• 22.11.2011, 21:53

Jeg kommer ikke videre


Dagen idag har ikke vært bra. Jeg er så lei av at de samme følelsene henger etter meg hele tiden. Mangel på selvtillit. Jeg trodde den var der. Iallfall litt. Det har vist seg at det er den ikke. Ikke i nærheten engang. Følelsen av at alle andre er bedre enn deg. Du er på et helt eget nivå langt fra alle andre, og at du er der alene. Det er vondt. Du ser bare de negative tingene med deg selv, og glemmer de positive. Du glemmer det som faktisk er viktig. Hodet og tankene bestemmer over deg, og du orker ikke og kjempe imot. Du er tom for energi, og du er tom for motivasjon. Jeg orker ikke å kjempe mer. Jeg kommer ikke videre. 
  • 22.11.2011, 16:36

Trist at det er over


Harry Potter har vært en del av barndommen min. Jeg husker jeg var liten, og fikk 1. filmen på VHS. Stort øyeblikk. Jeg pleier alltid å bli lei av filmer, men ikke disse. Det er et eller annet med Harry Potter man ikke blir lei av, rett og slett. Og det er trist at det ikke kommer flere filmer. 

Hva synes dere om Harry Potter?

  • 21.11.2011, 21:01

Mislykket


Idag har jeg all grunn til å være glad, og det har jeg også vært. Idag har jeg vært sammen med Felipe i et halvt år, og han kom med en kjempesøt rose til meg på skolen idag. Han er så søt, og det gjorde virkelig dagen min bedre. Frem til det hadde jeg en ganske crappy dag, og jeg merker det kommer tilbake nå. Jeg vil ikke det skal ødelegge dagen min, men følelsen av å være mislykket kommer til meg hele tiden, og roper inni hodet mitt. Jeg vet aldri hva jeg skal gjøre, hva jeg gjør, eller om jeg gjør det riktig. Jeg blir så usikker. 

Når jeg er med jentene på skolen osv, ser de på meg som en sterk jente som alltid gjør så godt hun kan. Selvfølgelig prøver jeg å gjøre så godt jeg kan, men føler likevel ikke at jeg klarer det. Jeg vet jeg ikke klarer det, når jeg gråter meg selv til søvn altfor ofte. Ikke hver dag, men ofte. Det er ikke slik det skal være. Det er ikke slik jeg vil det skal være. Jeg vil være den jenta som er sterk og som føler hun kan klare ting. Iallfall klare noe. 
  • 19.11.2011, 13:57

Hva mer kan en jente ønske seg?


Følelsen av lykke er en følelse jeg har lett etter lenge. I mange uker, mnd og til og med år. Jeg sier ikke det for å virke dramatisk, men det er faktis sant. Nå har jeg en følelse jeg aldri har hatt før. Jeg er mer lykkelig enn noengang. Jeg har de beste jentene on the planet og en kjæreste som jeg elsker veldig masse. Hva mer kan en jente ønske seg? 

 

 

 
  • 15.11.2011, 17:40

Caroline og Camilla er flinke


Har akkurat kommet hjem etter en treningsøkt med min godeste Camilla. Har hatt en lang pause uten trening nå, og jeg kjenner jeg mister motivasjonen min. Men samtidig blir jeg veldig motivert når jeg leser andre blogger som skriver om trening og kosthold, og at jeg også vil ha det sånn, og faktisk se resultater. Så idag kjøpte jeg en eplejuice og klementiner etter skolen, som jeg sitter og koser meg med nå. 

Pleier du å trene?


  • 14.11.2011, 19:32

Det er godt å ha en å prate med


Jeg er sliten. Altfor sliten. De siste tre dagene har jeg sover 3-4 timer hver natt, pga jeg ligger oppe og tenker på alt mulig. Men det er det vi gjør når vi er for oss selv, er det ikke? Ligger og tenker på alt mulig vi ikke burde. Igår skrev jeg at jeg skal fokusere på de gode tingene, og det skal jeg. Men det er ikke så lett hele tiden. H spurte meg idag om hvorfor jeg ikke prater med hun om ting. Denne jenta kjenner meg altfor godt, og ser rett gjennom meg med en gang noe er galt. Jeg prater alltid med hun, uansett hvor vanskelig eller slitsomt ting er. Jeg setter mer pris på det enn hun tror. 

Gracias, babyH <3

  • 13.11.2011, 16:38

"I wasn't that drunk"


  

Hahaha, bare jeg som synes disse er sykt morsomme ?


  • 13.11.2011, 14:19

Nå er det slutt


Nå er det slutt på å bare fokusere på det negative. Det er det vi alle gjør. Vi sier så mye hyggelig til hverandre, og de vi er glad i, men bare vi får en negativ kommentar fra en person du kanskje ikke kjenner engang, blir den plutselig dobbelt så stor som alle de gode til sammen. Når man har en blogg, hender det at folk du ikke aner hvem er kritiserer deg og kritiserer bloggen din. Hvorfor skal vi bry oss? Det er sånn verden har blitt. Folk slenger dritt på nettet, og vi burde ikke bry oss om det. 

 

Livet mitt er veldig bra. Jeg har vennene mine, jobben, familien og verdens beste kjæreste som jeg elsker. Derfor skal jeg heller begynne å fokusere på det, istedet for å fokusere på det negative med meg selv. Alle har noe de ikke er fornøyd med, men du kan enten gjøre noe med det, eller ikke. Uansett, er det opp til deg. Så lenge du er fornøyd, kan ingen forlange noe annet. 
  • 10.11.2011, 23:02

Jeg skal ha denneJeg skal ha sånn tattovering, men jeg skal ha den langs håndleddet. Grunnen til at jeg valgte den, er fordi ordet "Believe" er et ord jeg har måttet si til meg selv så utallige mange ganger i løpet av livet mitt, og det vil jeg dere andre også skal. Dere er nødt til å tro at alt blir bra uansett, og hvis du tror på det, blir det det. Jeg lover.

Hva synes dere? 

  • 10.11.2011, 15:31

Noen ganger er ikke originialen den beste


Hva synes dere?


  • 08.11.2011, 15:35

Hvordan skal du kunne stole på andre, om du ikke stoler på deg selv?


På mange måter er jeg blitt en bedre person enn jeg var for 2-3 år siden. Jeg er ikke den usikre jenta som stengte alt inni seg, og alle andre ute. Så klart, jeg langer ikke ut om alt som skjer i toppen av meg heller. De siste årene har jeg måttet lære å stole på meg selv, for å kunne stole på andre. Tillit måtte bygges opp på nytt, og jeg måtte jobbe med meg selv. Hver eneste dag prøver jeg så godt jeg kan. Jeg prøver å stole på meg selv. Klarer du ikke å stole på deg selv, kan du hvordan skal du kunne stole på andre?

Jeg vil ikke tilbake til fortiden. Jeg vil ikke tilbake til den jenta jeg var. Jenta med 0 selvtillit, og som ikke stolte på seg selv at all. 
Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits