• 23.12.2011, 20:41

Lillejulaften i heimen


Okei, alle vet det er lillejulaften idag, men hva er egentlig vitsen med å skrive det all over facebook? På face får du jo dagsoppdateringer, værmld og hele pakka. Hva skal du med verden utenfor? Du får jo nesten ikke bruk for den lenger. Men over til noe annet enn facebook-verden. I morgen er det julaften. Gud så fort tiden går, og så fort dette året har gått! I morgen blir en bra dag. Skal først jobbe til klokka 3, så feire jul med mamma og familien først, så skal jeg videre til kjæresten min og feire med familien hans. Kan ikke se for meg en bedre kveld. Håper dere andre koser dere masse også!! Hvordan feirer dere jul ?
  • 22.12.2011, 19:22

Juleforberedelser er i boks


Hei på dere, kjære lesere! 
Idag er det 22. desember. Gud, så fort tiden går. I år skulle jeg være flink og starte tidlig med julegavene så jeg slapp å stresse med alt rett før jul. Likevel, kjøpte jeg siste julegaven igår. Da var jeg ikke så kjapp likevel, og julegavebudsjettet nådde nye høyder i år, men de jeg er glad i fortjener det beste da. Det er koselig å gi bort gaver. Tidligere idag brukte jeg 2 timer på å rydde hele rommet + tørke støv. Fant ut at det noe jeg burde gjøre mye oftere.. Fysj.

Vi kjørte også til søstra mi for å levere julegavene idag. Hun er 25, men begynte likevel å klemme på gavene. Visse ting vokser man aldri fra, tydligvis. Stor risiko å levere hun gavene to dager før. Neida. Joda. Tenk det da, dere. TO DAGER!! Synes tiden går altfor fort, jeg. Jeg tror forresten hunden til søstra mi har ADHD. Løper rundt som en raptus fra vi kom inn døra til vi dro. 

Bilder fra idag:


ADHD-hunden. 

Beklager dårlig iPhone-kvalitet. Kamera var tom for strøm, og jeg liker virkelig ikke innlegg uten bilder :) 

Er dere ferdig med juleforberedelsene?
  • 21.12.2011, 14:14

Jeg kunne ikke gjøre annet enn å le av det


Jeg startet dagen med trening idag. Hvor deilig og sprekt var ikke det? Det var veldig deilig, men tanke på at jeg ikke husker sist jeg trente ordentlig. Det er altfor lenge siden sist, og nå er jeg lei av å kaste bort 500 kr hver mnd, så skal begynne treningen for fullt. 

Over til overskriften. Da jeg kom hjem og skulle åpne min nye hårkur-olje-ting, er det alltid IQ-sperre på åpningen. Jeg klarer det aldri med såpe, så da klarte jeg det iallfall ikke med den, så da spurte jeg broren min om hjelp. Han er den mest klønete personen jeg kjenner. Han har alltid vært det, og kommer mest sansynlig alltid til å være det. Han stod og prøvde å få den opp, og før vi visste ordet av det, gikk hele oljen i gulvet. Jeg kunne ikke gjøre annet enn å le da. Han stod bare og kikka på den og sa "oii.." også lå det olje over hele gulvet og knust glass overalt. 


Det er denne oljen. Jeg rakk ikke å prøve den før den gikk i tusen knas, men har fått anbefalinger, så får kjøpe en ny for pengene jeg får av han for det lille uhellet! neida. joda. 

Har dere prøvd den, eller har dere andre anbefalinger?
  • 20.12.2011, 20:18

Julekveld med jentene


I skrivende øyeblikk sitter jeg hos Henriette med resten av jentene. Vi har tradisjon å ha en såkalt "julekveld" rett før jul. Vi har spist grøt og sitter og ser på MIKKES JUL I ANDEBY. Den er så utrolig koselig. Man blir aldri for gammel for Disney vel?
Vi har pepperkaker, godteri og julebrus. Til tross for hodepinen, kan kvelden bli mer koselig? Det er ikke så ofte alle jentene samles mer, så da er det ekstra koselig!

Hva gjør dere i kveld?

  • 08.12.2011, 19:20

anbefaling: The walking dead


Jeg så første episode av The Walking Dead istad, og jeg er hekta allerede. Broren min har sett alle episodene, og han på 19 år sier det er dritbra og litt skummelt. Før jeg begynte å se på det, synes jeg det bare så teit ut, og fake, men hva tenkte jeg på? Det er det nærmeste realistisk du kommer. Anbefales på det sterkeste! Ser dere på THE WALKING DEAD ?

  • 07.12.2011, 16:24

Nå er julen her!


 

 

 

 


  • 04.12.2011, 12:51

Endelig har jeg litt julestemning


Snøen mangler.  Derfor har jeg ikke hatt så mye julestemning frem til nå. En stor del av julen, er snøen. Bare forestill dere en mørk og grå jul. Det høres ikke så veldig jule-ish ut, right? 

Igår var jeg på Singin's adventkonsert. Da fikk jeg julestemning. Alle var så flinke, og de sang mange fine julesanger. Favorittene er O holy night og En stjerne skinner i natt. Hvert år når jeg hører de, får jeg alltid litt ekstra julestemning. For å få opp julestemninga litt ekstra, har jeg sittet og laget JULEN 2011 på spotify, selvom spotify er helt ute å kjører for tiden, akkurat som youtube. Jeg skjønner ikke de nye oppdateringene. Har dere julestemning ?
Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits