Heldigvis har jeg verdens snilleste samboer som alltid stiller opp for meg selvom han selv har vondt i hodet idag. Jeg sov litt nå på ettermiddagen og nå skal jeg spise en god kveldsmat og se på Ted sammen med Felipe. 

Jeg elsker de nye smykkene mine, og idag har jeg satt sammen noen "gull-detaljer" som jeg vil vise dere. Alle smykkene er fra BikBok og klokka er fra en gullsmed i Sverige (husker ikke hva den heter). 

Håper dere får en fin kveld :-) 
 • 03.10.2013, 12:08

Tips til inspirasjon


Hvis det er noe jeg alltid gjør for å bli inspirert til trening og det å spise sunt, er det å bla gjennom alt som er på weheartit. Det er det perfekte stedet til å få den inspirasjonen og motivasjonen du leter etter, og jeg føler meg mye bedre når jeg går ut derfra igjen. 
 • 02.10.2013, 13:26

Havregrøt med eple og banan


Idag startet Felipe og jeg dagen med en treningsøkt, og det var kjempe deilig. Jeg skal jobbe fra 3-10 idag, så nå føles det ekstra godt å ha gjennomført en styrkeøkt først. Idag varmet jeg litt opp på tredemølla før jeg trente armer, mage og bein. Kjenner at det er en stund siden sist nå, men nå har Felipe og jeg lovet oss å ikke gi opp uansett hvilke motstander vi møter. Vi skal hjelpe hverandre, og da blir det litt lettere og bedre å få gjennomført treningen og målene vi har. 

Da vi kom hjem laget jeg havregrøt med eple og banan. Det anbefales virkelig hvis du har lyst på en god og sunn frokost eller lunsj. Det er enkelt og tar ikke lang tid å lage + du blir mett. Alt du trenger er: 

0,5 l melk 

0,5 l vann

3 dl havregryn 

1/2 ts salt 

Matbloggtoppen

 • 02.10.2013, 00:05

Det spesielle


Idag har vært en skikkelig daffe-dag for meg og Felipe. Han har vært flink og jobbet litt med en skoleoppgave, men jeg har ikke gjort noe fornuftig i det hele tatt. Som jeg skrev tidligere idag, så vi på The Impossible, og nå har vi vært ute og gått tur og sett på The Lucky One. Nicholas Sparks er min favorittforfatter og alle bøkene hans faller i smak hos meg. Jeg forelsker meg i dem alle sammen, og denne er en av mine topp 3. 

Før vi så på filmen, var vi ute og gikk en tur. Jeg synes det er så koselig å gå hånd i hånd med han på sene høstkvelder i denne lile byen. Vi bor jo midt i byen, så det er mange steder vi kan gå bare for å lufte oss litt, så idag gikk vi til Hvalfangstmonumentet. Det er vel noe av det som kjennetegner Sandefjord mest, og det er veldig fint på kvelden når det er fine lys der i mørket. Det er noe spesielt i seg selv bare å se det og jeg fikk Felipe til å stå foran for et bilde, hihi. 


Bildene er tatt fra to forskjellige sider av monumentet, så derfor er lyset forskjellig.. 

 • 01.10.2013, 15:19

Min mening: The Impossible


 

Idag så jeg "The Impossible" for aller første gang, og jeg kan nesten ikke beskrive hvor mye den filmen gikk innpå meg. Utenom Titanic har jeg aldri grått så mye når jeg så en film noen gang. Dette er noe av det mest grusomme jeg har sett. Jeg synes filmen var veldig bra laget og skuespillerne var utrolige. Jeg blir helt sjokkert over hvor store naturkatastrofer kan bli og for meg er dette virkelig "impossible". Scenene var så sterke, barnas skrik etter foreldrene sine og foreldrenes skrik etter barna sine. Det er helt forferdelig å se redselen i øynene dems som ingen kan noen gang se for seg. Det er ikke noe man kan se for seg hvis man ikke har vært der og opplevd det slik denne familien som filmen handler om har gjort. Det er når man ser sånt som dette man virkelig burde sette pris på det man har og de menneskene man har rundt seg. Jeg gjør iallfall det. 

 

Har dere sett filmen?

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25.

Search

Bloggdesign

hits