• 18.11.2014, 14:14

London


Neste torsdag reiser jeg og Felipe til London. Jeg gleder meg utrolig masse til det, fordi jeg har ønsket å reise dit lenge. Vi reiser tidlig på torsdag og kommer hjem mandag 1. desember. Da rekker jeg akkurat hjem til julekalender, haha. Det blir helt perfekt å reise bort og å komme hjem til min favoritt-måned. Vi skal på Enrique Iglesias + Demi Lovato konsert på fredagen, noe jeg gleder meg helt vanvittig til!! 

Konsertbillettene bestile vi for flere måneder siden og da husker jeg at jeg sa det var så lenge til, men nå er det faktisk bare litt over en uke igjen. Sykt hvor fort tiden går. Jeg gleder meg til alt vi skal oppleve i London, gå i julegatene og bare ha litt kvalitetstid sammen borte fra Norge. Det er godt å komme seg litt bort en gang iblant. 

Jeg har aldri vært i London før, så kom gjerne med tips til hva man burde gjøre, hva man burde se og hvor man burde gå! 
  • 17.11.2014, 13:18

Tanker


For meg er det veldig viktig å sette pris på de små tingene. Jeg prøver så godt jeg kan å sette pris på ting, selv om noen ganger lengter jeg etter noe annerledes. Jeg er stolt av alt jeg har klart å komme meg gjennom i livet mitt og som har gjort meg til den jeg er i dag og det livet jeg har i dag. Personlig, synes jeg at jeg har opplevd mer enn jeg unner min verste fiende, men likevel er jeg stolt av at jeg står her i dag - lykkelig. 

Jeg har klart å bygge opp et liv jeg vil ha for alltid. Jeg har (om noen dager), vært sammen med Felipe i 3 1/2 år og vi har en fin leilighet sammen og jeg har en jobb jeg trives i. Det er mye å ha og jeg er takknemlig. Dette er bare begynnelsen på et langt, fint liv. Jeg har brukt hele ungdomstiden min på negative tanker om meg selv, usikkerhet og dårlig selvtillit. Jeg rakket ned på meg selv flere ganger om dagen, fordi jeg tenkte det var lettere å "høre" det fra meg selv enn fra andre. Jeg vet at det er mange andre som sliter med de samme tingene og jeg synes det er så trist at det skal være sånn. Hvorfor er det enklere å rakke ned på hverandre enn å gi komplimenter? Herregud. 

Jeg angrer på at jeg tilbragte ungdomstiden min slik, fordi det er flere år av livet mitt som jeg aldri kommer til å få tilbake og det er ikke noe jeg kan få gjort noe med. Hvis jeg hadde hatt mulighet til å ta alt tilbake, så hadde jeg gjort det. For min egen del. Det er ikke sunt og jeg vet at det er mange som ikke ser noen utvei på disse tankene som er i hodet hele tiden. Heldigvis kom jeg meg gjennom det og det gir jeg meg klapp på skulderen for. Det var jævlig vanskelig, og den lange, mørke tunnelen virket uendelig, men en dag våknet jeg opp og følte meg litt bedre enn dagen før, og det var der jeg måtte starte. Jeg måtte starte på den lange veien til en bedre hverdag og et bedre liv for meg. Jeg måtte ha troen på meg selv. 

Litt etter litt følte jeg meg bedre og jeg ble en bedre versjon av meg selv. Jeg ville ikke knuse speilet når jeg så meg i det og jeg begynte å skrive ned tingene som satt fast i hodet mitt. Det var da bloggen startet. Bloggen ble et sted hvor jeg kunne skrive ned alt jeg følte uten at noen kunne stoppe meg. Jeg har vokst mye siden den gang. Noen ganger er det lettere å skrive ned tingene man ikke klarer å si. Du får det ut av hodet og det hjelper virkelig for deg. Jeg vet at det hjalp for meg. Jeg er stolt av meg selv.
Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25.

Search

Bloggdesign

hits