• 09.08.2015, 11:01

Gårsdagens antrekk


God morgen!

Med den sommervarmen vi hadde i går, kunne jeg endelig bruke den kjolen jeg kjøpte tidligere i sommer. Den har ligget i skapet og ventet på å bli brukt, og jeg elsker den. Jeg har fått dilla på lange kjoler. Jeg synes det er så fint, og jeg måtte bare knipse noen antrekksbilder til dere i går når denne kjolen var på. Den koster kun 199,- hos H&M. Jeg elsker å finne billige skatter :-)


Kjole H&M / Veske Michael Kors / Solbriller Ray Ban

  • 06.06.2015, 12:06

Innkjøp


I går var jeg en tur i byen sammen med en venninne. Jeg trengte noen nye sommerklær, og jeg gjorde mange gode kupp! Det kommer så mange fine sommerklær i år, så jeg fant noen plagg som jeg forelsket meg helt i, så nå venter jeg bare på sommervarmen, så er jeg klar. Jeg synes det er så fint med fargerike klær til en sommerbrun kropp, så i år ble det en del fargerike klær på meg, og jeg er veldig fornøyd med det! 


Skjørt fra Cubus, 99 kr (toppen hadde jeg fra før av) 


Kjole fra Bik Bok, 149 kr 


Shorts fra H&M 99 kr // Topp fra H&M 99 kr 


Shorts fra H&M 99 kr // Topp fra H&M 99 kr 


  • 18.05.2015, 20:19

Fin start på ny uke
For en fin start på uka denne dagen har vært. Dere som har lest bloggen min en stund, vet at jeg elsker mandager. Ny uke, nye mål og nye muligheter. I dag startet vi dagen med en times gå/løpetur i det fine været. Jeg kan ærlig innrømme at jeg er i bedre "styrke-form" enn jeg har kondisjon, haha. Må jobbe litt mer med det, fordi det er ikke noen god følelse å løpe til man omtrent kaster opp. Men det ble en koselig og sprek time på oss på morgenkvisten og jeg satt absolutt igjen med god samvittighet da vi kom hjem. 

Jeg er klar for en ny uke, og i morgen er det harrytur til Sverige som står på planen. Jeg elsker å dra til Sverige, selv om jeg ikke skal handle så mye. Det er koselig å dra på tur og godt å komme seg ut fra leiligheten. Skal prøve å få tatt noen bilder i morgen også. Jeg kjenner at jeg har mer motivasjon til å blogge og å ta med meg kamera overalt når jeg har fått meg speilrefleks. Bildene blir 10 x bedre enn bildene jeg har brukt tidligere! 

  

 

  • 19.03.2015, 14:38

New in


I dag var jeg og spiste lunsj med mamma i byen, og det var veldig koselig. Jeg prøver å holde meg en del opptatt nå, fordi da går tiden fortere og jeg sitter ikke bare hjemme og kjenner på savnet, som blir enda sterkere når jeg sitter hjemme alene. Derfor var det godt å komme seg ut litt, og i dag har sola tittet litt frem også, så det var bare godt å komme seg ut litt! 

Vi gikk litt rundt i byen, og jeg fant meg to gensere som jeg synes var veldig fine. Jeg elsker sånne basic plagg, og disse genserne er utrolig deilig å ha på, og veldig deilig, mykt stoff, så dem skal bli brukt mye fremover. De er også ganske store, så de er veldig gode å bruke hjemme, og bare traske rundt i dem og tøfler. Da har jeg det fint   • 27.02.2015, 23:11

Leather jacket


For en fin dag dette har vært! Sola har skint hele dagen fra jeg stod opp og til det ble mørkt ute. Jeg husker ikke sist vi hadde sol en hel dag uten at det gikk over til skyer, så dette har vært helt topp. Å gå med skinnjakke i februar er ikke noe vi nordmenn (iallfall jeg) er vandt til, og det føltes så bra og jeg kjente at vårfølelsen bare strømmet på. Helt fantastisk. 

I dag har vi tilbringt fredagskvelden med familie, og hva er vel koseligere enn det? Mye av tid går til jobb, skole og trening her hjemme, så å få litt tid med familie er så koselig og så viktig. Jeg er veldig glad for å ha så god kontakt med familien min. Jeg vet at det er ikke alle som har så nære familieforhold, så jeg er veldig glad og takknemlig for at jeg har det ♥ 

 

  • 13.01.2015, 22:45

posete genser


Jeg synes det er så utrolig kaldt for tiden, både ute og inne, så i dag tok jeg på meg en veldig god, varm og stor strikkegenser. Jeg synes det er så deilig med sånne plagg når det er så kaldt, og med den vinden som er nå for tiden, er dette perfekt! 

Den er kjøpt på Primark i London, så den kosta nesten ingenting heller. Win - win. 

Håper dere har hatt en kjempe fin dag, selv i dette været   • 06.01.2015, 18:05

Innkjøp


I dag var jeg og Felipe en liten tur i byen bare for å se litt. Det er kjedelig å sitte hjemme hele dagen, så vi trosset regnet og kom oss ut litt. Han fant ingenting som falt i smak, men Only skal legges ned her i Sandefjord, så der fant jeg litt for en billig penge. Jeg skulle se etter en svart bukse, og det fant jeg, og jeg fant en topp og en genser. Jeg er veldig fornøyd! 

Bukse 150 kroner
Genser 75 kroner
Topp 50 kroner 
  • 02.09.2014, 20:06

Ut på tur + dagens antrekk


God kveld! I dag gikk Felipe og jeg en liten kveldstur i parken. Det var veldig koselig. Sola var på vei ned, alt rundt oss var grønt og det var skikkelig god høstluft. Perfekt for en kveldstur. 

Vi tok litt bilder, så her har dere også dagens antrekk: Genser Gina Tricot / Bukse Bik Bok / Veske ukjent  (bursdagsgave) / Boots DNA Shoes / Solbriller Ray Ban

 

  • 29.08.2014, 15:16

Dagens antrekk


Hei dere! 

I dag er det overskyet ute, så da passet det perfekt med boots på beina og en deilig strikke-cardigan. I kveld kommer en venninne på filmkveld og taco, så det kommer til å bli koselig. Jeg var i Sverige med henne på onsdag, men utenom det har jeg ikke sett henne de siste ukene, så det blir godt å ha en sånn kosekveld! 

Jeg dro med meg Felipe ut istad for at han skulle ta bilder av meg, så her har dere antrekket mitt i dag: 

Cardigan Gina Tricot 
Topp Gina Tricot
Veske Michael Kors
Boots DNA Shoes
Bukse Bik Bok  

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25.

Search

Bloggdesign

hits