• 29.12.2013, 11:39

Kosetid


Idag skal jeg på jobb fra klokka 3 til 10. Godt å komme litt ut av huset og gjøre noe fornuftig. Da jeg kom hjem fra jobb igår, ryddet jeg i julegavene som F og jeg hadde fått. Nå har det blitt ordentlig fint her. Da jeg var ferdig med det, så jeg noen episoder av The Vampire Diaries. Jeg har sett på det i lang tid, men det har stoppet opp litt, men nå har jeg kjøpt sesong 1-3 på dvd, så nå har jeg sett det ferdig. Gleder meg til å begynne på sesong fire. Så igår satt F og jeg og så på det mens vi spiste en god middag, iført min nye kosebukse og nye tøfler som jeg fikk til jul. Håper dere har hatt en fantastisk juletid og julaften og at dere får en fin dag :-)
  • 28.12.2013, 22:21

Be inspired by Shay Mitchell


Hvis det er en person som jeg lar meg inspirere av, er det Shay Mitchell. Hun spiller i Pretty Little Liars, som også er en av mine favorittserier. Jeg liker rollen hennes der, og jeg liker hvordan hun ser ut utenom tv-skjermen, hvordan hun kler seg og hvordan hun er. Jeg liker veldig godt stilen hennes og hun er veldig pen. Når jeg finner bilder av henne på facebook, weheartit eller google, blir jeg veldig inspirert når det kommer til klær og sminke, for det er noe denne dama kan veldig bra!
  • 10.12.2013, 12:26

Feiret eksamen


Igår skulle F ha eksamen. Han var kjempe flink og leste og har virkelig stått på, og det ga gode resultater. Han ringte meg på telefonen igår og var kjempe glad. Han hadde fått god karakter og jeg ble kjempe stolt av han.
Da han kom hjem, dro vi ut og spiste på en italiensk restaurant for å feire litt at eksamen var over og bestått. Det var kjempe koselig og god mat. Det er ikke så ofte vi er ute og spiser, så det var koselig :-)
Håper dere hadde en fin dag igår!

  • 08.12.2013, 16:25

Jule-søndag


Idag var jeg lysvåken når klokka var halv ni. Jeg var egentlig veldig trøtt da jeg våknet, men da jeg så at det var helt hvitt ute, hoppet jeg av glede og vekte kjæresten, haha. Han sa jeg var søt og barnslig. Jeg elsker juletidene og nå som snøen har kommet, er alt bare kjempefint. Jeg satte meg under dyna i sofaen og så på "Hjelp, det er juleferie". Synes den filmen er så morsom og jeg får skikkelig julestemning av den. 

Da jeg endelig fikk dratt kjæresten opp av senga, spiste vi frokost og gikk opp til mamma en tur. Vi var der et par timer før vi dro hjem igjen og så på "The polar express". Det er min favoritt-julefilm over alle tider. Det er virkelig en film som får meg til å føle at julen er rett rundt hjørnet. Det har vært en julefilm-dag idag, og det kunne ikke vært mer perfekt! 

Hvilken julefilm er deres favoritt? :-)
  • 06.12.2013, 15:00

Reise


Gjennom livet mitt har jeg vært mye ute og reist. Iallfall en god del med tanke på at jeg er 19 år. Jeg har vært mye i syden, både Mallorca, Kreta, Kypros, Tenerife og Lanzarote. Jeg har også vært i Latvia (Riga), Polen, Tyskland og Chile. Har også vært i Sverige og Danmark, men jeg synes ikke de teller så mye når jeg bor i Norge, hehe. Mange av sydenreisene er fra jeg var yngre, men som dere vet, var jeg i Lanzarote for et par uker siden, og det var en helt fantastisk tur. Sitter igjen med mange gode minner der også. De to beste reisene som jeg husker mest fra og som har betydd mest for meg, er Lanzarote og Chile. Jeg synes det er ganske spennende at jeg har vært så langt over dammen så tidlig i livet mitt. Jeg elsker å reise (selvom jeg hater å fly!) og planlegger å reise en god del før jeg etablerer meg. 


Alle disse bildene er fra Chile. Disse bildene er fra Lanzarote


 

  • 05.12.2013, 15:53

10 ting dere ikke visste om meg


Jeg synes selv det er veldig morsomt å lese andre blogger som har "10 ting dere ikke visste om meg", så jeg tenkte jeg skulle prøve det ut selv også. 1. Jeg er kjempe sta. Hvis jeg kommer i en diskusjon eller krangel, gir jeg meg ikke før jeg har vunnet. Dette er en veldig dårlig egenskap og jeg prøver å jobbe med den. Jeg er kjempe sta og skal gjerne ha rett, selv om jeg ikke bestandig har det. Jeg har veldig klare meninger om ting og står på dem uansett hva andre sier. 

2. Jeg har angst for lange hår. Jeg har farget håret mitt så mye at det har blitt kjempe slitt, så jeg røyter veldig mye. Jeg kan dra av hår hele tiden og jeg synes det er så ekkelt. Lange hår overalt på klær, gulv, seng osv. Æsj. Mange andre har fobi og angst mot edderkopper, mens jeg har for lange hår, haha! 

3. Jeg liker å lese bøker, men klarer ikke å gjøre det. Jeg liker virkelig godt å lese bøker, men jeg klarer aldri å få satt meg ned å gjøre det. Bare tanken på å sitte stille og lese en bok får meg til å ombestemme meg. Dette er veldig rart, fordi når jeg først har fått satt meg ned, liker jeg det veldig godt. 

4. Jeg kan alle replikkene i Titanic. Jeg så Titanic første gang sa jeg var 12 år, og jeg elsker den filmen. Har sett den utallige ganger, og jeg kan så og si alle replikkene og sitter og sier dem inni hodet mitt før de blir sagt på skjermen. Høres ut som jeg er den nerden, haha! 

5. Jeg blir kvalm av folk som skal være bedre enn alle andre. Hvis det er noe jeg ikke kan fordra, er det folk som går med nesa så høyt i været at dem ikke ser hvor dem går. Folk som bare er spydige og skal være bedre enn alle andre, klarer jeg fint å leve uten. Sånne folk orker ikke jeg og blir oppgitt bare av å være rundt dem. 

6. Jeg tilbragte mye av ungdomstiden min på å være lei meg. For meg var ungdomstiden (spesielt de tre årene på ungsomsskolen) veldig vanskelig. Jeg slet med dårlig selvtillit og selvbilde. Jeg følte at jeg ikke passet inn noen steder og at alle bare ville meg vondt. Jeg har kommet over dette nå, og jeg gjør alt jeg kan for å oppfordre andre jenter som føler det sånn, til å føle seg bedre. Jeg har lært av den perioden i livet mitt, og det har gjort meg sterkere og til den personen jeg er i dag. 

7. Jeg grøsser når jeg ser folk bite negler. Jeg har lenge hatt den uvanen av å bite negler, men jeg klarte heldigvis å slutte. Det er jo egentlig kjempe ekkelt alt som samler seg under der og at man legger fra seg negler overalt. Nå grøsser jeg når jeg ser andre bite negler og skjønner ikke hvordan jeg kunne bite negler, haha. 

8. Jeg er 110 % imot pels. Jeg kommer aldri til å investere i Acne-produkter eller Canada Goose-jakkene. Hvis det er noe jeg virkelig er i mot, er det pelsoppdrett. Jeg klarer ikke å se dyrene lide på noen som helst måte og jeg hadde aldri hatt samvittighet til å ha det dyret på meg når jeg vet hva dem går gjennom for at jeg skal ha på meg det plagget. 

9. Jeg er SOS-fadder. Etter jeg så hva som skjedde på Filippinene og hadde en gammel venninne som var der, bestemte jeg meg for å gjøre det jeg kunne for å hjelpe til. Alt var så grusomt og uvirkelig og jeg fikk et helt annet perspektiv på alt sammen, så jeg bestemte meg for å bli SOS-fadder. Jeg oppfordrer dere til å gjøre det samme! Dere kan bli SOS-fadder HER

10. Jeg ser på disney-filmer i en alder av 19 år. Jeg synes aldri man blir for stor til å se på Disney filmer. Løvenes konge har vært min favoritt helt siden jeg satt klistret til skjermen da jeg var bitteliten. Alle filmene er så fine og veldig koselige å sitte å se på. Jeg hadde alt på VHS før, og nå har jeg kjøpt en del av dem på DVD, blant annet alle tre Løvenes konge-filmene. 

