• 05.06.2015, 16:39

Forandring fryder!


Denne dagen har bare flydd avgårde. Jeg startet dagen med en frisørtime halv elleve, og etterpå skulle jeg møte en venninne i byen. Det var jammen på tide at jeg gjorde noe med det slitte håret mitt nå. Hvis det er noe jeg er altfor dårlig på å prioritere, er det håret mitt. Det er jo så viktig, men jeg er så lat at jeg burde skamme meg! I dag fikk jeg endelig gjort det, og det var min snille mamma som tok meg med til frisøren 

Dette er hvordan håret mitt så ut før jeg dro til frisøren. Verste etterveksten og helt ned til rumpa med slitte tupper, haha. Helt forferdelig, og egentlig rett og slett flaut at jeg ikke har gjort noe med det.. 

Jeg hadde lyst til å gjøre noe annerledes og være litt "gæren". Da jeg var i Chile for tre år siden, klipte jeg håret mitt kort og farget det mørkt, og det var egentlig noe jeg trivdes veldig med, og jeg følte meg fin og komfortabel. Jeg bestemte meg for å gjøre det denne gangen også, bare ikke fargingen. Håret mitt har blitt farget utallige ganger, så nå har jeg ikke farget det på tre år. Hvis vi ser bort i fra at håret mitt har blitt slitt, har jeg absolutt merket forskjell etter at jeg sluttet å farge det. Håret er mykere, vokser fortere og holder seg bedre. 

Jeg endte opp med dette:

Som mamma sa tidligere i dag: håret og klærne har veldig mye å si på selvfølelsen, og det er absolutt sant. Jeg har ikke følt meg så fresh på lenge, og jeg føler meg faktisk fin og komfortabel. Jeg husker ikke sist jeg følte det sånn, og jeg vet at en stor grunn til det, er på grunn av håret mitt. Når det ble så langt, orket jeg ikke å ordne med det, så jeg satte det opp i en hestehale eller flette hele tiden, og det bare "hang" der. Det føles utrolig godt nå, og jeg er STORfornøyd!  

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25.

Search

Bloggdesign

hits