• 16.10.2014, 14:45

Ta bedre vare på håret ditt


Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra frisøren. Jeg må seriøst begynne å ta bedre vare på håret mitt, fordi nå var det både slitt og tørt, for ikke å snakke om at det er en evighet siden jeg var der sist. Jeg klipte tuppene og litt oppover på sidene og bak, slik at det ble litt mer frisyre ut av det og ikke bare helt flatt og rett hele veien. Jeg ble veldig fornøyd og det var godt å endelig å få gjort noe med det. Jeg kjøpte også med meg en hårkur av merket Moroccanoil hjem, så nå skal jeg skjerpe meg skikkelig!! 

Har også hårolje i samme merket og er veldig fornøyd med den, så håper hårkuren også er like bra. Håret er noe man skal ha hele livet, så det er veldig viktig å ta godt vare på det og bruke tid på å stelle det. Det er noe jeg har vært altfor dårlig med, og det kan jeg takke meg selv for nå når det var så slitt.
  • 14.10.2014, 13:55

Mye å se frem til


I dag sov jeg veldig lenge. Det var egentlig veldig deilig fordi de bygger utenfor hos oss og da bråker dem tidlig på morgenen, så er veldig glad for at jeg fikk sove igjen og fikk sove til halv elleve. Da spiste jeg frokost og fikset meg og nå sitter jeg bare i sofaen og koser meg. Holder på å lage ny spilleliste på spotify, så hvis dere har noen gode musikktips, så fyr løs! 

Jeg skal jobbe i dag fra 18 - 23:15, så godt å slappe av nå på dagen før jeg drar. Har fått ny jobb som jeg stortrives i, og endelig kan jeg faktisk glede meg til å dra på jobb. Jeg husker ikke sist det var sånn og jeg husker ikke sist jeg hadde det så bra som jeg har det nå. Ting begynner virkelig å falle på plass og jeg har mye å glede meg til. Om litt over en måned reiser jeg og Felipe til London i fire dager, hvor vi blant annet skal på Demi Lovato og Enrique Iglesias konsert som jeg gleder meg helt vilt til! Poenget var jo å se Demi Lovato, men viste seg visst at Enrique Iglesias skulle være med også, så det er bare en bonus. Gleder meg veldig iallfall, og det blir min aller første tur til London. Når vi kommer hjem er det jo desember allerede og det er min favorittmåned som jeg virkelig ser frem til! :D 
 

  • 13.10.2014, 19:56

Tro på det, og du er halvveis fremme


Når du er seksten - sytten år er det ikke lett å vite hva man skal gjøre med de andre femti årene av livet. Jeg husker jeg slet sinnsykt med å finne ut hva jeg ville utdanne meg til, og det gjør jeg faktisk enda. Jeg synes det er kjempe vanskelig. Jeg har gått helsefag + påbygging på vgs, men jeg har ikke lyst til å jobbe innenfor helse. Har gjort det i tre år nå og jeg synes ikke det passer for resten av livet mitt. 

Verden utenfor er noe jeg må finne på egen hånd. Det er jeg som skal finne veien som leder meg dit jeg vil i livet og at den leder meg på riktig sted og ikke på et eller annet fremmed sted jeg ikke vil være. Å finne den veien er vanskelig. Nesten umulig. Med riktig vei mener jeg ikke bare utdanning, for det er ikke alt som teller her i livet, men jeg mener også familie, livet og kjærlighet. Jeg har vært så heldig og allerede funnet den personen jeg vil være med resten av livet og har allerede startet å leve sammen med han, så jeg er på god vei. Han har fått meg til å tro at den perfekte for meg finnes - og det er han. Tro på det og du er halvveis fremme.

Jeg er ganske sikker på at jeg vil finne veien til de riktige tingene her i livet. Det tror jeg vi alle vil, hvis vi bare jobber for det. Det er ingenting som kommer av seg selv - det skal være sikkert, men alle kan oppnå det dem ønsker. Det viktigste er å ikke gi opp, men utfordre seg selv i de lange, tunge og vanskelige oppoverbakkene og bestemme seg for at man skal klare å komme opp på toppen. 
Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25.

Search

Bloggdesign

hits