• 30.12.2010, 18:50

Min spilleliste, hva er din?
Her er noen av sangene jeg hører mye på, men trenger mer!

Hvilke sanger hører dere på?

 • 29.12.2010, 11:31

Jeg skal bli plan-fadder!


Når jeg ser reklamer og sånt på tv av fattige barn og mennesker i Afrika og andre land, får jeg skikkelig vondt inni meg. Synes det er helt grusomt å tenke på at det er mange  folk som lever på den måten, og jeg vil redde alle sammen fra fattigdom og sult, men jeg vet jeg ikke kan det. Men nå skal jeg bli plan fadder, så får jeg hvertfall hjulpet noen. Anbefaler dere andre også å bli det, dere hjelper mange mennesker!Er du plan-fadder?

 • 28.12.2010, 16:17

Vil du ha designhjelp?


Nå har jeg akkurat fått nytt design, og jeg er kjempefornøyd!

Jeg fikk hjelp av Anja Linnéa, og hun er kjempeflink. Hvis det er noen som trenger hjelp, eller vi ha hjelp, så anbefaler jeg dere å spørre hun!
 • 28.12.2010, 13:48

We heart it


God morgen!

Veldig rart å si god morgen på denne tida, men våkna faktisk for en halvtime siden. Døgnrytme er noe jeg aldri har hørt om tydligvis. Jaja.. Nå sitter jeg og blar mellom masse forskjellige bilder fra weheartit.com. Dere har kanskje lurt litt på hvor jeg får de bildene fra, som det står forskjellige ting på, men nå fikk dere svar på det. Jeg elsker virkelig den siden, my new favorite.

Anbefaler virkelig den siden, for dere som ikke er der så ofte!

Liker dere også den siden?

 • 27.12.2010, 21:25

Den ene tingen som alltid får meg i godt humør


... Er One Tree Hill

Jeg elsker virkelig den serien, og jeg kunne sett på det dag ut og dag inn. Det sier vel seg selv når jeg har alle 8 sesongene. Uansett hvor deppa eller lei meg jeg er, så blir det alltid bedre når jeg ser på oth. GUD, jeg elsker regissøren assa, som fant opp dette her! Evig takknemlig.Ser dere på one tree hill?

 • 27.12.2010, 18:25

It's a new look, baby!


Nå har jeg endelig fått rævva i gir, og laget et nytt design. Unnskyld språkbruket, ikke bra. Jeg begynte å bli veldig lei av det gamle designet mitt, så har jeg sagt til meg selv i flere uker, kanskje måneder, at jeg skulle lage et nytt design, og nå har jeg endelig fått gjort det. det er ikke noe store greier. Kan ikke sammenlignes med Voe sitt liksom, men det enkle er ofte det beste, er det ikke det man sier?Å lage header er ikke min sterkeste side, så let me know hvis noen av dere vil lage til meg =)

Hva synes dere om det nye designet da?

 • 22.12.2010, 17:11

Believe me, I would fight for you if I knew you would do the same for me
noen som er enige i den setningen på bildet? I know I am.

 • 21.12.2010, 17:15

Hvorfor føler man aldri at man er god nok?


"Don't be too fat, or too thin, or too dark, or too light; don't be too sexual, or too chaste, or too smart, or too dumb. Be yourself. But make sure you fit in"

For de som ser på One Tree Hill, kjenner nok igjen den setningen. For meg gir den veldig mye mening, for jeg føler stadig vekk at jeg ikke er god nok, og at jeg må gjøre ditt og datt for å passe inn. Tror alle jenter føler det sånn iblant, og det er egentlig noe vi ikke burde føle og tro. Når jeg snakker om meg selv, så må jeg slutte å tenke sånne ting. Det er verken bra for meg eller andre mennesker rundt meg.

Dere er alle gode nok, tro meg på det!

-C

 • 20.12.2010, 16:01

Even if I'm afraid to open my heart, it doesn't mean I won't let you in
 • 19.12.2010, 21:28

Hvor dypt er det mulig å synke ?!


På facebook er det jo mange sånne "liker" greier. Morsomme kommentarer, vitser osv. Men hvor går egentlig grensa fra å være morsomt til å ikke være morsomt? Jeg sitter og ser mellom den berømte LikeBubble nå, og det er jo masse der som er sykt teit og morsomt, men så kom jeg over en som het Adolf Hitler: I said a glass of juice, not gass the jews. Dette synes jeg ikke er morsomt i det hele tatt. Når det gjelder 2. verdenskrig og Hitler, så spøker man ikke med det i det hele tatt!! Det er både respektløst og ikke minst slemt.

 

Håper noen er enig?

 • 19.12.2010, 11:44

Når skal man egentlig vokse fra "ungdomsskole-opplegget"?


Noen ganger blir jeg bare oppgitt over noen mennesker som ikke vet hvor gamle de er. Når man går på ungdomsskolen, er det jo sånn at alle baksnakker hverandre og er bare ute etter drama hele tiden, men når man begynner på videregående, og skal være mer "voksen", burde man skjerpe seg litt.

Når man fortsetter å lete etter drama, er man ikke så voksen i hodet som man burde være altså. Jeg blir så oppgitt og irritert over folk som ikke skjønner at nok er nok. Når har de tenkt til å vokse fra det?


Innlegg uten bilde er så kjedelig, så legger inn et random bilde av meg og Line.. søta!

Hva synes dere om det jeg skrev over her?

-C

 • 18.12.2010, 14:15

Hvis dette er sant, er jenta langt ute i åkern


Jeg kikka litt rundt på youtube istad, også kom jeg over en video hvor Miley Cyrus røyka hasj, eller hva enn det var. Tror dere dette er sant?

Hvis det viser seg at dette er sant, så synes jeg den jenta går mer og mer ut i åkern. Det virker ikke som hun har kontroll på livet sitt lenger i det hele tatt. Greit at hu fester og sånt, men det finnes vel grenser? Dere ser jo selv hvordan hun kler seg når hu opptrer osv.

 

Hva synes dere om dette?

-C

 • 17.12.2010, 19:36

Hva vil dere lese?


Long time, no see kjære lesere!

Det finnes ingen god unnskyldning på det, derfor gidder jeg heller ikke finne på noen "god" unnskyldning heller. Men nå som jeg skal komme sterkere tilbake, vil jeg gjerne vite hva dere liker å lese? Noe som er interessant og morsomt.

Jeg er vel som alle andre, at jeg ikke liker å bare lese hva folk gjør hver dag, men at man gjør litt mer ut av det!


Synes dette bildet er så utrolig søtt. Har dere sett filmen?

- C

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits