• 18.11.2010, 14:29

I believe in miracles
<3 do you?

 • 14.11.2010, 10:53

Hvis du aldri prøver, kan du heller aldri gjøre feil


Tumblr_lbvaorgc7i1qdr0s2o1_500_large

Jeg kommer sterkere tilbake til uka, lover!

hva synes dere om uttrykket i overskriften? stemmer det? For meg gjør det det.

 • 07.11.2010, 11:14

You can't break a broken heart


Tumblr_l9t9ttr4jg1qbxs9fo1_400_large

 • 06.11.2010, 10:00

Jeg vil lese din blogg!


God morgen, søte lesere!

Siden det er lørdag idag, og jeg ikke har så mye jeg skal gjøre utenom å trene og sånt, vil jeg lese blogger. Så skriv ned bloggen deres i kommentarfeltet, så stikker jeg innom, og legger igjen en kommentar eller to. Kanskje jeg kan ha sånn "Blogg vs Blogg" også, hva synes dere om det?

Så skriv ned bloggen deres i kommentarfeltet! :)

 • 05.11.2010, 17:33

Kråka er i byen


Grunnen til at jeg skriver kråka, er pga latteren min. Camilla og Henriette kaller meg kråka hele tiden pga jeg ler som om det skulle vært en kråke som bråka. Love my new nickname. Jeg har nemlig vært i byen med Camilla idag.. Vi slutta halv 12 på skolen, så vi gikk ned til byen etter det. Jeg kjøpte nesten ingenting, bare en topp fra gina tricot som jeg har kikka på lenge, men aldri kjøpt. Haha, så endelig fikk jeg rævva i gir, og kjøpte den. Etterpå gikk vi på mc donalds, og der skjedde det noe sykt morsomt. Jeg spiste hamburger, og plutselig ble jeg skikkelig kvalm og jeg trodde jeg måtte kaste opp, og Camilla sitter der helt stille og stirrer på meg, og ble skikkelig bekymra. Hahaa, dere skulle sett uttrykket hennes. Zøtaaaah <3

 
Love you, cæmi

Hva har dere gjort idag?


 • 05.11.2010, 07:25

Motivasjonen til å blogge


Den har kommet på topp igjen. Og det er bare pga dere som leser bloggen min! Det er så morsomt å blogge når jeg vet at folk faktisk er innom bloggen og leser. Så fortsett sånn, så skal jeg blogge masse og se på andres blogger.

Jeg begynner med litt outfit bilder og sånt til uka tenkte jeg. Ikke hver dag, men innimellom. Hva synes dere om det? Forresten, en ting.. Noen ganger så lurer jeg egentlig på hvordan man skal vite hvem man kan stole på og hvem man ikke kan stole på? Gutter, for eksempel, det er jo nesten umulig å vite hva de tenker, og du blir stadig svikta av de. De lever totalt sin egen verden.


Denne søte jenta her dro til London igår. Rart jeg er misunnelig? Nei

Hva synes dere om det jeg sa med gutte-verden?

 • 04.11.2010, 19:41

Er det rart vi jenter har dårlig selvtillit?


Vi sitter og ser på bilder av modeller som har kjempetynne og perfekte lår og kropp til å passe inn i de fineste kjoler og bukser. Hvorfor gjør vi det? Jo, fordi vi skulle ønske vi hadde de kroppene og det utseende. Vi ser den perfekte buksa vi har lyst til å kjøpe, men så er de kjempesmå, og du må være veldig tynn for å få de på deg.

Mange jenter slanker seg pga det blir så stort press, for de vil se ut som modellene, men husk dette: Du er god nok akkurat som du er. Ingen kan si noe annet, og hvis stemmen i hodet sier du er for feit eller for dum, ikke hør på den, for den tar feil!

youaregoodenoughwordsquote-50dd4c6f.jpg believe that you are good enough image by JonaSapien2010

Er det noen som er enig?

 • 04.11.2010, 07:42

What you're after, you're not gonna get from me


Tumblr_laz8jukec61qeq5pqo1_r1_500_large

 

 • 03.11.2010, 20:37

Topplista!
Er jo blant topp 100 da, men TUSEN TAKK alle sammen!! :) Er veldig takknemlig, og fortstett og les og følg med, så skal jeg gjøre det samme hos dere!

 • 03.11.2010, 19:28

All I'm after, is a life full of laughter


God kvæld!

Plutselig var det kvelden. Dagene går så fort, at jeg rekker ikke holde styr på hvem dag eller dato det er. Jeg har gått rundt og trodd det har vært torsdag idag, men dessverre er det bare onsdag. Men en fin onsdag er det. Idag har jeg først vært på skolen, som var ganske morsomt, for vi har sånn rusuke, så vi var på en forestilling som musikklinja hadde laget. Den var sykt bra!

Etter skolen dro jeg til byen med Line og Kristina. Vi dro først og spiste kinamat også gikk vi litt rundt etterpå. De jentene er så søte. Og først nå kan jeg slappe av. Var nemlig ikke hjemme før kvart på syv, og da måtte jeg skrive en oppgave om indre og ytre blødninger. Kos!


Bildet er fra søndagen, heheeee!

Men jeg tenkte på en ting.. Kanskje jeg skal begynne å ta outfit bilder, hva synes dere om det?

 • 02.11.2010, 20:31

Think Twice


 

 

Jeg har fått dilla på denne sangen av Celine Dion etter jeg hørte Annsofi synge den på x-factor for noen uker siden. Den er utrolig fin, og gir veldig mye mening hvis man hører og skjønner hva hun synger. Jeg har likt Celine Dion helt siden første gang jeg hørte henne. Synes hun har veldig kraftfull og sterk stemme, og kan klare de høyeste toner. Favorittene mine er My heart will go on og Think twice.

 

 

 

Hva synes dere om sangen? 

 • 01.11.2010, 18:30

Utrolig hvor mye som kan skje på en daffe-søndag


Hei!

igår, som var halloween var en kjempegøy kveld. Først gikk jeg for å møte line og kristina, som skulle fikse seg hos meg før vi skulle på halloween party hos Anja. Det var kjempe koselig, og jeg ble kjent med mange søte mennesker. Det var veldig morsomt og se hvordan folk ble utover kvelden, etter å ha fått i seg litt. Line er ikke den personen som tåler mest, så hun var så utrolig søt der hun løp ute på balkongen og snubla i sine egne bein.Gidder ikke legge ut alle. Det er over 100 bilder, så da er dere sikkert lei før dere er kommet til 20.

Hva gjorde dere på halloween ?

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits