• 29.11.2012, 11:50

Skolebilder blir alltid så fine.


Idag skulle vi ta russebilder på skolen, og hvis det er noe jeg ikke klarer, er det å smile på kommando. "Sitt sånn og smil sånn". Ikke min greie, men jeg kjenner jeg bare gleder meg mer og og mer til å være russ, og rulle rundt i den feteste minibussen Norge har sett! Bare det å slippe å tenke på hva jeg skal ha på hver dag, og heller bare slenge på russebuksa og Thunder Squad- genseren blir utrolig digg. Lua derimot, kommer til å ligge hjemme. Synes den er ALT annet enn fin. 

 

 

  • 25.11.2012, 14:55

Ubeskrivelig god følelse


Jeg kan ikke huske sist jeg var ute på tur med hesten min. Av personlige grunner, måtte de flytte for 2 år siden, men nå har vi fått de tilbake, og jeg var litt usikker når det gjaldt å gå tilbake som det var før, men nå er jeg glad jeg gjorde det. Jeg tok henne med ut i skogen, og med en gang vi kom dit, endret hun seg helt og begynte å hoppe og sprette rundt som en liten kengeru. Jeg var så glad inni meg og hadde lyst til å gjøre det samme. (slapp av, jeg gjorde det ikke. Hadde sett litt dumt ut). Jeg har savnet henne så utrolig masse, og det kan ikke beskrives hvor godt det er å ha henne tilbake. 

 

  • 24.11.2012, 22:41

Jeg teller ned dager


Nå sitter jeg godt plantet under senga etter en veldig koselig familiebursdag. Jeg er virkelig glad i familien min og kjenner nå hvor mye jeg vil savne de mens jeg er i Chile. Det er bare 19 dager til jeg reiser nå, og jeg har ikke begynt å pakke engang. Uff, jeg er så typisk jente, men dere vet hvordan det er. Skal man være borte i nesten 1 mnd, må man starte å pakke tidlig. Jeg må iallfall det. Til tross for flyskrekken min, kjenner jeg at jeg gleder meg bare mer og mer til å reise for hver dag som går, og aller mest fordi jeg skal reise sammen med kjæresten min. Jeg gleder meg til å se landet han er fra og komme til varmen! Beklager dårlig kvalitet på bildet, men eneste tilgjengelig kamera, var iphonen. 

Ikke glem å like facebook-siden til Thunder Squad-jentene! 
  • 23.11.2012, 17:37

Thunder Squad - SANDEFJORDRUSSEN


Natt til onsdag slapp vi jentene fra Sandefjord navnet på minibussen våres, og jeg kjenner jeg blir enda med gira på russetiden. Vi har fått masse skryt og hyggelige tilbakemeldinger, både på navnet og genserene våres. Tusen takk til Olve som laget logoen våres, og tusen takk til alle som liker siden våres på Facebook. Lik gjerne dere også, for å holde dere oppdatert med de kuleste militærchicksa i byen! Siden kan du like her.


Thunder Squad 2013!

  • 14.11.2012, 18:54

Lite innkjøp


Jeg har aldri vært så glad for å få lønning som det jeg var idag. Har ikke brukt penger på meg idag, bortsett fra en liten kopp fra kremmerhuset. Jeg reiser 13. Desember, så må få gjort alle julegaveinnkjøpene før det, så det startet jeg med idag. Jeg har ønsket meg den koppen siden jul ifjor, men da var jeg så dum og ikke kjøpte den.

Hva har dere gjort idag?

  • 11.11.2012, 23:16

Chile 13. Desember


Pga det store bloggfraværet mitt, har jeg glemt å fortelle dere en ganske stor greie. Som dere vet, er kjæresten min fra Chile. Helt siden jeg ble sammen med han for over 1 år siden, har jeg hatt lyst til å reise til Chile med han, og har alltid håpet på at det kanskje ville skje, men jeg tenkte aldri at det ville skje så tidlig. På torsdag bestilte vi billetter, og vi reiser 13. Desember og kommer hjem 10. Januar. Ja, det er lenge, men OM jeg gleder meg. Jeg teller ned dager, og det blir så deilig å komme til varmen (det er 30 grader der), få se landet han er fra, hilse på resten av familien, og det beste av alt: være med han på ferie i nesten en mnd. Jeg får sommerfugler i magen bare av å tenke på det, og det er heller ikke lenge til. Tiden kommer til å gå så fort! 

Det er bare noen ulemper, og det er at jeg hater å fly mer enn noe annet. Hater det til og mer enn jeg hater klovner, og nå skal jeg fly ut i den store verden i 22 timer. Huff, blir redd bare av å tenke på det. Jeg synes mer synd på Felipe enn på meg, fordi jeg kjeder meg etter en time, så jeg er ganske sikker på at han kommer til å være lei av meg før vi er kommet frem. Haha, stakkars. 

Jeg skal selvfølgelig holde dere oppdatert frem til jeg reiser, og mens jeg er der!!

 

JEG GLEDER MEG!

  • 09.11.2012, 19:43

Nytt rom - Interiør


Jeg har fått nytt til hos pappa, og jeg elsker å dekorere og ordne det slik jeg vil ha det. Jeg elsker interiør og alle slags dekorerings-ting, og jeg kunne holdt på med det i timesvis. Jeg er langt ifra ferdig og det er mye som er i esker enda, men det blir bedre. Vi skal male etter jul, og den kommoden som er furu-farget nå, skal bli svart. Jeg gleder meg til det er helt ferdig!

Hva synes dere ?

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits