• 16.12.2014, 15:52

Julekos og forberedelser


Noen er kanskje ikke så glad i juleforberedelser med stress, løpe rundt på julehandel siste tiden, masse folk og mye som skal gjøres, men jeg elsker juletidene og alt som følger med. Jeg elsker å gå rundt i julegatene å handle julegaver til dem jeg er glad i, pynte leiligheten til jul, pakke inn julegaver og høre på julemusikk. I år har jeg også bakt serinakaker og de ble kjempe gode. I fjor bakte vi pepperkaker, men de blir bare liggende og blir ikke spist opp, og pepperkaker er så "standard", så i år ville jeg bake noe annet. 

Tiden frem mot jul går så utrolig fort. I dag er det bare åtte (!!) dager til, og jeg føler dagene bare løper fra meg. Jeg skulle ønske at tiden ikke gikk så fort fordi da er den over før jeg vet ordet av det, og plutselig begynner vi på et helt nytt år. Det er bare å nyte den tiden som er nå, og det skal jeg gjøre til det fulleste. Jeg ser på julekalendere på TV hver eneste dag og synes det er så koselig. Når det ikke er snø ute, får man lage litt koselig julestemning inne, er dere ikke enig? 

Håper dere koser dere masse i juletiden!! 
 

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25.

Search

Bloggdesign

hits