  • 05.12.2013, 13:17

Mye fokus og mye press


Noe av det aller viktigste i livet, er å være fornøyd, komfortabel og stolt av den du er. Både kroppen din, utseende og personligheten. I ungdomstiden kan dette være spesielt vanskelig fordi det er så mye usikkerhet og hormoner som overtar, og aldri har det vært mer fokus på dette, som det er nå. Egentlig synes jeg dette er fryktelig trist, fordi når man er ung, er det så lett å bli påvirket til å ha et negativt selvbilde. Jo mer fokus og press det er på det, jo mer blir man påvirket. Det er nok usikkerhet fra før, om ikke man skal begynne å tvile på seg selv pga andre er stolt over den de er. Ingen mennesker er like, og mange skulle kanskje ønske de var en annen enn den de er. Det er faktisk en grunn til at man blir skapt forskjellig. Kanskje er det mange som glemmer dette noenganger, men er litt viktig å huske på. Alle er unike på hver sin måte.
  • 04.12.2013, 13:26

Det perfekte juleantrekket


Nå nærmer julen seg med stormskritt og for de aller fleste jenter er det like vanskelig å finne juleantrekk hvert eneste år. Vi må ha den rette kjolen, skoene, sminken og matchende smykker. Dette er ikke så lett som det høres ut som, men jeg har satt sammen noen forslag som jeg håper vil falle i smak hos noen av dere. Nelly har så mange fine kjoler og sko at jeg kan sitte å drømme meg bort i timesvis! 


Kjole HER  Sko HER  Armebånd HER


Kjole HER  Sko HER

 Kjole HER  Øredobber HER  Sko HER

  • 03.12.2013, 18:45

3 steder jeg vi besøke


Jeg, som veldig mange andre har min toppliste over steder jeg har lyst til å besøke. Jeg har egentlig vært veldig mange steder, blant annet i Chile. Turen til Chile er et minne for livet, og jeg har også lyst til å reise rundt før jeg skal etablere meg med familie. Derfor har jeg plukket ut mine "topp 3". 

1: NEW YORK

Dette er den byen jeg har aller mest lyst til å besøke. Det er så mye å se, masse fine bygninger, Gossip Girl, som er en av mine favorittserier er spilt inn der. For ikke å snakke om Times Square, Empire state building osv. Jeg kjenner flere som har vært der, og alle ønsker å dra tilbake dit, og det kan jeg forstå. Jeg håper virkelig at jeg får dratt hit en gang! 

2: HAWAII 

Hawaii er absolutt noe som skiller seg ut hos meg. Drømmen er å reise dit å lære å surfe, bade på de turkisfargede strendene og bare oppleve stedet. Tviler på at jeg hadde lært meg å surfe, men det hadde likevel vært en opplevelse å prøve. 

3: Barcelona

Dette er en av de fineste byene jeg vet om, utenom New York. De to deler 1. plass hos meg, rett og slett fordi det er to fantastiske byer med masse å se på. I Barcelona har jeg mest lyst til å besøke Sagrada Familia, en av verdens mest kjente kirker. Bare det å oppleve byen har jeg alltid hatt lyst til og jeg håper jeg får gjort det en dag. Det er også masse bra shoppingmuligheter og jeg har en kjæreste som er verdens største fan av Barcelona fotballaget, så sjansen er jo der for at jeg får dratt dit - mot at jeg blir med på fotballkamp, haha! 
  • 03.12.2013, 14:39

Jul i stua


Nå har endelig min favorittmåned kommet. DESEMBER. Jeg elsker denne mnd, mest pga jeg elsker jul og alle juleforberedelsene. Pynte leiligheten med julepynt, julelys i gatene, grøt, julemusikk. Listen er lang hos meg og alt er like koselig. Vi har kommet litt i gang med julepynt i leiligheten, men fordi dette er første året vi bor sammen har vi ikke så mye. Det får vi kjøpe etterhvert når jule nærmer seg med stormskritt, men jeg synes det er kjempe koselilg her allerede! 
  • 01.12.2013, 13:48

Bilder fra Lanzarote


Jeg kom hjem fra Lanzarote natt til tirsdag og jeg har vært helt utslitt etter det, så derfor har jeg ikke blogget. Vi hadde heller ikke internett på hotellet og mobilnettverk var veldig dyrt, så jeg fikk heller ikke blogget noe derfra. Vil ikke ha en mobilregning på flere tusen kroner neste måned, hehe. Men jeg lovte jo å vise dere bilder når jeg hadde kommet hjem, så det skal dere få se. Det var en helt fantastisk ferie med masse sol, varme, god mat og bading. På en annen side, var det veldig kaldt å gå av flyet når vi kom hjem til Oslo igjen med 30 grader forskjell! 

Playa Papagayo, en av de vakre strendene vi var på.

Playa Dorada


Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25.

Search

Bloggdesign

hits